|
|
#401 |
|
عضو سایت
![]() شماره كاربري : 267125
محل سكونت: شیراز
نام : عبدالرضا
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 164
تشكر از شما 64 بار در 31 پست
امتياز: 10
قدرت امتیاز دهی: 6 ![]() |
يه مجموعه سوال دارم كه احتمال زياد پاسخ به جواب خيلي ها هم هست خواهشا به اين سوالات افراد متعدد بيان جواب بدن پس من منتظر جواب خيلي ها هستم فقط يك نفر جواب نده هر كي بلده بياد جواب بده
اين سوالها رو دارم از خود شما ها ميپرسم نسبت به گوشي خودتون جواب بديد دوباره ذکر میکنم این سوالها جهت شفاف سازی بیشتر می باشد 1- مصرف باتريش در كل راضيتون كرده ؟ 2- كيفيت lcd خوب هست ؟ 3- كيفيت جنس بدنه خوبه ؟ 4- اثر انگشت پشت و رو lcd زياد تابلو هست ؟ 5- عكسهاي گوشي در فضاي بيرون و داخل چه طوره كيفيت هر دو رو بگيد ؟ 6- عملكرد فلاش تو شب خوب هست براي عكاسي ؟ 7- تو نور كم نويز عكسها زياده ؟ 8- فيلمبرداري گوشي خوب هست ؟ 9- در حين فيلمبرداري ميشه فلاش رو روشن كرد ؟ 10- صداي اسپيكر گوشي خوب هست ؟ (در این مورد جواب کاملتری رو ارایه بدید) 11- صداي هدفون خوبه يا بايد هدفونشو عوض كرد ؟ 12- تا حالا گوشي هنگ كرده ؟ زياد يا كم ؟ 13- سرعت گوشي در باز كردن منو ها و گالري عكس و موزيكها چه طوريه ؟ 14- اگه 8 گيگ رو كامل پر كني گوشي كند ميشه ؟ 15- بهترين فريمور كه براي اين گوشي اومده كدومه ؟ 16- سرعت gps گوشي منظور سريع پيدا كردن هست . خوبه ؟ 17- اگه گوشي خراب بشه قطعاتش تو بازار هست ؟ 18- از 20 به اين گوشي چه امتيازي ميدي ؟ 19- نقطع ضعف گوشي از نظر شما كجاست ؟ 20- در هنگام خريد گوشي تمام كارهايي كه براي تست گوشي لازمه رو بگيد ممنون ميشم كه نيام خونه ببينم اين قسمتش كار نميكنه يا جاييش خرابه در كل چه جاهايي مهمه كه تستش كنم ؟ 22- و اينكه حساسيت تاچش چه جوريه كه من ميرم بخرم بدونم تاچش خرابه يا نه ؟ 24- شتابسنج گوشي چه طوره خوب هست ؟؟؟ اين نرم افزار هاي شتابسنج مثل صداي اره و كيلومتر سنج خودرو و ... روش جواب ميده ؟؟؟ تموم شد اميدوارم اذيتتون نركرده باشم ولي قبول كنيد اين سوالهايي كه من پرسيدم شايد خيلي ها با ديدنشون جوابشون رو بگيرن و از دادن پست اضافي هم جلوگيري ميشه فقط خواهشا يك نفر نياد و جواب بده من منتظر جواب خيلي ها هستم كه اين گوشي رو دارن و تو اين سايت و اين تاپيك فعاليت ميكنن ممنون از همه عزيزان خواهشا تا فردا بعد از ظهر فرصت دارم حداقل يه 5 نفري بيان و جواب بدن ممنون کپی برداری شده از سوالات mot@f@ker |
|
|
|
|
#402 | ||||||||||||||||||||||||
|
عضو نيمه فعال
![]() شماره كاربري : 38040
تشكرها: 85
تشكر از شما 188 بار در 80 پست
قدرت امتیاز دهی: 15 ![]() |
2-از 20 همون 20 رو دست در بازار نداره 3-فوق العاده 4-یه پله بالاتر از تابلو 5-جز بهترین 5 مگاپیکسلی ها 6-بله 7-خیر تقریبا بی نویز 8-بله 9-بله 10-بلندیه صدا در اهنگ و زنگ خور خیلی خوبه ولی یکم صدا از بیس کمی برخورداره 11-باید عوض کرد 12-نوچ عمرا ![]() 13-اگه برنامه های بدرد نخوره دره پیتی نریزی روش خیلی خوبه من که تا حالا ازش راضی بودن خیلی روونه 14-ماله من 16گیگ هست تا حالا پر نکردم در ضمن خود هارد کامپیوتر رو هم پر کنی سیستم کند میشه این طبیعی هستش 15-نمی دونم 16-تا حالا امتحان نکردم 17-اگه گارانتی دار باشه هست 18-19.5 19-عدم ارائه گوشی با ویندوز 6.5 بصورت اپشنال 20-موقع خرید باید همجاشو تست کرد. به عجله فروشنده هم توجه نکنین موارد تست هم زیاده، نمیتونم همشو تایپ کنم اونو دوستان جوا بدن 22- در حد یکی از بهترین تاچ مقاومتی ها 24-شتاب سنجش خیلی حساسه در ضمن به سه جهت عین ایفون میچرخه و اینکه من همشو یجا جواب دادم امیدوارم خودت به بزرگواریت ببخشی که گفته بودی نیاد یه نفر همشو جواب بده ![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||
| 5 كاربر زير از شما rimana عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#403 |
|
عضو نيمه ممتاز
![]() شماره كاربري : 285241
محل سكونت: isfahan
نام : حمید
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 1,608
تشكر از شما 1,046 بار در 420 پست
امتياز: 9595
قدرت امتیاز دهی: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
دوستان میشه در مورد صدای این گوشی بیشتر توضیح بدهید صداش در چه حدیه اون خش که میگن داره چیه در کل راضی هستید
|
|
|
|
|
#404 |
|
عضو جديد
![]() شماره كاربري : 302190
محل سكونت: tehran
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() تشكرها: 22
تشكر از شما 7 بار در 5 پست
قدرت امتیاز دهی: 2 ![]() |
سلام
می خواستم بدونم بین i8000 که خدمات پارسه و ماکروتل ارائه می دهند آیا فرقی هست؟منظورم تفاوت در ارائه خدمات یا نسب برنامه ها است مرسی |
|
|
|
|
#405 | ||||||||||||||||||||||||
|
عضو نيمه ممتاز
![]() شماره كاربري : 285241
محل سكونت: isfahan
نام : حمید
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 1,608
تشكر از شما 1,046 بار در 420 پست
امتياز: 9595
قدرت امتیاز دهی: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
| كاربران زير از شما A9x عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#406 |
|
عضو جديد
![]() شماره كاربري : 26992
تشكرها: 5
تشكر از شما 22 بار در 11 پست
قدرت امتیاز دهی: 12 ![]() |
من ديروز توي علادين از يه فروشنده شنيدم كه i8000 مدل چيني و كرهاي داره و اوناييكه بدون گارانتي فروخته ميشه چيني هستن
دوستان اين رو تاييد ميكنن؟ يه سئوال ديگه: I900 مشكل Dead شدن داشت. يعني اينكه اگه بوت گوشي خراب ميشد ديگه نميشد كاريش كرد يا اينكه تعميرش خيلي سخت بود اين مشكل در I8000 رفع شده؟ |
|
|
|
|
#407 | ||||||||||||||||||||||||
|
عضو نيمه ممتاز
![]() شماره كاربري : 48217
محل سكونت: سوئیس
موبايل :
![]() تشكرها: 909
تشكر از شما 160 بار در 120 پست
قدرت امتیاز دهی: 32 ![]() |
|
| 3 كاربر زير از شما mrmostafa عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#408 | ||||||||||||||||||||||||
|
عضو سایت
![]() شماره كاربري : 197661
تشكرها: 216
تشكر از شما 60 بار در 25 پست
قدرت امتیاز دهی: 6 ![]() |
داداش میشه لینکی که چک کدی گوشید کره ای هست رو به ما هم بدی تا موقع خرید سرمون کلاه نره ممنون/// ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#409 | ||||||||||||||||||||||||
|
عضو جديد
![]() شماره كاربري : 26992
تشكرها: 5
تشكر از شما 22 بار در 11 پست
قدرت امتیاز دهی: 12 ![]() |
حالا اين مسئله به كنار در مورد مشكل بوت اطلاعي دارين كه تو اين نسخه رفع شده يا خير؟ |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#410 |
|
مدير موقت انجمن
![]() Samsung Omnia I & II
شماره كاربري : 208121
محل سكونت: شیراز
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 2,388
تشكر از شما 2,479 بار در 793 پست
امتياز: 1046
قدرت امتیاز دهی: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام
منم تصمم گرفتم به جمع امنياii داران بپيوندم ولي قبلش چند تا سوال داشتم 1.مهمترين مورد واسه من تو گوشي ال سي دي هست چون يا تو اينترنت هستم يا دارم فيلم ميبينم ميشه تا اونجايي كه اطلاع دارم يكي از بهترين صحفه نمايش ها رو اين گوشي داره ولي واسه يقين من ،ميشه لطفا از صحفه نمايش يه عكس بگيريد 2.ببخشيد اين سوالم يكم ابتدايي هست،قابليت مولتي تسك تو سري ويندوز وجود داره؟يعني همزمان مثلا هم آهنگ گوشي داد هم وبگردي كرد 3.من يه تجربه تلخ از سامسونگ با اينوويت دارم اونم مربوط به آپديت هاي گوشي بود،آيا تو اين گوشي ميشه به راحتي ويندوز 6.1 رو به 6.5 تبديل كرد؟(قرار هست به شكل رسمي 6.5 واسه اين گوشي عرضه بشه؟) مورد خاصي هست كه موقع خريد بهش توجه كنم؟ سوال آخرم هم اگه شما مي خواستين گوشي بخرين با آيا بازم امنيا ii ميخريدين؟ ممنون |
|
|
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|