آخرين پستهاي سايت

بازگشت   سايت تخصصي موبايل > معرفي گوشي هاي موبايل > معرفي گوشي هاي موبايل > Samsung
ثبت نام ليست كاربران گروه ها علامت گذاری بفرم خوانده شده

اطلاعیه

پاسخ

ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 05-02-2010, 00:37   #401
abdol5812228
عضو سایت

شماره كاربري : 267125
محل سكونت: شیراز
نام : عبدالرضا
موبايل : Samsung-SGH-I8910-Omnia-HD
سيم كارت : 091-0935
حالت من:
تشكرها: 164
تشكر از شما 64 بار در 31 پست
امتياز: 10
قدرت امتیاز دهی: 6
abdol5812228 در جاده مشخصی قرار گرفته است

پيش فرض

يه مجموعه سوال دارم كه احتمال زياد پاسخ به جواب خيلي ها هم هست خواهشا به اين سوالات افراد متعدد بيان جواب بدن پس من منتظر جواب خيلي ها هستم فقط يك نفر جواب نده هر كي بلده بياد جواب بده

اين سوالها رو دارم از خود شما ها ميپرسم نسبت به گوشي خودتون جواب بديد
دوباره ذکر میکنم این سوالها جهت شفاف سازی بیشتر می باشد
1- مصرف باتريش در كل راضيتون كرده ؟

2- كيفيت lcd خوب هست ؟

3- كيفيت جنس بدنه خوبه ؟

4- اثر انگشت پشت و رو lcd زياد تابلو هست ؟

5- عكسهاي گوشي در فضاي بيرون و داخل چه طوره كيفيت هر دو رو بگيد ؟

6- عملكرد فلاش تو شب خوب هست براي عكاسي ؟

7- تو نور كم نويز عكسها زياده ؟

8- فيلمبرداري گوشي خوب هست ؟

9- در حين فيلمبرداري ميشه فلاش رو روشن كرد ؟

10- صداي اسپيكر گوشي خوب هست ؟ (در این مورد جواب کاملتری رو ارایه بدید)

11- صداي هدفون خوبه يا بايد هدفونشو عوض كرد ؟

12- تا حالا گوشي هنگ كرده ؟ زياد يا كم ؟

13- سرعت گوشي در باز كردن منو ها و گالري عكس و موزيكها چه طوريه ؟

14- اگه 8 گيگ رو كامل پر كني گوشي كند ميشه ؟

15- بهترين فريمور كه براي اين گوشي اومده كدومه ؟

16- سرعت gps گوشي منظور سريع پيدا كردن هست . خوبه ؟

17- اگه گوشي خراب بشه قطعاتش تو بازار هست ؟

18- از 20 به اين گوشي چه امتيازي ميدي ؟

19- نقطع ضعف گوشي از نظر شما كجاست ؟

20- در هنگام خريد گوشي تمام كارهايي كه براي تست گوشي لازمه رو بگيد ممنون ميشم كه نيام خونه ببينم اين قسمتش كار نميكنه يا جاييش خرابه در كل چه جاهايي مهمه كه تستش كنم ؟

22- و اينكه حساسيت تاچش چه جوريه كه من ميرم بخرم بدونم تاچش خرابه يا نه ؟

24- شتابسنج گوشي چه طوره خوب هست ؟؟؟ اين نرم افزار هاي شتابسنج مثل صداي اره و كيلومتر سنج خودرو و ... روش جواب ميده ؟؟؟

تموم شد

اميدوارم اذيتتون نركرده باشم ولي قبول كنيد اين سوالهايي كه من پرسيدم شايد خيلي ها با ديدنشون جوابشون رو بگيرن و از دادن پست اضافي هم جلوگيري ميشه

فقط خواهشا يك نفر نياد و جواب بده من منتظر جواب خيلي ها هستم كه اين گوشي رو دارن و تو اين سايت و اين تاپيك فعاليت ميكنن

ممنون از همه عزيزان خواهشا تا فردا بعد از ظهر فرصت دارم حداقل يه 5 نفري بيان و جواب بدن

ممنون

کپی برداری شده از سوالات mot@f@ker
abdol5812228 is offline  
2 كاربر زير از شما abdol5812228 عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 05-02-2010, 15:13   #402
rimana
عضو نيمه فعال

شماره كاربري : 38040
تشكرها: 85
تشكر از شما 188 بار در 80 پست
قدرت امتیاز دهی: 15
rimana در جاده مشخصی قرار گرفته است

پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله abdol5812228
يه مجموعه سوال دارم كه احتمال زياد پاسخ به جواب خيلي ها هم هست خواهشا به اين سوالات افراد متعدد بيان جواب بدن پس من منتظر جواب خيلي ها هستم فقط يك نفر جواب نده هر كي بلده بياد جواب بده

اين سوالها رو دارم از خود شما ها ميپرسم نسبت به گوشي خودتون جواب بديد
دوباره ذکر میکنم این سوالها جهت شفاف سازی بیشتر می باشد
1- مصرف باتريش در كل راضيتون كرده ؟

2- كيفيت lcd خوب هست ؟

3- كيفيت جنس بدنه خوبه ؟

4- اثر انگشت پشت و رو lcd زياد تابلو هست ؟

5- عكسهاي گوشي در فضاي بيرون و داخل چه طوره كيفيت هر دو رو بگيد ؟

6- عملكرد فلاش تو شب خوب هست براي عكاسي ؟

7- تو نور كم نويز عكسها زياده ؟

8- فيلمبرداري گوشي خوب هست ؟

9- در حين فيلمبرداري ميشه فلاش رو روشن كرد ؟

10- صداي اسپيكر گوشي خوب هست ؟ (در این مورد جواب کاملتری رو ارایه بدید)

11- صداي هدفون خوبه يا بايد هدفونشو عوض كرد ؟

12- تا حالا گوشي هنگ كرده ؟ زياد يا كم ؟

13- سرعت گوشي در باز كردن منو ها و گالري عكس و موزيكها چه طوريه ؟

14- اگه 8 گيگ رو كامل پر كني گوشي كند ميشه ؟

15- بهترين فريمور كه براي اين گوشي اومده كدومه ؟

16- سرعت gps گوشي منظور سريع پيدا كردن هست . خوبه ؟

17- اگه گوشي خراب بشه قطعاتش تو بازار هست ؟

18- از 20 به اين گوشي چه امتيازي ميدي ؟

19- نقطع ضعف گوشي از نظر شما كجاست ؟

20- در هنگام خريد گوشي تمام كارهايي كه براي تست گوشي لازمه رو بگيد ممنون ميشم كه نيام خونه ببينم اين قسمتش كار نميكنه يا جاييش خرابه در كل چه جاهايي مهمه كه تستش كنم ؟

22- و اينكه حساسيت تاچش چه جوريه كه من ميرم بخرم بدونم تاچش خرابه يا نه ؟

24- شتابسنج گوشي چه طوره خوب هست ؟؟؟ اين نرم افزار هاي شتابسنج مثل صداي اره و كيلومتر سنج خودرو و ... روش جواب ميده ؟؟؟

تموم شد

اميدوارم اذيتتون نركرده باشم ولي قبول كنيد اين سوالهايي كه من پرسيدم شايد خيلي ها با ديدنشون جوابشون رو بگيرن و از دادن پست اضافي هم جلوگيري ميشه

فقط خواهشا يك نفر نياد و جواب بده من منتظر جواب خيلي ها هستم كه اين گوشي رو دارن و تو اين سايت و اين تاپيك فعاليت ميكنن

ممنون از همه عزيزان خواهشا تا فردا بعد از ظهر فرصت دارم حداقل يه 5 نفري بيان و جواب بدن

ممنون

کپی برداری شده از سوالات mot@f@ker
1-دو پله بالاتر از راضی
2-از 20 همون 20 رو دست در بازار نداره
3-فوق العاده
4-یه پله بالاتر از تابلو
5-جز بهترین 5 مگاپیکسلی ها
6-بله
7-خیر تقریبا بی نویز
8-بله
9-بله
10-بلندیه صدا در اهنگ و زنگ خور خیلی خوبه ولی یکم صدا از بیس کمی برخورداره
11-باید عوض کرد
12-نوچ عمرا
13-اگه برنامه های بدرد نخوره دره پیتی نریزی روش خیلی خوبه من که تا حالا ازش راضی بودن خیلی روونه
14-ماله من 16گیگ هست تا حالا پر نکردم در ضمن خود هارد کامپیوتر رو هم پر کنی سیستم کند میشه این طبیعی هستش
15-نمی دونم
16-تا حالا امتحان نکردم
17-اگه گارانتی دار باشه هست
18-19.5
19-عدم ارائه گوشی با ویندوز 6.5 بصورت اپشنال
20-موقع خرید باید همجاشو تست کرد. به عجله فروشنده هم توجه نکنین موارد تست هم زیاده، نمیتونم همشو تایپ کنم اونو دوستان جوا بدن
22- در حد یکی از بهترین تاچ مقاومتی ها
24-شتاب سنجش خیلی حساسه در ضمن به سه جهت عین ایفون میچرخه
و اینکه من همشو یجا جواب دادم امیدوارم خودت به بزرگواریت ببخشی که گفته بودی نیاد یه نفر همشو جواب بده
rimana is offline  
5 كاربر زير از شما rimana عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 07-02-2010, 18:29   #403
A9x
عضو نيمه ممتاز

A9x's Avatar

شماره كاربري : 285241
محل سكونت: isfahan
نام : حمید
موبايل : Apple iPhone 3G S
حالت من:
تشكرها: 1,608
تشكر از شما 1,046 بار در 420 پست
امتياز: 9595
قدرت امتیاز دهی: 70
A9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماست

پيش فرض

دوستان میشه در مورد صدای این گوشی بیشتر توضیح بدهید صداش در چه حدیه اون خش که میگن داره چیه در کل راضی هستید

خریدار 5800 و i8910 و satio کارکرده برام پ.خ بدهید
A9x is offline  
قديمي 09-02-2010, 13:13   #404
n_e
عضو جديد

شماره كاربري : 302190
محل سكونت: tehran
موبايل : Samsung-SGH-I8000-Omnia-II
تشكرها: 22
تشكر از شما 7 بار در 5 پست
قدرت امتیاز دهی: 2
n_e در جاده مشخصی قرار گرفته است

پيش فرض

سلام
می خواستم بدونم بین i8000 که خدمات پارسه و ماکروتل ارائه می دهند آیا فرقی هست؟منظورم تفاوت در ارائه خدمات یا نسب برنامه ها است
مرسی
n_e is offline  
قديمي 09-02-2010, 16:23   #405
A9x
عضو نيمه ممتاز

A9x's Avatar

شماره كاربري : 285241
محل سكونت: isfahan
نام : حمید
موبايل : Apple iPhone 3G S
حالت من:
تشكرها: 1,608
تشكر از شما 1,046 بار در 420 پست
امتياز: 9595
قدرت امتیاز دهی: 70
A9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماستA9x دارای یک شهرتی است که فراتر از فرض شماست

پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله n_e
سلام
می خواستم بدونم بین i8000 که خدمات پارسه و ماکروتل ارائه می دهند آیا فرقی هست؟منظورم تفاوت در ارائه خدمات یا نسب برنامه ها است
مرسی
گارانتی اصلی سامسونگ در ایران پارس مایکروتل است و بقیه اگه باشند اصلی نیستند و خوب طبیعتا در ارائه خدمات مایکروتل بهتره

خریدار 5800 و i8910 و satio کارکرده برام پ.خ بدهید
A9x is offline  
كاربران زير از شما A9x عزيز، تشكر كرده اند
قديمي 10-02-2010, 14:06   #406
navbas
عضو جديد

شماره كاربري : 26992
تشكرها: 5
تشكر از شما 22 بار در 11 پست
قدرت امتیاز دهی: 12
navbas در جاده مشخصی قرار گرفته است

پيش فرض

من ديروز توي علادين از يه فروشنده شنيدم كه i8000 مدل چيني و كره‌اي داره و اوناييكه بدون گارانتي فروخته مي‌شه چيني هستن
دوستان اين رو تاييد مي‌كنن؟

يه سئوال ديگه: I900 مشكل Dead شدن داشت. يعني اينكه اگه بوت گوشي خراب مي‌شد ديگه نمي‌شد كاريش كرد يا اينكه تعميرش خيلي سخت بود

اين مشكل در I8000 رفع شده؟
navbas is offline  
قديمي 10-02-2010, 14:28   #407
mrmostafa
عضو نيمه ممتاز

mrmostafa's Avatar

شماره كاربري : 48217
محل سكونت: سوئیس
تشكرها: 909
تشكر از شما 160 بار در 120 پست
قدرت امتیاز دهی: 32
mrmostafa در جاده مشخصی قرار گرفته است

پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله navbas
من ديروز توي علادين از يه فروشنده شنيدم كه i8000 مدل چيني و كره‌اي داره و اوناييكه بدون گارانتي فروخته مي‌شه چيني هستن
دوستان اين رو تاييد مي‌كنن؟

يه سئوال ديگه: I900 مشكل dead شدن داشت. يعني اينكه اگه بوت گوشي خراب مي‌شد ديگه نمي‌شد كاريش كرد يا اينكه تعميرش خيلي سخت بود

اين مشكل در i8000 رفع شده؟
دوست عزيز اين ديگه قديمي شده كه دو مدل داره فلان من خودم چند تا فاميل تو بازار موبايل دارم هر گوشي مياد ميان با كلك هاي كاسبي ميگن اين گوشي چيني داره فنلاند هم داره فلان هم داره اون اينارو داره اين اينارو ميكنن تو پاچه مشتري. يه تعميركار قديمي بازار موبايل آشنا خودم هست اينها كلك كاسبيه گول نخور خود مغازه دارا نصف اطلاعاتشون غلط هست و از روي تعصب خودشون ميگن و فروش خودشون. اين گوشي كه من بدون گارانتي خريدم همون گوشي هست كه مايكروتل آورده من سريال و همه چي رو تو سايت سامسونگ چك كردم اصل كره بود و اين گوشي چيني نداره. گوشي رو كه ميخواي رو برو بخر. الان گوشي نوكيا فنلاند نداره اصلا به اسم فنلاند ميفروشن.
قديمي 10-02-2010, 16:25   #408
hojje
عضو سایت

شماره كاربري : 197661
تشكرها: 216
تشكر از شما 60 بار در 25 پست
قدرت امتیاز دهی: 6
hojje در جاده مشخصی قرار گرفته است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mrmostafa
دوست عزيز اين ديگه قديمي شده كه دو مدل داره فلان من خودم چند تا فاميل تو بازار موبايل دارم هر گوشي مياد ميان با كلك هاي كاسبي ميگن اين گوشي چيني داره فنلاند هم داره فلان هم داره اون اينارو داره اين اينارو ميكنن تو پاچه مشتري. يه تعميركار قديمي بازار موبايل آشنا خودم هست اينها كلك كاسبيه گول نخور خود مغازه دارا نصف اطلاعاتشون غلط هست و از روي تعصب خودشون ميگن و فروش خودشون. اين گوشي كه من بدون گارانتي خريدم همون گوشي هست كه مايكروتل آورده من سريال و همه چي رو تو سايت سامسونگ چك كردم اصل كره بود و اين گوشي چيني نداره. گوشي رو كه ميخواي رو برو بخر. الان گوشي نوكيا فنلاند نداره اصلا به اسم فنلاند ميفروشن.
داداش میشه لینکی که چک کدی گوشید کره ای هست رو به ما هم بدی تا موقع خرید سرمون کلاه نره ممنون///
hojje is offline  
قديمي 10-02-2010, 16:44   #409
navbas
عضو جديد

شماره كاربري : 26992
تشكرها: 5
تشكر از شما 22 بار در 11 پست
قدرت امتیاز دهی: 12
navbas در جاده مشخصی قرار گرفته است

پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mrmostafa
بنده 1500% با شما موافقم كه اغلب فروشنده‌ها اطلاعات غير فني به مشتريان مي‌دن و كلاً صحبت‌هاشون بازاريه تا علمي، اما در يك مورد خاص، خودم ديروز HTC touch2 رو با بسته بندي مشابه و حتي گارانتي مشابه ديدم كه پشت يكي نوشته بود ساخت چين و ديگري تايوان

حالا اين مسئله به كنار در مورد مشكل بوت اطلاعي دارين كه تو اين نسخه رفع شده يا خير؟
navbas is offline  
قديمي 11-02-2010, 15:43   #410
majidadib
مدير موقت انجمن
Samsung Omnia I & II

majidadib's Avatar

شماره كاربري : 208121
محل سكونت: شیراز
حالت من:
تشكرها: 2,388
تشكر از شما 2,479 بار در 793 پست
امتياز: 1046
قدرت امتیاز دهی: 50
majidadib بسیار سربلند شده استmajidadib بسیار سربلند شده استmajidadib بسیار سربلند شده استmajidadib بسیار سربلند شده استmajidadib بسیار سربلند شده استmajidadib بسیار سربلند شده استmajidadib بسیار سربلند شده استmajidadib بسیار سربلند شده است

پيش فرض

سلام
منم تصمم گرفتم به جمع امنياii داران بپيوندم
ولي قبلش چند تا سوال داشتم
1.مهمترين مورد واسه من تو گوشي ال سي دي هست چون يا تو اينترنت هستم يا دارم فيلم ميبينم ميشه تا اونجايي كه اطلاع دارم يكي از بهترين صحفه نمايش ها رو اين گوشي داره ولي واسه يقين من ،ميشه لطفا از صحفه نمايش يه عكس بگيريد
2.ببخشيد اين سوالم يكم ابتدايي هست،قابليت مولتي تسك تو سري ويندوز وجود داره؟يعني همزمان مثلا هم آهنگ گوشي داد هم وبگردي كرد
3.من يه تجربه تلخ از سامسونگ با اينوويت دارم اونم مربوط به آپديت هاي گوشي بود،آيا تو اين گوشي ميشه به راحتي ويندوز 6.1 رو به 6.5 تبديل كرد؟(قرار هست به شكل رسمي 6.5 واسه اين گوشي عرضه بشه؟)
مورد خاصي هست كه موقع خريد بهش توجه كنم؟
سوال آخرم هم اگه شما مي خواستين گوشي بخرين با آيا بازم امنيا ii ميخريدين؟
ممنون
majidadib is offline  
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ایجاد کنید
شما نمی توانید پست ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما نمی توانید پستهای خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است

مراجعه سریع

ساعت جاري 11:52 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.