|
|
#1 |
|
عضو نيمه فعال
![]() شماره كاربري : 207128
محل سكونت: پایتخت تاریخ و تمدن ایران - همدان
نام : حامد
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() تشكرها: 222
تشكر از شما 520 بار در 126 پست
امتياز: 325
قدرت امتیاز دهی: 10 ![]() ![]() ![]() ![]()
|
برنامه نویسی دات نت برای پاکت پی سی
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان .
بعد از مدت ها استفاده از این سایت خوب و مفید من هم تصمیم گرفتم دین خودم رو به اون ادا کنم و با کمک همه شما و مدیران توانای موبایلستان تاپیک جامع آموزش برنامه نویسی پاکت پی سی توسط Microsoft Visual Studio 2008 رو شروع کنم . ![]() به امید اینکه در این کار موفق باشیم و تاپیک با استقبال همه دوستان مواجه بشه ![]() |
|
|
| 15 كاربر زير از شما hamedpc007 عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#2 |
|
عضو نيمه فعال
موبايل :
![]() سيم كارت :
|
با سلام
خب از امروز کار رو شروع می کنم به امید خدا بتونم هر روز آپدیت کنم . در این آموزش ها من از visual studio 2008 استفاده می کنم و همچنین برنامه ها برای ویندوز موبایل 6 به بالا توضیح داده می شود مواد لازم برای شروع کار 1- visual studio .net 2008 ( از بازار تهیه کنید بهتره تا دانلود از اینترنت به علت حجم بالا ) 2- Windows Mobile 6 Professional and Standard Software Development Kits برای شروع کار فکر کنم همینا کافی باشه . اگه چیز دیگه ای لازم بود بعدا میگم ![]() |
|
|
| 12 كاربر زير از شما hamedpc007 عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#3 |
|
عضو نيمه فعال
موبايل :
![]() سيم كارت :
|
برنامه شماره 1 - قسمت اول
سلام
در این آموزش می خوام با یک مثال بسیار ساده ، یک برنامه واقعی برای پاکت پی سی بنویسیم و سپس اون رو روی شبیه ساز و همچنین دستگاه واقعی اجرا کنیم . پس با من همراه باشید تا یاد بگیرید : 1- روش ایجاد یک پروژه برای دستگاه های هوشمند یا همون Smart Device 2- روش طراحی واسط کاربر و استفاده از کامپوننت ها 3- روش نوشتن کد های مورد نیاز برای پاسخ دادن به رویداد ها (event handling) 4- روش اجرای و تست برنامه بر روی شبیه ساز (emulator) 5- روش اجرای برنامه روی دستگاه واقعی در شروع کار برنامه ویژوال استودیو رو اجرا کنید سپس مسیر File -> New -> Project را دنبال کنید تا صفحه تعریف پروژه جدید مطابق شکل زیر ظاهر شود و قسمت های مشخص شده رو مطابق شکل انتخاب کنید وok کنید ![]() حالا در صفحه مشخصات پروژه ، موارد مشخص شده در شکل را انتخاب کنید . این گزینه ها ، نوع پلتفرم خروجی را windows mobile 6 ، نسخه compact framework را 3.5 و نوع خروجی پروژه را application انتخاب می کند چون هدف ما در نهایت تولید یک فایل اجرایی است که روی پلتفرم ویندوز موبایل قابل اجرا باشد. ![]() حالا فرم اصلی پروژه نمایش داده می شود . در این مرحله ، طراحی واسط کاربر را انجام می دهیم . ابتدا 3 عدد textbox روی صفحه قرار می دهیم و نام آنها را به ترتیب txtNum1 ، txtNum2 و txtResult انتخاب کنید و همچنین 3 تا کنترل label با متن های number1 ، number2 و result روبروی textbox ها قرار می دهیم . مرحله بعد اضافه کردن 4 عدد کنترل radioButton به فرم است که برای انتخاب یکی از اعمال جمع ، تفریق ، ضرب یا تقسیم از آنها استفاده می شود .نام های آنها را به ترتیب به rbPlus و rbMin و rbMul و rbDiv تغییر دهید و خاصیت text آنها را به + ، - ، * و / تغییر دهید . نکته ) با اجرای برنامه باید حتما یکی از اعمال اصلی انتخاب شده باشد پس rbPlus را انتخاب کنید و خاصیت checked آنرا true کنید مرحله آخر ، اضافه کردن یک کنترل button به نام btnCalc است که خاصیت text آنرا به calculate تغییر می دهیم در پایان کار فرم شما باید به شکل زیر باشد : ![]() تبریک میگم . تا اینجا مرحله طراحی user interface به پایان رسیده پس پروژه را ذخیره کنید تا در مرحله بعد کدهای لازم رو بنویسیم |
|
|
| 16 كاربر زير از شما hamedpc007 عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#4 |
|
عضو جديد
![]() شماره كاربري : 65460
تشكرها: 5
تشكر از شما 5 بار در 1 پست
امتياز: 10
قدرت امتیاز دهی: 0 ![]() |
با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز و تشكر بسيار از شما لطفا جلسات بعدي رو ادامه بدين باز هم تشكر مي كنم
![]() |
|
|
| 5 كاربر زير از شما samkoper عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#5 |
|
عضو نيمه فعال
موبايل :
![]() سيم كارت :
|
برنامه شماره 1 - قسمت دوم
با سلام خدمت دوستان خوب موبایلستانی !
امروز ادامه برنامه قبلی رو کامل می کنیم . ببخشید که دیر شد سرم شلوغه ، کار و دانشگاه و ... خب اگه آموزش قبلی رو با من همراه بودید ، پروژه رو باز کنید و در غیر اینصورت از ضمیمه همین پست ، فایل smartProject1.rar رو دانلود کنید. کار رو تا مرحله طراحی واسط کاربری انجام داده بودیم . حالا میرسیم سر اصل مطلب یعنی نوشتن کدهای لازم برای اجرای برنامه . نوشتن کد های هم خیلی سخت نیست . طرز کار برنامه به این صورته که شما عدد اول و دوم رو به ترتیب در txtNum1 و txtNum2 وارد می کنید و با انتخاب یکی از اعمال اصلی و کلیک روی دکمه btnCalc حاصل عبارت رو در txtResult مشاهده می کنید. پس برای ادامه کار با دوبار کلیک رو دکمه btnCalc به صفحه ورود کد ها وارد می شوید و ویژوال استودیو یه تابع خالی برای پاسخ گویی به رویداد پیش فرض ( که برای کامپوننت button رویداد کلیک می باشد ) تولید می کند که شما کد های خود رو در بدنه این تابع می نویسید : کد تابع مورد نظر رو به اینصورت وارد کنید : كد:
کد بالا نیاز به توضیح خاصی نداره ! ابتدا بررسی می کنیم که هر دو عدد وارد شده باشند . سپس بر اساس نوع عمل انتخاب شده ، حاصل عبارت رو بدست آورده و در txtResul نمایش می دهیم . به همین سادگی ! نوشتن کد ها هم تمام شد . هورا ! ![]() حالا نوبتی هم باشه ، نوبت تست برنامه است . روش اول ، تست و اجرای برنامه روی شبیه ساز است . برای این منظور مطابق با شکل زیر ، از toolbar برنامه ، لیست کشویی (همون comboBox خودمون رو میگم ! ) مربوط به target Device رو روی windows mobile 6 professional emulator قراردهید .![]() سپس با دکمه F5 یا منوی Debug->start Debugging برنامه رو اجرا کنید . شبیه ساز اجرا می شه و شما میتونید برنامه رو روی اون تست کنید ![]() بعد از اینکه مراحل تست و جرای برنامه رو روی شبیه ساز انجام دادید شاید مایل باشید اولین برنامه نوشته شده توسط خودتون ( هر چند ساده ) رو روی گوشی خود اجرا کنید پس برای تکمیل شدن لذت این کار مراحل بعدی رو هم انجام بدید .ابتدا گوشی خود را با کابل usb و به صورت active sync به کامپیوتر متصل کنید . سپس لیست کشویی target Device رو روی windows mobile 6 professional device قرار داده و برنامه و اجرا کنید پس از چند ثانیه برنامه روی گوشی شما اجرا شده و شما می تونید حاصل کارخودتون رو روی دستگاه واقعی مشاهده کنید . تبریک میگم . آموزش اول در این جا به پایان میرسه .در ضمن سورس کامل برنامه شماره یک رو هم ضمیمه کردم . منتظر آموزش های بعدی و البته حرفه ای تر باشید . از تمام دوستان صمیمانه تقاضا دارم هرگونه پیشنهاد و انتقاد خودشون رو با من درمیان بزارند . همچنین آماده پاسخ گویی به سوالات شما درباره مباحث برنامه نویسی هستم ( البته در حد توان )================================================== === به امید روزی که به جای مصرف کننده ، تولید کننده باشیم ! |
|
|
| 14 كاربر زير از شما hamedpc007 عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#6 |
|
عضو نيمه فعال
موبايل :
![]() سيم كارت :
|
برنامه شماره 2 - دفترچه تلفن - ارسال sms و برقراری تماس
با سلام خدمت دوستان
به خاطر تاخیر در آپدیت معذرت میخوام . در حال آماده کردن یه آموزش توپم . از قابلیت های مفید و حیاتی در برنامه نویسی موبایل امکان برقراری تماس و ارسال sms است . شاید در ابتدا فکر کنید کار سخت و پیچیده ایه اما بدونید به لطف .net compact framework 3.5 این کارها به راحتی انجام میگیره ![]() باور ندارید ؟ با من همراه باشید !. . . . . . . . . . . . . . Coming Soon . . . . . . . . . . . . . . . |
|
|
|
|
#7 |
|
عضو جديد
![]() شماره كاربري : 94296
محل سكونت: سیرجان
نام : مرتضی
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 7
تشكر از شما 16 بار در 5 پست
سلام
ممنون از آموزش خوبتون. یک سوال اون هم اینکه آیا میشه از کامپاننت های ویژوال بیسیک هم استفاده کرد؟ |
|
|
|
|
#8 |
|
عضو جديد
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 7
تشكر از شما 16 بار در 5 پست
واسه برنامه ها میشه بگید کدوم یکی رو باید دانلود کرد؟
توی اون لینکی مه گذاشتین دوتا برنامه هست یکی حجمش 454.7 و دیگری 210 مگابایت است. در صورت امکان لینک مستقیم و دقیق بدین. متشکرم. |
|
|
|
|
#9 |
|
عضو نيمه فعال
موبايل :
![]() سيم كارت :
|
كد:
سلام ممنون از آموزش خوبتون. یک سوال اون هم اینکه آیا میشه از کامپاننت های ویژوال بیسیک هم استفاده کرد؟ |
|
|
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||||||
|
عضو جديد
موبايل :
![]() سيم كارت :