|
|||||||
| اطلاعیه |
| نرم افزارها [لطفا قبل از ارسال پست، قوانین این بخش را مطالعه کنید] |
![]() |
|
|
ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
مدير انجمن
![]() Symbian S60
شماره كاربري : 134339
محل سكونت: پايتخت ثاني
نام : عموجو
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 6,873
تشكر از شما 6,354 بار در 2,673 پست
امتياز: 6121
قدرت امتیاز دهی: 174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با سلام. دوستان با نصب این فایل همونطور که در تصویر هم دیده میشه میتونید تقویم سالهای 1388 و 1389 هجری خورشیدی رو به علاوه مناسبت احتمالی اون روز در صفحه اصلی گوشی داشته باشید قبل از نصب باید گوشی را در حالت هک قرار بدید,به مسیر c/private رفته و فولدر 10003a5b رو به اسم دیگری تغییر نام بدید و بعد از اون فایل sis رو نصب کنید.بعد از نصب حتما یک مرتبه گوشی رو ریستارت کنید تا مراحل نصب کامل گردد. برای مشاهده مناسبتها و همچنین ایام هفته در صفحه اصلی گوشی,باید حالت stanby mode را در تنظیمات گوشی فعال کرده باشید.همچنین برای نمایش صحیح ایام شمسی,تقویم میلادی گوشی نیز باید به روز ست شده باشد. در این دیتابیس مناسبتهای مذهبی موجود در تقویم قمری هم اضافه شده,ولی در صورت جابجایی تقویم قمری در روز عید فطر این مناسبتها از تاریخ 1389/6/18 با یک روز اختلاف نمایش داده خواهند شد. بعد از نصب دیتابیس تمام موارد یادداشت شده از قبل در تقویم شما حذف خواهد شد که برای بکاپ گرفتن از اونها میتونید به مسیر c/private/10003a5b رفته و از فایل بدون پسوند با نام calendar کپی بگیرید. دیتا بیس اصلی رو هم زیپ کردم تا دوستانی که مایل به نصب فایل sis نیستند دستی فایل رو به پوشه مورد نظر کپی کنند. دوستان هر مشکل یا پیشنهادی در رابطه با برنامه داشتند در همین تاپیک مطرح کنند. ================================================== ======== این دیتا بیس ساخت خودم بوده و برای اولین بار در ایران برای سری60 ورژن3 در سایت موبایلستان قرار داده شده.کپی برداری از برنامه با ذکر نام سایت بلامانع میباشد. ================================================== ======== با تشکر فراوان از کاربر mehrdad_goleyak که در تکمیل این برنامه نقش موثری داشتند. امیدوارم رضایت دوستان رو حاصل کرده باشم ![]() 1388/11/08 **دوستان یه خبر خوب یا شایدم بد!!! چند روز پیش یه تقویم 1389 به دستم رسید که وقتی مناسبتهای اون رو با مناسبتهای تقویم خودم مقایسه میکردم متوجه چند تا اشتباه کوچیک در محاسبات خودم در مورد مناسبتهای قمری شدم.اونم اینکه بعضی از مناسبتها در بعضی از ماهها با یک روز اختلاف نمایش داده میشدند که در این ورژن این اختلاف مناسبتها تصحیح و چند مناسبت ملی دیگه نیز اضافه شده. **فایل سوم مخصوص گوشی های هک نشده هست! (قبل از استفاده از فایل سوم اگه قبلا" مناسبتها رو روی گوشی تون داشتید همه ی ورودی های تقویم رو حذف کنید تا با مشکل دوبل شدن مناسبتها روبرو نشید)
G3 کار ضروری داشتید پیغام خصوصی بدید,پیغام پروفایل دیر جواب داده میشه ================================================== = ========================================== ========================================== ==========================================
به سادگی آب خوردن مسیجها رو به تکست تبدیل کنید ويرايش توسط ™Mahdi : 01-02-2010 در ساعت 09:30. دليل: آپدیت فایل های ضمیمه! |
|
|
|
|
#2 |
|
عضو طلایی
![]() شماره كاربري : 116810
نام : ☆ღخالدღ☆
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() ![]()
حالت من:
تشكرها: 15,782
تشكر از شما 42,976 بار در 3,730 پست
امتياز: 4100
قدرت امتیاز دهی: 124 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
ممنون عمو جو !
نتونستم جلو خودم بگیرم و اسپم ندم :mrgreen: عالیه ! واقعا کار ارزنده ای انجام دادید ! با آرزوی موفقیت !:flower:
|
| 38 كاربر زير از شما khaled4u عزيز، تشكر كرده اند | alfa_n73, aliflh, aliondvd, alyx, amir22us, artoor32, atguli, ™LI@, Barzi, behnam64, behzad741258, coloop, fogio, H@DI, H@M!D, hamidreza, havass, j_iphone, kourosh1348, mahyarSAMSUNG, maziar_1939, mehdiafa, mehrdad_goleyak, mirzaeish, Mokary, MOTO MAN, pasha72, pesiran, R.Haghighi, RASOOL, REZA_VT, Rubina, smgsmg69, Soheil.DVBHS, tolooei, voroojak_1985, yaser00897, امیر جعفری |
|
|
#3 |
|
عضو نيمه ممتاز
![]() شماره كاربري : 284623
محل سكونت: ایران آباد اسلامی
نام : مهرداد
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 1,130
تشكر از شما 4,476 بار در 480 پست
امتياز: 4408
قدرت امتیاز دهی: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
با سلام
![]() گفتم دوستانی که ازاین تقویم استفاده میکنند شاید دوست داشته یاشند دکستاپ شون خلوت تر بشه ![]() توسط این پچ ها میتونید در حالت "Active Standby screen" سه خط "WLAN scan, Search, calendar entries" رو از روی دسکتاپ پاک کنید. پچی برای پاک کردن "WLAN scan, Search, calendar entries" از روی دسکتاپ FP1 http://www.mobilestan.net/showthread...AD%D8%B0%D9%81 پچ های حذف WLAN scan, Search و... در صفحه اصلی برای Fp2 http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=66427 و روم پچر با قابلیت اجرا حتمی بعد از بوت (فارسی ) ابزار هک گوشی 2.2 ROMPatcherPlus (روم پچر) فارسی http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=91428 موفق باشید ويرايش توسط ™Mahdi : 13-03-2010 در ساعت 21:35. |
|
|
| 19 كاربر زير از شما بچه مثبت عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#4 |
|
مدیر افتخاری سایت
![]() ![]() ![]() بخش SMS، پرسش و پاسخ OS 9.X
شماره كاربري : 215256
محل سكونت: زادگاه قیصر
نام : 阿里
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 9,097
تشكر از شما 11,411 بار در 3,529 پست
امتياز: 22059
قدرت امتیاز دهی: 273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
| 8 كاربر زير از شما ALI عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#5 | |||||||||||||||
|
عضو فعال
![]() شماره كاربري : 194892
محل سكونت: مشهد
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 10,003
تشكر از شما 1,615 بار در 384 پست
امتياز: 3782
قدرت امتیاز دهی: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
شما لطف داری Rubina جان من که کاری نکردم.
منتظرتو؟ چه انتظارعجيبى! تو، بين منتظران هم، عزیز من چه غریبی! عجيب تر كه چه آسان، نبودنت شده عادت، چه كودكانه سپردم دل به قصه قسمت! چه بى خيال نشستم، چه كوششى؟ چه وفايى؟ فقط نشستم گفتم: خدا كند که بیائی. (اللهم عجل لولیک الفرج) رایج ترین اصطلاحات انگلیسی در مکالمات و فیلم ها![]() ويرايش توسط mehrdad_goleyak : 13-01-2010 در ساعت 02:13. |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
| 15 كاربر زير از شما mehrdad_goleyak عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#6 |
|
عضو نيمه فعال
![]() شماره كاربري : 208448
محل سكونت: گچساران شهر سياه
نام : mafia
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() تشكرها: 148
تشكر از شما 106 بار در 58 پست
امتياز: 10
قدرت امتیاز دهی: 10 ![]() |
دو تا سوال بی ربط
خالد جان اون پلاگین باتری رو چطور بردی اونجا؟؟ چرا این قسمت های مثل share onlino و search رو گوشیم با پچ غیر فعال نمیشن n78???
یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من نخور که دوری برای من شده عادت ------------------------------------------------------------------- سورپرايز!!!!!!:ظاهر موبايلستان را با سليقه خود عوض كنيد http://mobilestan.net/showthread.php...74#post1308374 ---------------------------------------------------- |
|
|
| 4 كاربر زير از شما fear009 عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#7 |
|
عضو فعال
![]() شماره كاربري : 232020
محل سكونت: TeHrAn
نام : MoHaMMaD
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 1,456
تشكر از شما 2,169 بار در 415 پست
امتياز: 4708
قدرت امتیاز دهی: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
مرسی به هزاران زبان ممنون بابت کار بسیار بسیار عالیتون
ان شاالله موفق باشید بازم ممنون |
|
|
| 6 كاربر زير از شما tolooei عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#8 |
|
عضو سایت
![]() شماره كاربري : 276862
نام : Farshad
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() تشكرها: 282
تشكر از شما 47 بار در 24 پست
امتياز: 12
قدرت امتیاز دهی: 5 ![]() |
منظور من اون چیزایی بود که خودم به عنوان یاد آوری وارد کردم !
اونا میمونه یانه ؟ |
|
|
| 3 كاربر زير از شما fermium100 عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||||
|
عضو طلایی
![]() شماره كاربري : 116810
نام : ☆ღخالدღ☆
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]() ![]()
حالت من:
تشكرها: 15,782
تشكر از شما 42,976 بار در 3,730 پست
امتياز: 4100
قدرت امتیاز دهی: 124 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
اونا اسکرین شات از گوشی روبیناست !پلاگین باطری برنامه capree ion battrey هست که برای گوشی Fp1 پایین زیر تاریخ قرار می گیره ! برای برداشتن share onlino و search میتونی از این برنامه استفاده کنی ! http://mobilestan.net/showthread.php?t=61838 یا این : http://mobilestan.net/showthread.php...active+standby
|
|
|||||||||||||||||||||||||
| 23 كاربر زير از شما khaled4u عزيز، تشكر كرده اند |
|
|
#10 |
|
عضو فعال
![]() شماره كاربري : 232020
محل سكونت: TeHrAn
نام : MoHaMMaD
موبايل :
![]() سيم كارت :
![]()
حالت من:
تشكرها: 1,456
تشكر از شما 2,169 بار در 415 پست
امتياز: 4708
قدرت امتیاز دهی: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
عالی عالی بود بازم بگم
ایا پوشه که تغییر نام شد باید باز هم به نام قبلی باید تغییر نام پیدا کنه؟ |
|
|
| 4 كاربر زير از شما tolooei عزيز، تشكر كرده اند |
![]() |
| ابزارهاي موضوع | |
| نحوه نمايش | |
|
|