اسنپدراگون ۸۲۰ یکی از پر حاشیه ترین تراشه هایی بود که چندین و چند بار پیشبینی های گوناگونی برای آن صورت گرفت. اما در تمامی آنها یک نقطهی مشترک به چشم میخورد و آن هم جبران شکستی بود که اسنپدراگون ۸۱۰ رقم رده بود. مدتی قبل، بنچمارک این تراشه که در پایگاه GFXBench به ثبت رسیده بود کشف شد و اکنون عملکرد آن در حوزه CPU و GPU در دسترس است.
با توجه به جزئیات مربوطه در پایگاه اطلاعات، اسنپدراگون ۸۲۰ بر روی دستگاهی تست شده که از ویژگی های آن صفحه نمایش ۶.۲ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۶۶۰ پیکسل است که احتمال دارد این دستگاه یک فبلت و با تبلت باشد. به هر حال، سایر ویژگی های دستگاه مورد بحث اندروید ۶.۰ مارشمالو، ۴ گیگابایت رم و تنها ۱۰ گیگابایت حافظه ذخیره سازی داخلی است که کاملا غیر معمول به نظر میرسد.
آنطور که در بنچمارک GFX 3.0 Manhattan نشان داده شده، اسنپدراگون ۸۲۰ به لطف پردازنده گرافیکی آدرنو ۵۶۰، قادر است آیفون ۶ اس پلاس را از مقابل بردارد امتیازی را کسب کند که با تبلت گوگل Pixel C و گرافیک قدرتمند انویدیا Maxwell برابری میکند.
اما در بنچمارک GFX 3.1 Manhattan کمی از شتاب اسنپدراگون کاسته میشود و با کسب امتیاز ۳۱.۵ پس از گوگل Pixel C و در جایگاه دوم قرار میگرد. اما با اینحال توانست در رتبهی بالاتری نسبت به نکسوس ۶P قرار بگیرد و همچنین اختلاف امتیازی زیادی را با گلکسی نوت ۵ و میت ۸ رقم بزند.
این بنچمارک ها دلیل خوبی برای استفاده از آدرنو ۵۳۰ در جدیدترین پردازنده کوالکام است. هر چند چیزی که مهم است مقدار حرارتی است که اسنپدارگون ۸۲۰ تولید خواهد کرد و هنوز مورد خاصی در این باره دیده نشده است. کوالکام با عملکرد هوشمندانهای به جای استفاده از هشت هسته پردازشی که در اسنپدراگون ۸۱۰ موجود بود، در نسخهی جدیدش از چهار هسته استفاده کرده و همین موضوع کمک خوبی برای عدم گرمای شدید پردازنده خواهد بود.
منبع: gizmochina