دولت هند قصد دارد با هدف افزایش امنیت و کاهش خشونت علیه زنان، گوشیهای همراه جدیدی که در این کشور عرضه میشوند را به دکمه اعلام مزاحمت خیابانی و GPS مجهز کنند.
در سال ۲۰۱۴ میلادی، بیش از ۳۳۷۹۲۲ مورد خشونت و آزار و اذیت علیه زنان در هند گزارش شده است. این ۳۳۷۹۲۲ گزارش خشونت علیه زنان در سال ۲۰۱۴ نسبت به سال ۲۰۱۳ با ۹٫۳ درصد افزایش همراه بوده است. این آمار معادل ۹۰۰ مزاحمت در هر روز یا یک مزاحمت در هر دو دقیقه است. اکنون دولت هند تصمیم گرفته با استفاده از فناوری به مبارزه علیه این مشکل برود. مقامات هندی اعلام کرده اند که از ژانویه سال ۲۰۱۷ به بعد تمامی تلفنهای همراه فروخته شده در این کشور باید به یک دکمه اعلام خشونت مجهز شوند.
این قابلیت در گوشی های هوشمند پس از سه بار فشار دادن دکمه پاور فعال میشود. با توجه به اینکه گوشی های غیرهوشمند هم چنان در کشورهای در حال توسعه مانند هند به صورت گسترده در حال استفاده هستند، کاربران میتوانند با فشار دادن دکمه ۵ یا ۹ دستگاه خود، این قابلیت را فعال کنند. علاوه بر این از ژانویه سال ۲۰۱۸ میلادی به بعد تمامی تلفنهای همراه عرضه شده در این کشور باید به سیستم GPS نیز مجهز شوند.
به گفته یکی از مقامات دولتی هند، فناوری صرفا باید منظور بهتر شدن کیفیت زندگی بشر مورد استفاده قرار گیرد و چه چیزی بهتر از تامین امنیت زنان در جوامع.
دولت هند طی سالهای گذشته در صنعت گوشی های هوشمند پیشرفت چشمگیری داشته است و پس از چین اکنون دومین بازار بزرگ جهان به شمار میرود.
با وجود مزایایی که این قابلیت جدید در اختیار زنان قرار خواهد داد، برخی از کارشناسان معتقدند که این ویژگی مانع از دسترسی بسیاری از شهروندان فقیرتر به این گوشیها خواهد شد زیرا اضافه کردن سیستم GPS به یک گوشی بین ۴ تا ۶ دلار هزینه خواهد داشت و با در نظر گرفتن این موضوع که میانگین دستمزد روزانه در هند تنها ۴ دلار است، این افزایش قیمت میتواند تمایل کاربران به خرید را کاهش دهد.