حالا این سیستم چگونه کار میکند و چرا از آن در دیگر گجت ها استفاده نمیشود؟ در واقع مهندسان با طراحی ساعت هوشمند پاور واچ ، بهدنبال عرضه محصولی کوچک و مفهومی برای نشان دادن تکنولوژی ژنراتورهای حرارتی خود هستند. البته این اولین باری نیست که محصولی بدون نیاز به منبع مستقیم میتواند شارژ شود، اما برای شارژ کردن ساعت هوشمند پاور واچ کافیست آن را روی دستتان ببندید!
برای اینکه ژنراتورهای حرارتی بتوانند کار خود را بهدرستی انجام دهند، یک سوی دستگاه باید در تماس مستقیم با گرما و سوی دیگر، خنک باشد. در واقع اختلاف دمای دو طرف دستگاه، فاکتور اصلی برای عملکرد صحیح این تکنولوژی است.
باید بگوییم که بدن انسان میتواند این کار را به بهترین شکل ممکن انجام داده و دمای خود را در ۹۸٫۶ درجه فارنهایت، ثابت نگه دارد. بهعلاوه، گرمای بدن از طریق منافذ پوست با محیط بیرون در ارتباط بوده و میتواند توسط بخش پشتی ساعت هوشمند پاور واچ جذب شود. در قسمت جلویی این ساعت نیز هیتسینکها به عنوان بخشی از طراحی اصلی در کنار بدنه فلزی به کار گرفته شده و شرایط لازم برای خنک ماندن ساعت هوشمند پاور واچ را فراهم میکنند.
تا زمانی که اختلاف دما میان دو طرف این ساعت وجود دارد، پاور واچ میتواند تمام انرژی مورد نیاز خود را تولید کند، پس برای شارژ شدن حتما باید این ساعت را دستتان کنید. اما در مواقع دیگر چطور؟ زمانی که شما پاور واچ را روی دست خود ندارید، دستگاه به صورت خودکار روی حالت مصرف انرژی پایین قرار گرفته و بهلطف وجود یک باتری داخلی، از خاموش شدن آن جلوگیری میشود.
البته نباید از ساعت هوشمند پاور واچ توقع امکانات نرم افزاری محصولی همچون اپل واچ یا دستگاه مجهز به سیستم عامل اندروید ور (Android Wear) را داشته باشید. با اینحال کاربران میتوانند با متصل کردن پاور واچ به گوشی موبایل از طریق بلوتوث، از نمایش درست زمان و تاریخ مطمئن شده و شکل ظاهری ساعت خود را تغییر دهند. اما شاید یکی از معایب بزرگی که پاور واچ به عنوان یک ساعت هوشمند دارد، عدم نمایش نوتیفیکشنهای تلفن همراه باشد، چیزی که حتی دستبندهای ورزشی ساده توانایی نمایش آن را دارند.
با اینحال ساعت هوشمند پاور واچ با حساسیت بسیار بالا نسبت به گرما، میتواند میزان کالری سوختشده را به صورت دقیق نشان داده و تمامی محصولات بازار را مغلوب خود کند. دستبندهای هوشمند و ورزشی بازار میزان کالری مصرفی کاربران را با توجه به سنسور ضربان قلب و سنسورهای حرکتی تعبیهشده در آن اندازهگیری میکنند، اما پاور واچ با تکیه بر سیستم حرارتی خود، میتواند نتایج را به شکل بسیار نشان دهد.
در حال حاضر طرح مربوط به ساعت هوشمند پاور واچ در سایت Indiegogo کلید خورده و علاقهمندان میتوانند برای حمایت از آن، این محصول جدید را با قیمت ۱۷۰ دلار پیشخرید کنند. همچنین زمان عرضه ساعت هوشمند پاور واچ، ماه ژولای سال آینده اعلام شده است. البته این زمان تقریبی عرضه بوده و بروز هر گونه مشکلی در روند ساخت پاور واچ، میتواند عرضه آن را به تعویق بیاندازد. نهایتا Matrix Industires قصد دارد در نمایشگاه CES سال آینده، یک نسخه از این ساعت را پیش روی علاقهمندان قرار دهد.