موبایلستان

ضروری ترین برنامه های رایگان برای IOS

امروز ضروری ترین برنامه های گوشی آیفون که رایگان هستند را برای شما انتخاب کرده ایم. با ما همراه باشید تا بهترین ها را از دست ندهید.
صدها هزار برنامه در مارکت نرم افزار گوشی های اپل موجود است. شاید فکر کنید که بسیاری از این برنامه ها شناخته شده هستند و نیازی به معرفی آنها نیست. اما با این حال در دنیای بزرگ برنامه ها، امکان فراموش کردن برنامه های فوق العاده همیشه هست. امروز با ما همراه باشید که ضروری ترین برنامه های رایگان این سیستم عامل را به شما معرفی کنیم. دلیل معرفی برنامه های رایگان، نبود امکان خرید برنامه برای بسیاری از هموطنان عزیز ما است.
در این مطلب ۳۶ برنامه ی مختلف در ۸ دسته بندی مختلف را معرفی خواهیم کرد. مطمئن باشید پس از نصب این برنامه ها به ضرورت داشتن چنین برنامه هایی پی خواهید برد.
فصل اول: برنامه های مرورگر اینترنتی
Google Chrome: برنامه ای بسیار کاربردی که با داشتنش به راحتی می توان با مرورگر اصلی گوشی خداحافظی کرد. این برنامه قابلیت وصل شدن به برنامه ی گوگل کروم در کامپیوتر شما، و جابجا کردن ۲ طرفه ی اطلاعات شما  از قبیل بوک مارک هاست. این برنامه عمل گفته شده را از طریق حساب گوگل شما انجام خواهد داد. امکانات این برنامه بسیار زیاد و عالی هستند و بدون شک پس از نصب هرگز آن را پاک نخواهید کرد.
 
Best Free Apps for the iPhone 5S - 10Youtube.com.mp4_snapshot_01.00_[2014.04.07_00.25.41]
Alien Blue: برنامه ای با پشتیبانی خاص از سایت های معروف مانند Askreddit. این برنامه برای کسانی که از سایت های انگلیسی زبان استفاده می کنند و به موضوعات دسته بندی شده ی داغ و جالب علاقه دارند بهترین انتخاب است.

StumbleUpon: یک برنامه مرورگر بسیار جالب و عالی. این برنامه بسیاری از مطالب جالب را از پیش طبقه بندی کرده است. پس از باز کردن این برنامه و گشتن در آن متوجه زمان نخواهید شد. کافیست مبحث مورد علاقه ی خود را انتخاب کرده و جالب ترین و جدیدترین خبرهای مرتبط با آن را دریافت کنید. این برنامه هم برای کسانی که با زبان انگلیسی تا حدی آشنایی دارند بهترین انتخاب است.

فصل دوم: برنامه های کاربردی
Speedtest: برنامه ای بسیار کربردی و ساده که متعلق به سایت Speedtest.net است. کافیست برنامه را باز کرده و دکمه ی شروع آن را بزنید. پس از مدتی تست کردن می توانید اطلاعات کاملی راجع به کانکشن اینترنت خود، سرعت و پینگ آن به دست آورید. اطلاعات ارائه شده توسط این برنامه کاملا تصویری بوده و به راحتی قابل درک می باشد. همچنین می توانید تست هایی که انجام داده اید را ذخیره کنید.

USB Disk: نسخه ی رایگان برنامه ی USB Disk Pro. این برنامه به شما اجازه ی دسترسی به حساب های Dropbox، Google Drive، Skydrive، Box و Ever Note را در یک برنامه خواهد داد. پس نیازی به نصب هر یک از این برنامه ها به طور جداگانه نخواهید داشت. یکی از قابلیت های جالب این برنامه وجود فضایی محلی برای ذخیره ی فایل ها از این سرویس ها است. شما در این فضای محلی می توانید فایل ها را قرار داده و بعدا بدون نیاز به اینترنت مشاهده کنید. این قابلیت در سیستم عامل محدود IOS بسیار مهم و کاربردی است. فایل های ذخیره شده را می توان به کامپیوتر هم انتقال داد.

TinyScan: با استفاده از این برنامه می توانید از صفحات کاغذ، مانند جزوه ها عکس بگیرید، سپس خود برنامه افکت هایی را بر روی آن پیاده سازی کرده. تصاویر در نهایت به شکل تصاویر اسکن شده با یک اسکنر با کیفیت در خواهند آمد. این برنامه برای تصویر برداری از جزوه ها و تبدیل آنها به یک جزوه ی PDF انتخابی بی نظیر است.

Documents: امکان ذخیره ی هر نوع فایلی، مانند فایل های MP3 آهنگ یا عکس و حتی فایل های زیپ، همراه با قابلیت باز کردن آنها را به ما می دهد. در کل مهم ترین کار این برنامه قابلیت بازکردن فایل های زیپ و استفاده از آنها است.

Dropbox: برنامه ای که نیاز به توضیح آن نیست. این برنامه به صورت رسمی از طرف Dropbox برای استفاده از فضای ابری این شرکت ساخته و معرفی شده است.

 
Idownloader: برنامه ای که به شما اجازه ی دانلود هر چیزی را از اینترنت می دهد. این برنامه دو نسخه ی رایگان و پولی دارد. نسخه ی پولی این برنامه اجازه ی انتقال فایل های دانلود شده به کامپیوتر و همچنین دانلود فایل به تعداد نامحدود را می دهد.

Adobe Reader: برنامه ای برای باز کردن فایل های PDF و خواندن مطالب آنها. این برنامه به طور رسمی از طرف شرکت Adobe برای این کار ارائه شده است. این برنامه بسیار روان بوده و به شما قابلیت هایلایت کردن متن یا نت برداری درهر صفحه را می دهد. این برنامه را می توان به صورت تمام صفحه اجرا کرد و از آن لذتی دو چندان برد.

Currency: برای تبدیل هر نوع واحد پول. با قابلیت تغییر ارزش هر واحد به صورت دستی.

Evernote: برنامه ای برای نوشتن و ذخیره سازی یادداشت های مختلف. یادداشت های نوشته شده در این برنامه میتوان به یادداشت های نوشته شده، از کامپیوتر یا هر وسیله ی دیگری که قابلیت وبگردی را دارد دسترسی داشت.

Readability: با استفاده از این برنامه می توانیم متنی را که روی کامپیوتر دیده ایم را به این برنامه بدهیم تا بعدا با گوشی یا تبلت خود آن را بخوانیم. همچنین امکان ذخیره سازی این متن ها بر روی خود برنامه در دستگاه هم وجود دارد. وقتی صفحه ی وب یا متنی را برای خواندن به این برنامه می فرستیم، برنامه تبلیغات و فایل های عکس را از متن حذف کرده و فقط متن اصلی را به ما نشان می دهد. پس می توان گفت محتوای وبسایت های شلوغ را به متنی ساده و راحت برای خواندن تبدیل می کند. پس از استفاده از این برنامه به قابلیت بالای آن پی خواهید برد.
 
 

 
فصل سوم: برنامه های گوگل
Google Search: برای استفاده از سرویس گوگل می توان از مرورگرهای مختلف مانند Safari هم استفاده کرد. اما استفاده از برنامه های رسمی همیشه قابلیت های بیشتر و ساده تری را در اختیار ما می گذارند. با استفاده از برنامه ی مخصوص می توان با دادن صدایمان یا یک عکس هم جستجو را انجام داد. کافیست با صدای بلند بگوییم چه می خواهیم یا عکس از آن را به برنامه بدهیم تا مطالب مرتبط با آن را به ما نشان بدهد.

Google Translate: یک برنامه ی بسیار لازم برای هر کسی که مطالعه دارد. چه به عنوان دانش آموز یا دانش جو، چه به عنوان یک محقق. این برنامه یک دیکشنری کامل بین المللی و آنلاین است. با استفاده از این برنامه می توان تقریبا  کلمات هر زبانی را به زبان دیگر ترجمه کرد. خوشبختانه زبان پارسی هم یکی از زبان های این برنامه است. این برنامه قابلیت شناسایی صدا و ترجمه ی آن را هم دارد و می تواند متن ها را برای شما بخواند.

Google Maps: به جرات می توان گفت بهترین برنامه ی نقشه است. کامل و بسیار دقیق. این برنامه از شهر های کشور ما هم به خوبی پشتیبانی می کند. از قابلیت های جالب این نرم افزار، قابلیت نمایش ترافیک مسیر ها و محاسبه ی مسافت و زمان مورد نیاز برای سفر بین دو نقطه است. این برنامه حداقل ۱۰ برابر از برنامه ی نقشه ی اپل دقیق تر و کامل تر است.

Gmail: برنامه ی رسمی جیمیل که استفاده از این سرویس را بسیار راحت و روان می کند.

+Google: برنامه ی رسمی گوگل برای جامعه ی مجازی این کمپانی. با اینکه این برنامه هنوز در کشور ما به اندازه ی فیسبوک محبوب نیست، اما محیطی بسیار زیبا، حرفه ای و سریع دارد و در کشور های دیگر کم کم طرفداران خود را در حال افزایش می بیند.

Google Drive: برنامه ی رسمی گوگل برای استفاده از سرویس فضای ابری این شرکت، Google Drive.

 
 
فصل چهارم: عکس و فیلم
 
Snapchat: برنامه ای برای فرستادن عکس به دوستان یا هر کسی که در این برنامه با آنها صحبت می کنیم. این برنامه بسیار جالب و دوست داشتی مطمئنا نظر شما را به خود جلب خواهد کرد.

Photo Studio: این برنامه به تازگی رایگان شده و پیش از این برای استفاده از آن باید هزینه ای پرداخت می کردید. به وسیله ی این برنامه می توان عکس های درون گوشی را ویرایش کرد و تغییرات زیاد و جالبی بر روی آنها به وجود آورد. برنامه های زیادی برای ادیت عکس وجود دارند که می توانید آنها را هم نصب کنید. اما این برنامه قابلیت های خاصی دارد که مطمئنا به آنها نیاز پیدا خواهید کرد.

Skype: برنامه ی بسیار معروف شرکت مایکروسافت. به وسیله ی این برنامه می توانید مکالمه ی تصویری یا صوتی داشته باشید. کافیست دو طرف این برنامه را بر روی کامپیوتر، تبلت یا موبایل خود داشته باشند تا یک مکالمه ی با کیفیت و رضایت بخش شکل بگیرد. تصاویر ارسال شده ی شما از دوربین جلویی با کیفیت آیفون بسیار واضح و شفاف خواهد بود.

فصل پنجم: شبکه های اجتماعی
Twitter: برنامه ی بسیار کامل و زیبای توئیتر. این برنامه تجربه ای بسیار کامل از این وبسایت پر مخاطب را می دهد. به جرات می توان گفت که استفاده از برنامه ی این سایت بسیار لذت بخش تر از استفاده از سایت اصلی آن است.

Facebook: برنامه اصلی ارائه شده از طرف فیسبوک. این برنامه نهایت تلاش خود را کرده که تجربه ی کاملی از فیسبوک را برای شما به ارمغان آورد. این برنامه به تازگی در IOS تغییراتی پیدا کرده که باعث بهتر شدن آن شده است.

Instagram: یک جامعه ی مجازی که بدون داشتن وبسایت و تنها به وسیله ی برنامه ی موبایلش معروف شد. این برنامه بعدها توسط شرکت فیسبوک خریداری شد و در حال حاضر تحت مالکیت این شرکت است. در این برنامه می توان عکس های زیبایی که گرفته ایم را به اشتراک بگذاریم. در خلاصه ی کلام می توان گفت که این برنامه یک توئیتر تصویری است. عضویت در این برنامه و استفاده از افکت های بسیار قوی آن، برای هرچه زیباتر کردن عکس های به اشتراک گذاشته شده، بسیار لذت بخش خواهد بود.

Vine: یک جامعه ی مجازی تقریبا جدید که کار اصلی آن به اشتراک گذاری ویدئو های ۶ ثانیه ای بامزه است. ایده ی این شبکه از Instagram گرفته شده است. در حال حاضر این برنامه تحت مالکیت توئیتر است. از تغییرات جدید که در این برنامه صورت گرفته است، میتوان به اضافه شدن چت متنی اشاره کرد.

Whatsapp: بهترین و پرطرفدار ترین برنامه ی پیام رسان. این برنامه شروعی بود برای موج برنامه های پیام رسانی مانند Viber، Tango، Line و ده ها برنامه ی دیگر که کار اصلی آنها پیام رسانی است. این برنامه هم به تازگی و با قیمتی بسیار بالا توسط شرکت فیسبوک خریداری شده است. پیام های ارسال شده به وسیله ی این برنامه در سال اول رایگان بوده و از سال دوم، به ازای هر سال فقط ۹۹ سنت است.

فصل ششم: برنامه های سلامتی
Running: برنامه ای متعلق به شرکت نایک و طراحی شده توسط آنها. به وسیله ی این برنامه می توان میزان دویدن خود را مشاهده کرد. امکان به اشتراک گذاری میزان فعالیت ما در شبکه های اجتماعی و خود برنامه هم وجود دارد. از دیگر قابلیت های این برنامه می توان به امکانت گذاشتن قرار برای دویدن با دوستان اشاره کرد.

Runtastic: این برنامه درست مانند برنامه ایست که در قسمت قبل معرفی کردیم. با این تفاوت که این برنامه می تواند تشخصی دهد که چه مسافتی دویده ایم و چه مقدارسرعت داشته ایم. از دیگر قابلیت های این برنامه نشان دادن میزان کالری سوزانده شده توسط ما است.

MapMyRun: با استفاده از این برنامه می توانیم بهترین مسیرها برای دویدن در اطراف محل زندگی خودمان را پیدا کنیم. برنامه به ما مسیرهای مناسب را پیشنهاد داده و حتی می تواند مسیرهای جدیدتری برای تنوع معرفی کند.
 

فصل هفتم: برنامه های موزیک
Spotify: این برنامه دارای نسخه ی رایگان و پولی می باشد. نسخه ی پولی این برنامه امکان جستجو میان هزاران آهنگ موجود در سرورهای این آهنگ و گوش دادن به آن را به ما می دهد.  و اما نسخه ی رایگان این برنامه به مانند رادیو عمل کرده و موسیقی های بسیار خوبی را به انتخاب خود برای ما پخش می کند.

Pandora: برنامه ای رادیو مانند که به خاطر یک چیز بسیار معروف شده. این برنامه به ما این امکان را می دهد که آهنگ یا خواننده ای که دوست داریم را به آن معرفی کنیم. سپس این برنامه آهنگ یا خواننده هایی که در همان سبک هستند را به ما معرفی کرده و می توانیم کارهای آنها را گوش کنیم.

MusicDL: برنامه ای برای دانلود موزیک. به وسیله ی این برنامه می توانیم از اینترنت موزیک های مختلف را پیدا کرده و دانلود کنیم. آهنگ های دانلود شده در خود گوشی قابل شنیدن خواهند بود.

SoundHound: برنامه ای بی نظیر با قابلیتی بی نظیر. اگر آهنگی را در جایی شنیدیم و خواستیم بدانیم نام آهنگ و خواننده ی آهنگ چیست، کافیست این برنامه را باز کرده، دکمه ی مروبط به  جستجویش را فشار داده و صبر کنیم تا به آهنگ گوش دهد. پس از چند ثانیه نام آهنگ و خواننده ی آن را به ما خواهد گفت.

iHeart Radio: با استفاده از این برنامه می توانیم تقریبا تمامی رادیو های موجود در دنیا را گوش دهیم. حتی رادیو هایی که اینترنتی نیستند!

فصل هشتم: برنامه های ویدئویی
Youtube: برنامه ی رسمی وبسایت Youtube. این وبسایت یکی از زیرمجموعه های گوگل است. کار اصلی این وبسایت به اشتراک گذاری فیلم های ویدئویی در سراسر اینترنت است. با توجه به فیلم های آموزشی و جالب موجود در این وبسایت، وجود این برنامه بر روی هر گوشی یا تبلتی ضروریست.

Hulu Plus: برنامه ای مانند Youtube که تمرکز اصلی آن بر روی سریال ها و فیلم ها است.

IMDB: برنامه رسمی وبسایت IMDB، بزرگترین دایرالمعارف فیلم های جهان. بهتر است قبل از دیدن یک فیلم یا دانلود آن سری به این وبسایت بزنید و نمره های مربوط به آن فیلم را ببینید. ممکن است آن فیلم ارزش دیدن را نداشته باشد. در این برنامه می توانید به راحتی این کار را انجام داده و از آخرین و جدیدترین فیلم ها و نمره ی آنها با خبر شوید.

در پایان این مطلب باید گفت که برنامه های مهم و عالی زیادی برای گوشی ها و تبلت های شرکت اپل وجود دارد. بسیاری از آنها ممکن است برای قشر خاصی از مردم مهم باشند و برای دیگران نه. هدف ما از این مطلب معرفی بهترین برنامه های اپل نبود. بلکه هدف اصلی معرفی برنامه هایی بود که داشتن آنها ضروریست و استفاده از آنها باعث تغییر رویه ی استفاده از گوشی هوشمند ما و استفاده ی بهینه از آن می شود.

خروج از نسخه موبایل