موبایلستان

فناوری جدید ShatterShield در گوشی‌های موتورولا چگونه کار می‌کند

 

photo_2015-11-02_19-02-31

 
 
شرکت موتورولا با همکاری ورایزون دو گوشی هوشمند جدید با عناوین دروید توربو ۲ و دروید مکس ۲ را معرفی کرد. این در حالی است که صفحه‌نمایش Droid Maxx 2 از پوشش گوریلا گلس ۳ بهره‌مند شده اما در صفحه‌نمایش Droid Turbo 2 از تکنولوژی ShatterShield استفاده شده است.
تکنولوژی که به گفته موتورولا باعث خواهد شد صفحه‌نمایش توربو ۲ از پنج لایه مستقل تشکیل شود تا در مقابل ضربه و شکنندگی ایمن شود. در ادامه به بررسی این ۵ لایه مستقل و بررسی تاثیرات آن‌ها خواهیم پرداخت.
لایه اول از هسته آلومینیومی سخت تشکیل شده که به نوعی دوام بالا و مقاومت را به ارمغان خواهد آورد. بر روی این لایه از صفحه‌نمایش قابل انعطاف AMOLED استفاده شده است. استفاده از صفحه‌نمایشی منعطف باعث جذب شوک و ضربه شده و باعث خواهد شد علی‌رغم آنچه در اکثر صفحات نمایش مشاهده می‌کنیم، در مقابل ضربه، انعطاف‌پذیری لازم صورت گیرد.
پس از این، لایه دوتایی لمسی به‌منظور جلوگیری از وقوع حوادث مختلف برای صفحه‌نمایش به‌کار بسته شده است. معمولا پس از افتادن گوشی، بروز مشکلات مختلف در تاچ را شاهد خواهیم بود اما با استفاده از این مکانیزم، از وقوع چنین مشکلاتی جلوگیری شده است.
لایه بعدی در واقع یک لنز داخلی است که پوششی حفاظتی و مطمئن بوده و در مقابل ترک و یا شکستگی کاملا مقاوم است. نهایتا لنز خارجی، تکمیل کننده این معجون موتورولا است که پوششی سخت برای حفاظت در برابر خط و خش ایجاد می‌کند.
این در حالی است که وب‌سایت CNN با انتشار ویدئویی، توربو ۲ را در آزمایشات مختلفی قرارداده که نتایج امیدوارکننده‌ای را هم به همراه داشته است. در این آزمایش نه‌تنها گوشی برای چندین و چندبار بر روی سنگ و بتون سقوط کرده بلکه در حالی‌که صفحه‌نمایش گوشی به سمت بالا قرارداشته با دوچرخه و حتی سم اسب از روی آن عبور کردند.
اگرچه بهره‌مندی از گوشی هوشمندی با صفحه‌نمایش مقاوم در برابر ضربه ممکن است از برخی جهات مثبت باشد اما آیا استفاده از لایه‌های مختلف، تاثیر منفی بر روی کیفیت این صفحه‌نمایش نخواهد داشت؟ دروید توربو موتورولا از صفحه‌نمایش ۵٫۴ اینچی AMOLED با رزولوشن Quad HD بهره‌مند شده اما وجود لایه‌های متعدد میان صفحه‌نمایش و شیشه باعث شده صفحه‌نمایش این دستگاه آنچنان که باید و شاید درخشان نبوده و به‌نظر می‌رسد این امر به علت ضعف در عبور نور از میان این لایه‌ها باشد.
بنابر آنچه وب‌سایت Ars Technica در این خصوص منتشر کرده فضایی مشهود و قابل ملاحظه میان پنل جلویی و صفحه‌نمایش قرارگرفته و همین باعث شده این صفحه‌نمایش آنچنان که در دیگر دستگاه‌های هوشمند جدید مشاهده می‌کنیم، شفاف و روشن نباشد.
از سوی دیگر موتورولا عنوان کرده Moto ShatterShield در آینده‌ای نزدیک در دیگر دستگاه‌های تولیدی این شرکت نیز استفاده خواهد شد. با این وجود باید امیدوار باشیم که موتورولا پیش از استفاده از این تکنولوژی، بیش از پیش به فکر بهبود آن باشد. نظر شما در خصوص بهره‌مندی از گوشی هوشمندی با صفحه‌نمایش نشکن و البته با کیفیت پایین‌تر در مقایسه با محصولات مشابه چیست؟

خروج از نسخه موبایل