اسنپ چت یکی از محبوبترین نرم افزارهای مسنجر در تمام جهان و به خصوص کشور آمریکا محسوب میشود و به همین دلیل فیسبوک تلاش میکند که با اضافه کردن قابلیتهای پرکاربرد و جذاب این نرم افزار به مسنجر خود، جلوی مهاجرت کاربران میلیاردی خود را بگیرد. چندی پیش بود که به اینستاگرام که اکنون در مالکیت فیسبوک قرار دارد، بخش جدیدی به نام Stories اضافه شد که حتی خیلی از کاربران معتقدند که این بخش با وجود این که با الهام از روی اسنپ چت ساخته شده، اما عملکرد بهتری بر روی اینستاگرام دارد.
حالا طبق گزارش جدیدی که در خبرگزاری The Verge منتشر شده است، فیسبوک قصد دارد فیلترهای اسنپ چت را هم به مسنجر اختصاصی خود اضافه کند تا بیشتر از قبل به این نرم افزار نزدیک شود. همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، کاربرانی که برای آزمایش این قابلیت و به صورت رندوم انتخاب میشوند، رابط کاربری جذاب و جمع و جوری در اختیارشان قرار میگیرد که میتوانند انواع استیکرها و فیلترهای زنده را بر روی تصویر خود اعمال کنند:
فیلترهای اسنپ چت با رابط کاربری MSQRD در مسنجر فیسبوک!
جالب است بدانید که نحوهی طراحی و تکنولوژی به کار رفته در این رابط کاربری جدید دقیقا همانی است که پیش از این در اپلیکیشن محبوب MSQRD به کار رفته بود و دلیل آن هم این است که این کمپانی هم به تازگی توسط فیسبوک خریداری شده است! البته اضافه شدن این قابلیتهای جدید که فیلترهای اسنپ چت هم جزئی از آنها محسوب میشوند، از چند ماه پیش و توسط چندین رسانه گزارش داده شده بود و حالا این موضوع به واقعیت پیوسته است. در یک اظهار نظر رسمی فیسبوک در این باره توضیحاتی را ارائه کرده است:
به اشتراک گذاری لحظات از طریق عکس و ویدیو توسط مردم در محیط فیسبوک و خارج از آن در حال افزایش است و وظیفهی ما این است که تجربهای را فراهم کنیم که با استفاده از کاربران بتوانند این تولید و به اشتراک گذاری را به آن شکلی که میخواهند، انجام دهند.
ساچین مونگا (Sachin Monga) مدیر بخش محصولات فیسبوک دربارهی تاریخ عرضهی این قابلیتها به صورت عمومی و برای تمام کاربران، توضیحاتی را ارائه داده است:
ما قصد داریم از مقیاس کوچکی شروع کنیم، اما در نهایت امیدواریم که تجربهی این قابلیتهای بسیار جذاب را برای تمام کاربران سراسر جهان به ارمغان بیاوریم؛ مردمی که خیلی از آنها هنوز نتوانستهاند این تجربه ی بسیار جذاب را داشته باشند که گوشی هوشمند خود را باز کنند و اسمارت فون آنها به یک ابزار جادویی واقعیت افزوده (AR) تبدیل شود.