غول فناوری شیائومی اخیراً قیمت رسمی قطعات تعمیر را برای نسخه شیائومی ۱۴ اولترا تیتانیوم ادیشن خود فاش کرده است. در حالی که خود گوشی دارای ویژگیهای چشمگیری مانند ارتباطات ماهوارهای و طراحی خاص است، تعمیر آن بدون گارانتی ممکن بوده حفره در جیب شما ایجاد کند.
چشمگیرترین هزینه از طریق تعویض مادربرد به دست میآید که با قیمت خیره کننده ۳۰۳۰ یوان (۴۲۶ دلار) است. تعویض صفحه نمایش کرک شده نیز بسیار ارزانتر نیست، با قیمت ۱۶۹۰ یوان (۲۳۸ دلار). این مقدار کمی تندتر از هزینه تعمیر صفحه نمایش استاندارد Xiaomi 14 Ultra با قیمت ۱۳۵۰ یوان (۱۹۰ دلار) است.
خوشبختانه، اجزای دیگر مانند باتری و ماژولهای دوربین عقب بیشتر برای کیف پول مناسب هستند. این قیمتها فقط هزینه مواد را منعکس میکنند، با هزینه کار استاندارد اضافی ۴۰ یوان (۶ دلار) برای هر تعمیر.
برای کسانی که به دنبال تجزیه گرانول تر هستند، در اینجا نگاهی اجمالی به هزینه های تک تک اجزا داریم:
- مادربرد: ۳۰۳۰ یوان (۴۲۶ دلار)
- تخته فرعی: ۵۰ یوان (۷ دلار)
- صفحه نمایش: ۱۶۹۰ یوان (۲۳۸ دلار)
- دوربین عقب (فوق عریض): ۴۹۰ یوان (۶۸ دلار)
- دوربین جلو: ۶۰ یوان (۸ دلار)
- دوربین عقب (زاویه عریض): ۱۰۰۰ یوان (۱۳۹ دلار)
- بلندگو: ۳۰ یوان (۴ دلار)
- باتری: ۱۷۹ یوان (۲۵ دلار)
- دوربین عقب (تله فوتو): ۱۸۰ یوان (۲۵ دلار)
- پشت جلد: ۲۹۰ یوان (۴۰ دلار)
توجه به این نکته مهم است که اگر یک تعمیر به چندین قطعه نیاز داشته باشد، تنها یک بار بالاترین هزینه کار از شما دریافت خواهد شد. بنابراین، چه چیزی برتری بالای صفحه نمایش Titanium Edition را توجیه میکند؟ در حالی که شیائومی دلیل آن را به صراحت بیان نکرده است، اما احتمالاً به مواد ساخت مجلل گوشی خلاصه میشود. برخلاف نسخه استاندارد، تیتانیوم ادیشن دارای قاب میانی تیتانیوم با درجه بالاتر برای دوام بیشتر و پوشش پشتی با فناوری نانو چرم بوده که ظاهراً شش برابر مقاومتر در برابر سایش است.
شیائومی ۱۴ اولترا تیتانیوم ادیشن و هزینه تعمیر بالا آن
Xiaomi 14 Ultra در تاریخ ۲۲ فوریه در چین معرفی شد. این نسخه ویژه با قیمت ۸۷۹۹ یوان (۱۲۲۸ دلار) ۱۶ گیگابایت رم، ۱ ترابایت فضای ذخیرهسازی و پشتیبانی از ارتباطات ماهوارهای را ارائه داده و اوایل این ماه به فروش رفت.
در دیگر خبرها شیائومی همانطور که وعده داده بود، به تازگی تلفن Civi 4 Pro، جدیدترین گوشی سری Civi این شرکت را در رویدادی چین معرفی کرد. این گوشی دارای پنل ۶.۵۵ اینچی ۱.5K میکرو خمیده AMOLED CSOT C8 با حداکثر روشنایی ۳۰۰۰ نیت، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و حاشیههای بالا ۱.۶ میلیمتری، ۲.۰۲ میلیمتر پایین و ۱.۴۵ میلیمتر حاشیههای بسیار باریک است.
از نظر طراحی، آن را به عنوان یک طراحی میکرو منحنی چهار طرفه در جلو و عقب به کار میبرد و از فرآیند «تذهیب کیکای» استفاده میکند که با ۱۶ فرآیند پیچیده و طراحی دو رنگ پرداخت شده که از دو ماده بدست میآید. همان رنگ این گوشی تنها ۷.۴۵ میلیمتر ضخامت دارد. این گوشی اولین مدلی است که از جدیدترین تراشه Snapdragon 8s Gen 3 بهره میبرد، تا ۱۶ گیگابایت رم LPDDR5X دارد و دارای سیستم خنککننده پمپ سرد دایرهای بسیار بزرگ با طراحی جداسازی بخار-مایع است. همچنین شامل تراشه تقویت سیگنال Xiaomi Pascal T1 میشود.
این مدل دارای دوربینهای سهگانه عقب با سنسور بزرگ ۵۰ مگاپیکسلی ۱/۱.۳۱ اینچی ۱.۲ میکرومتر، دیافراگم f/1.6، لنز Leica Summilux، دوربین اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین تله فوتو ۵۰ مگاپیکسلی 2X است. دوربین سلفی دوگانه ۳۲ مگاپیکسلی، از جمله یک دوربین فوق عریض با زاویه دید ۱۰۰ درجه وجود دارد.
مواردی که میتوانید مطالعه کنید:
- ۱۰ حقیقت جالب جهان بازی
- نگاهی به خدمات سریع و پرشتاب بلوبانک
- معرفی ۵ پیام رسان برتر برای برقراری تماس صوتی و تصویری
- ورود دو مرحله ای به اینستاگرام و آموزش ورود بدون داشتن Security code