نماد سایت موبایلستان

چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۴ قبل معرفی لو رفت

چیپست اسنپدراگون 8 نسل 4

کوالکام توانسته است تا جایی که چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۴ به بیرون درز کرده، همه چیز را حفظ کند و تنها زمانی که در مورد وجود چیپست آینده و عملکرد بالقوه آن شنیده‌ایم، یک سری شایعات است. برای اولین بار، ما دستگاه مرجعی را که چیپ شرکت سن دیگویی را اجرا می‌کند در جدیدترین ویدیو مشاهده کرده‌ایم و اگرچه هیچ جزئیات پیچیده‌ای از سیلیکون را فاش نمی‌کند، اما هنوز هم جالب است که بدانیم یوتیوب در نهایت منبع بوده است.

یک دستگاه مرجع با شاسی آبی تیره با چندین برچسب در عقب توسط  @Za_Raczke یوتیوب مشاهده شد. حتی اگر کوالکام این ویدیو را آپلود کرد تا به مخاطبان نشان دهد که چگونه Snapdragon X Elite را توسعه داده، یک SoC که در نهایت نوت بوک‌های ویندوز را قدرت خواهد بخشید. صرف نظر از این، در اسکرین شات اول می‌بینیم که دستورات مختلفی در یک پنجره جداگانه اجرا می‌شوند که به احتمال زیاد نرم‌افزار جدیدی در دستگاه مرجع Snapdragon 8 Gen 4 در حال نصب است.

از خطوط فرمان چندگانه، نام «Pakala» را دیدیم که نام رمز اسنپدراگون ۸ نسل ۴ کوالکام است و تا حد زیادی وجود این چیپست را تأیید می‌کند. اهمیت آن به این دلیل بوده که انتظار می‌رود کوالکام از هسته‌های سفارشی Oryon برای اولین بار در محدوده سیلیکونی گوشی‌های هوشمند خود استفاده کند و به گفته یکی از مدیران شرکت، این اعلام در ماه اکتبر اتفاق خواهد افتاد.

یک واقعیت جالب در مورد SoC این است که اولین محصول کوالکام خواهد بود که در فرآیند ۳ نانومتری TSMC تولید انبوه می‌شود، بنابراین باید انتظار بهبود کارایی نسبت به Snapdragon 8 Gen 3 را داشته باشیم.

چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۴ قوی تر از همیشه

در دیگر خبرها ماه‌ها قبل کوالکام اسنپدراگون ۴ نسل ۲ را معرفی کرد. این پردازنده بر اساس فرآیند پیشرفته ۴ نانومتری سامسونگ تولید می‌شود که مصرف انرژی کارآمد و عملکرد چشمگیر را تضمین می‌کند. این فرآیند ساخت پیشرفته امکان افزایش تراکم ترانزیستور را فراهم کرده و در نتیجه بازده انرژی را بهبود می‌بخشد و قابلیت‌های کلی سیستم را افزایش می‌دهد.

یکی از ویژگی‌های برجسته اسنپدراگون ۴ نسل ۲، پیکربندی قدرتمند CPU آن است. این چیپست ترکیبی از ۲ هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۱.۹۵ گیگاهرتز دارد. این CPU ارتقا یافته، تقویت قابل‌توجهی در قدرت پردازش ایجاد می‌کند، امکان چندوظیفگی یکپارچه، راه‌اندازی سریع‌تر برنامه‌ها و عملکرد کلی روان را رقم خواهد زد.

از نظر پردازش گرافیکی، پردازنده Snapdragon 4 Gen 2 دارای تراشه گرافیکی Adreno 613، بخشی از سری Adreno 4 است. این پردازنده گرافیکی با فرکانس  ۹۵۵ مگاهرتز، رندر بصری پیشرفته‌تری را ارائه می‌کند و تجربه بازی و چندرسانه‌ای همه‌جانبه‌تری را فراهم می‌سازد. پردازنده گرافیکی Adreno 613 نسبت به نسل قبلی خود یعنی Adreno 619 هم از نظر سرعت فرکانس و هم از نظر عملکرد کلی پیشرفت قابل توجهی دارد.

علاوه بر این، اسنپدراگون ۴ نسل ۲ کوالکام اولین چیپ در سری اسنپدراگون ۴ است که از رم LPDDR5 و حافظه UFS 3.1 پشتیبانی می‌کند. رم LPDDR5 سرعت انتقال داده‌های سریع‌تری را ارائه می‌دهد، مالتی تسکینگ روان‌تر و زمان بارگذاری سریع‌تر برنامه را ممکن می‌سازد. از سوی دیگر، حافظه UFS 3.1 سرعت خواندن و نوشتن سریع‌تری را به دنبال داشته که در نتیجه انتقال سریع فایل‌ها و بهبود پاسخگویی کلی سیستم انجام می‌شود.


مواردی که می‌توانید مطالعه کنید:

 

خروج از نسخه موبایل