امروز، جمعه سیام تیر شاهد شروع دوره جدید نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیک یا به عبارت سادهتر، الکامپ هستیم. مثل همیشه این نمایشگر با شور و حرارتی فراوان آغاز به کار کرده است و بسیاری از صاحبان صنایع و دوستداران فناوری اطلاعات با حضور در این نمایشگاه، حس و حال ویژه و همیشگی آن را به وجود آوردند.
از سه سال پیش این نمایشگاه با شرایط جدید روبرو شده است و با توجه به حضور استارتآپها در الکامپ شاهد حال و هوای تازه و البته هرجومرج بیشتری در این نمایشگاه بزرگ هستیم. با این وجود دلیل اصلی این شرایط را نمیتوان حضور افراد و شرکتها دانست بلکه مانند سایر نمایشگاههای ایران، مدیریت اجرایی نمایشگاه کاری بسیار دشوار برای ایجاد تطابق فرهنگی بین مجریان و شرکتکنندگان و بازدیدکنندگان دارد که این امر در برخی از موارد آزار دهنده میشود.
با این وجود نباید از مزایای بیشمار این نمایشگاه به خاطر معایب آن چشمپوشی کرد. مراسم افتتاحیه بر اساس اعلان رسمی سازمان برگزاری این نمایشگاه قرار است تا در سالنهای اختصاص یافته به استارتآپها یعنی سالنهای ۸ و ۹ برگزار شود. این نمایشگاه در مراسمی ویژه، بهصورت رسمی آغاز به کار خواهد کرد که در این میان قرار است تا این مراسم با سخنرانی دبیر سازمان صنفی رایانهای کشورمان یعنی ناصر علی سعادت و همچنین دبیر شورای عالی فضای مجازی ایران، جناب آقای ابوالحسن فیروزآبادی شروع به کار کند.
قرار است تا همایشی با نام آینده اقتصاد فناوری اطلاعات نیز دو روز پس از افتتاحیه (روز نخست از مرداد ماه) در این نمایشگاه برگزار شود که بسیاری از افراد حاضر در محل درباره آن سخن میگویند و دراینباره هیجانزده به نظر میرسند. این نشست قرار است به شرایط آینده هشت مورد از اصول و پایههای فناوری مانند استارتآپها، اینترنت، دادههای عظیم، شبکه، اپلیکیشنها (برنامههای کاربردی)، امنیت و تجارت الکترونیک رسیدگی کرده و در طول این همایش به مباحثه در حول این موارد پرداخته شود.