نماد سایت موبایلستان

ادغام همراه اول و مخابرات در راستای اجرای طرح یکپارچه سازی

شرکت مخابرات ایران اعلام کرد پس از پنج سال زحمت مدیران و مشاوران شاهد رقم خوردن برگ دیگری از تحولات عرصه آی تی بودیم که این اتفاق با تصویب آرای سهامداران عملی شد. با استفاده از دانش و تجربه متخصصان و مشاورین داخلی  شرکت‌های همراه اول و مخابرات با هم ادغام شدند که این یکپارچگی برای اولین بار در این سطح انجام شده است.
سرائیان (رئیس مخابرات ایران) گفت این ادغام می‌تواند برگ جدیدی در صنعت ارتباطات را رقم بزند و می‌تواند الگویی برای سایر صنایع باشد. با توجه به پیشران بودن فناوری اطلاعات و ارتباطات، اجرای این برنامه در مخابرات ضروری‌تر به نظر می‌رسید. سرائیان به جریان تصمیم گیری تیم مدیریتی جدید مخابرات اشاره کرد و بیان کرد که مشکلات فعلی TCI و پتانسیل‌های بازار، جدی‌ترین پیشران‌های ورود به برنامه تحول ۵ ساله این شرکت است. وی در ادامه از هوشمند شدن اشیا و قرار گرفتن آنها به عنوان مخاطب‌های جدید در زمینه اینترنت اشیاء خبر داد.
 
سرائیان افزود:

سهم بازار آی سی تی در ایران سی تا سی و پنج میلیارد تومان است و با توجه به پتانسیل موجود تا ۷۰ میلیارد و طبق وضعیت جمعیت تا صد و پنجاه هزار میلیارد تومان قابل افزایش است. همچنین شرکت مخابرات ایران شصت درصد از بازار فاوای  را از آن خود کرده است.
 

او همین‌طور دلیل علاقه به همگرایی و یکپارچگی را این طور بیان کرد که مردم خواستار اتصال همیشگی به شبکه هستند و این امر باید به ساده‌ترین شکل انجام گیرد. وی در ادامه ورود پیام رسان‌های خارجی را غیر قابل مدیریت دانست و از ارائه سرویس‌های جدید متناسب با زیرساخت همگرا خبر داد.
اپراتورهای بزرگ جهان این مسیر را از پنج تا ده سال پیش آغاز کردند و پس از آن شاهد افزایش جذب مشتری بودیم و هم اکنون شاهد این جریان در ایران خواهیم بود. سهامداران، کارکنان و مشتریان سرمایه‌های اصلی مخابرات هستند که با حمایت آنها می‌توان این مسیر را در مدت زمان کمتری طی کرد.
قنبری (رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات) نیز یکپارچگی را اولین قدم از اجرای برنامه تحول پنج ساله دانست و اظهار امیدواری کرد که به سهم متناسبی در بازار رقابتی دست پیدا کنیم. او در ادامه از رشد سه برابری بازار آی سی تی تا پنج سال آینده و افزایش ارزش بازار فناوری اطلاعات تا ۱۲۰ هزار میلیارد خبر داد. قنبری افزود:

علاوه بر برنامه‌های اقتصاد مقاومتی باید به سوی فناوری‌های جدید نیز حرکت کنیم و همگرایی نیز از مراحلی بود که در این امر ضروری است و باید با ادغام شرکت‌ها به سمت یکپارچگی برویم. آثار مثبت این تصمیم در سال آینده مشخص می‌شود و قابل ذکر است که ادغام شرکت‌های استانی ضربه‌ای به حقوق سهام داران نخواهد زد.

 

صرفه جویی ۳۰ میلیاردی با ادغام شرکت‌های مخابرات استانی

بیگدلی (معاون مالی شرکت مخابرات ایران) نیز با تأیید صحبت‌های ذکر شده اعلام کرد که با اجرای این طرح سی میلیارد صرفه جویی مالیاتی خواهیم داشت. پس از ادغام شرکت‌های مخابرات استانی مالیات ۲۵ درصدی تکلیفی سالیانه حذف می‌شود. از دیگر اهداف این برنامه می‌توان به کاهش شرکت‌های زیان ده و بازنشستگی تشویقی برای بعضی از کارمندان مخابرات با بیش از بیست و پنج سال سابقه اشاره کرد.
به این ترتیب در روز بیست و سوم شهریور و در حضور ۹۶ درصد از سهامداران، ادغام شرکت‌های مخابراتی استانی تصویب شد. در این مجمع که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، مدیرعامل و معاونین مخابرات، نمایندگان سازمان بورس و خصوصی سازی و اکثر سهامداران برگزار شد، یکپارچه سازی سازمان مخابرات و ادغام شرکت‌های مخابراتی استانی با شرکت مخابرات ایران با اکثریت آرا به تصویب رسید و از اول مهر ماه سال جاری اجرایی خواهد شد.
 

خروج از نسخه موبایل