موبایلستان

بررسی تخصصی وان پلاس ۶ ؛ جسور و پر مدعا

وان پلاس ۶ تلفن هوشمند جدیدی است که رقیبی جدی برای پرچم‌داران بازار به حساب می‌آید. این محصول با وجود سخت افزار قدرتمند،‌ قیمتی اقتصادی دارد. همراه موبایلستان باشید تا به بررسی این تلفن هوشمند جنجالی بپردازیم.
چندین سال است که کمپانی وان‌پلاس محصولاتی را با سخت افزار بسیار قدرتمند و در حد پرچم‌داران بازار عرضه می‌کند که البته قیمتی پایین‌تر از پرچم‌دارها دارند. اگرچه محصولات این شرکت چندان از نظر میزان فروش رقیب قدرتمندی برای پرچم‌داران مطرح به حساب نمی‌آیند، اما این برند نیز طرفداران پر و پا قرص خود را دارد. در کل محصولات وان‌پلاس از نظر عملکرد، طراحی و کیفیت ساخت یک یا چند پله بالاتر از قیمتی هستند که برایشان پرداخت می‌کنید.

مطالب مرتبط:

وان پلاس 6
این شرکت در دوره‌های زمانی کوتاهی محصولات جدید خود را معرفی می‌کند. برای مثال وان پلاس ۶ چندی پیش معرفی شده بود و چند ماه قبل از آن نیز شاهد معرفی وان پلاس 5T بودیم که آن نیز چند ماه بعد از وان پلاس ۵ عرضه شده بود. چند هفته‌ای است که وان پلاس ۶ معرفی شده و اخیرا نیز شاهد شروع عرضه آن به بازار بودیم. این محصول با قیمت ۵۲۹ دلار روانه بازار شده است. با وجود اینکه تلفن‌های هوشمند وان‌پلاس نسبت به قیمتی که دارند، کارایی بسیار بالایی را از خود نشان می‌دهند، اما در این محصولات نیز شاهد برخی مشکلات هستیم. مشکلاتی که ممکن است بسیاری از کاربران را از این دستگاه‌ها دور کنند. برای مثال دوربین محصولات وان‌پلاس چندان حرف زیادی برای گفتن ندارد و اغلب نسبت به رقبای خود ضعیف‌تر است. همچنین امکان استفاده از آن‌ها در شبکه Verizon‌ وجود ندارد.

وان پلاس ۶ در حال حاضر یکی از تلفن‌های هوشمند قدرتمند بازار است که از آخرین نسل از پردازنده‌های کوالکام استفاده می‌کند و شاهد نمایشگری بزرگ در آن هستیم. طراحی این تلفن هوشمند نسبت به قبل مدرن‌تر شده و عملکرد دوربین آن نیز بهبود یافته است. همانند سری گوگل پیکسل، آخرین نسخه از سیستم عامل اندروید توسط وان پلاس ۶ مورد استفاده قرار می‌گیرد. وان پلاس تمام این قابلیت‌ها را با قیمت ۵۲۹ دلار در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. همین موضوع است که باعث شده این برند در بین کاربران توجه زیادی را به خود جلب کند. اما باید توجه داشت که محصول فوق نمی‌تواند در زمینه دوربین با پرچم‌داران سامسونگ، گوگل، اپل و حتی هواوی رقابت کند. از سایر ضعف‌های این تلفن هوشمند نسبت به رقبای خود می‌توان به عدم مقاومت در برابر آب و همچنین عدم امکان استفاده از آن در نیمی از اپراتور‌های آمریکا اشاره کرد. نکته منفی دیگری که در خصوص این تلفن هوشمند وجود دارد این است که دستگاه مذکور تنها در یک نسخه عرضه می‌شود که آن نیز از نظر ابعاد بزرگ است. به همین دلیل ممکن است کاربرانی که نیاز به تلفن هوشمندی با ابعاد کوچک دارند نتوانند به سراغ این محصول بیایند.
اما با وجود تمام مواردی که ذکر شد، پرچم‌دار وان‌پلاس دارای یک نقطه قوت بسیار بزرگ به نام قیمت است. قیمت پایین این محصول باعث می‌شود که مزیت خرید آن نسبت به بسیاری از پرچم‌داران بازار بیشتر باشد.

طراحی


یکی از نکات جالب و دوست داشتنی در وان پلاس ۶، طراحی آن است. در این محصول شاهد طراحی جدیدی هستیم که در آن به جای استفاده از بدنه آلمینیومی، از پنل‌های شیشه‌ای در قسمت جلو و پشت دستگاه استفاده شده است. استفاده از جنس شیشه در ساخت این تلفن هوشمند باعث شده که دستگاه هر چه بیشتر شبیه به پرچم‌داران سال ۲۰۱۸ باشد. وان‌پلاس به دلیل بهتر کردن ارتباطات بی‌سیم در این محصول از بدنه شیشه‌ای استفاده کرده است و مقاومت دستگاه همچنان شبیه به نسخه‌های قبلی خود است که از بدنه آلمینیومی استفاده می‌کردند. اما باید توجه داشت که شیشه، شیشه‌ است، هر چند که از نوع سخت و مستحکم آن باشد. با وجود اینکه جنس شیشه‌ای وان پلاس ۶ از نوع گوریلا گلس ۵ است، اما اگر چندین بار به زمین بیافتد، احتمال شکستن یا خراش خوردگی آن وجود دارد. همچنین احتمال خراشیدگی روی شیشه نسبت به فلز بیشتر است. وب‌سایت The Verge اعلام کرده که در طول چند هفته استفاده‌اش از این تلفن هوشمند، متوجه خراشیدگی‌هایی در قسمت جلو و پشت دستگاه شده است. باید توجه داشت که وان‌پلاس محافظ نمایشگر را به صورت از پیش نصب شده روی صفحه نمایش این دستگاه قرار می‌دهد، اما The Verge به دلیل اینکه این محافظ چندان خوش آیند نبود، آن را از دستگاه جدا کرده است.

وان پلاس ۶ در دو نسخه با بدنه مات و براق عرضه می‌شود. با وجود اینکه ظاهر کلی دستگاه در بدنه براق بسیار خوش آیند و خیره کننده است، اما اثر انگشت بسیار سریع روی آن می‌ماند. اما در نسخه مات، اثر انگشت کمتر جذب می‌شود و این نسخه در زیر نور درخشش خاص و جالبی دارد. نکته منفی در خصوص طراحی این محصول، لغزنده بودن آن است. وان‌پلاس سطح این دستگاه را به خصوص در گوشه‌ها بسیار صاف طراحی کرده است که این موضوع باعث می‌شود از دست لیز خورده و به زمین بیافتد. وان پلاس نسخه مات و مشکی محصول جدید خود را با نام مشکی نیمه شب (Midnight Black) عرضه می‌کند که ظاهر آن تا حدودی یادآور سطح شیشه‌ای پد لمسی مک‌بوک پرو است. با این توصیف می‌توانید تصور کنید که سطح این محصول چقدر صاف و بدون استطکاک است.
وان پلاس 5T از یک نمایشگر ۶ اینچی استفاده می‌کرد و حال کمپانی وان‌پلاس در پرچم‌دار جدید خود سایز نمایشگر را افزایش داده و به سراغ یک پنل ۶.۳ اینچی رفته است. در دست گرفتن این محصول همانند بسیاری از تلفن‌های هوشمند بزرگ و ساخته شده از شیشه، حس و حال خاص خود را دارد. همچنین به نظر می‌رسد که این محصول در زمان‌هایی که باید با یک دست با آن کار کنید،‌ یکم سنگین است. بسیاری از کمپانی‌های مطرح در بازار تلفن‌های هوشمند، یک نسخه کوچک‌تر از پرچم‌داران خود را نیز عرضه می‌کنند که از این طریق کاربران می‌‌توانند انتخاب راحت‌تری داشته باشند. انتخاب بین این که یک تلفن هوشمند بزرگ نیاز دارند یا می‌خواهند تلفن هوشمند کوچکی بخرند که نگهداشتن آن در دست ساده‌تر باشد. اما وان پلاس ۶ تنها با یک سایز عرضه می‌شود.

نمایشگر


وان‌پلاس نیز همانند اپل سعی کرده بدون تغییر سایز گوشی، سایز نمایشگر آن را افزایش دهد. به همین دلیل به سراغ زایده نمایشگر رفته است. چنین زایده‌ای را برای نخستین را در آیفون ایکس شاهد بودیم. در واقع در این محصول، نمایشگر دستگاه تا کناره بالای گوشی کشیده شده است و در وسط آن یک زایده کوچک وجود دارد که اسپیکر مکالمات، دوربین سلفی، چراغ نوتیفیکیشن‌ها و سنسور مجاورت در آن قرار گرفته‌اند.
زایده نمایشگر موضوعی است که برخی از کاربران از آن استقبال می‌کنند و برخی دیگر چندان علاقه‌ای به آن ندارند. اما در کل مشکل خاصی در این خصوص دیده نمی‌شود و با استفاده از برخی روش‌های نرم افزاری، می‌توان با سیاه کردن کناره‌های این زایده، شکلی شبیه به تلفن‌های هوشمند عادی به این نوع از دستگاه‌ها داد. نمایشگر بزرگ‌تر در این تلفن هوشمند باعث می‌شود که کاربران فضای عمودی بیشتری داشته باشند و در نتیجه خواندن ایمیل، مقاله، توئیت و پیام‌ها در گوشی ساده‌تر باشد. نمایشگر بزرگ باعث می‌شود که عملکرد دستگاه در زمان مالتی تسکینگ نیز افزایش یابد. ساعت و میزان باتری دستگاه در کنار زایده نمایشگر نشان داده می‌شوند و در نتیجه فضای کمتری اشغال می‌شود.

مطالب مرنبط:

هواوی میت ۲۰ پرو با نمایشگر ۶.۹ اینچی OLED عرضه خواهد شد
ال جی G۸ ThinQ از نمایشگر ۴K بهره خواهد برد

با وجود اینکه زایده نمایشگر باعث ایجاد برخی مشکلات در زمان استفاده از دستگاه می‌شوند، اما هیچ کدام از این دردسرها به اندازه‌ای مهم نیستند که مایل باشیم به سراغ یک تلفن هوشمند با طراحی کلاسیک برویم. برای مثال هیچ اپلیکیشنی برای زایده نمایشگر‌ این محصول بهینه نشده است و به همین دلیل اپلیکیشن‌ها چندان منطیق با نمایشگر دستگاه اجرا نمی‌شود. زایده صفحه نمایش این محصول نیز کناره‌ ویدیو‌ها را همانند آیفون X برش نمی‌دهد. در زمان‌هایی هم که قابلیت‌های زیادی از دستگاه نظیر وای‌فای، بلوتوث، NFC و Do Not Disturb فعال بوده و آیکون آن‌ها در بالای صفحه نمایش داده می‌شوند، قسمت بالایی صفحه، ظاهری بسیار شلوغ و تاحدودی به هم ریخته به خود می‌گیرد. البته وان‌پلاس به کاربرانش اجازه می‌دهد تا نمایش آیکون‌های مورد نظر را خاموش کرده و مانع دیده شدن آن‌ها در بالای صفحه شوند.
اما اگر واقعا از زایده نمایشگر متنفر هستید، می‌توانید کناره‌های آن را سیاه کنید و در این صورت، اپلیکیشن‌ها تنها در قسمت زیرین زایده نمایشگر اجرا خواهند شد. با وجود اینکه نمایشگر وان پلاس ۶ نسبت به نسخه قبلی خود بزرگ‌تر شده، اما تغییر خاص دیگری را در آن شاهد نیستیم. این محصول از پنل OLED بهره می‌برد و وضوح تصویر 1080p را به کاربران خود ارائه می‌کند. رنگ مشکی در صفحه نمایش مذکور عمیق‌تر نشان داده می‌شود و رنگ‌ها نیز در آن طراوت بیشتری دارند. اگرچه صفحه نمایش وان پلاس ۶ در حد گلکسی S9 روشنایی ندارد و از پیکسل‌های کمتری نسبت به آن بهره می‌برد، اما همچنان استفاده از آن زیر نور خورشید به سادگی صورت می‌گیرد و مشکلاتی در خصوص تغییر رنگ نیز ندارد. تغییر رنگ مشکلی است که گوگل Pixel 2 Xl به آن گرفتار شده.

سخت افزار


لیست دقیق مشخصات وان پلاس ۶ بدین شرح است:

اگر بخواهیم وان پلاس ۶ را از نظر عملکرد مورد بررسی قرار دهیم، باید بگوییم که این محصول بسیار سریع است. البته این سرعت در نتیجه استفاده از یک پردازنده قدرتمند و مقدار زیادی از حافظه رم به دست می‌آید. اما وان‌پلاس در کنار استفاده از سخت افزار قدرتمند، اقدامات دیگری را نیز انجام داده که باعث می‌شوند کاربران در زمان استفاده از این محصول عملکرد سریع‌تری را نسبت به سایر تلفن‌های هوشمند اندرویدی حس کنند. وان پلاس ۶ نسبت به نسخه‌های قبلی خود انیمیشن‌های سریع‌تری دارد و شاید همین موضوع باعث می‌شود که احساس کنیم دستورات بسیار سریع اجرا می‌شوند.

وان پلاس ۶ اولین محصول این کمپانی است که از شبکه Gigabit LTE پشتیبانی می‌کند و در نسخه شمال آمریکا، امکان پشتیبانی از ۲۵ باند شبکه LTE را نیز دارد. از این بین می‌توان به باند ۷۱ جدید T-Mobile و باند ۳۰ جدید AT&T اشاره کرد. در تست‌هایی که با شبکه T-Mobile انجام شد، این محصول عملکرد متوسطی نسبت به سایر محصولات بالارده و تلفن‌های هوشمند مدرن از خود نشان داد. این محصول همچنین از شبکه وای فای و VoLTE در T-Mobile نیز پشتیبانی می‌کند. اما امکان پشتیبانی از شبکه‌های بر پایه CDMA در محصول فوق وجود ندارد. با این اوصاف نمی‌توان از وان پلاس ۶ روی شبکه Verizon و Sprint استفاده کرد. این بدان معناست که نیمی از کاربران آمریکا نمی‌توانند پرچم‌دار جدید وان‌پلاس را به عنوان تلفن هوشمند آینده خود انتخاب کنند.

باتری

وان پلاس ۶ دارای یک باتری ۳۳۰۰ میلی آمپر ساعتی است که باعث می‌شود کاربران بتوانند از تلفن هوشمندشان در طول روز بدون هیچ مشکلی استفاده کنند. با وجود اینکه قاب پشتی این محصول شیشه‌ای است، اما امکان شارژ بی‌سیم برای آن در نظر گرفته نشده است و کاربران تنها با استفاده از Dash Charger می‌توانند شارژ سریعی را تجربه کنند. این شارژر به همراه کابل مربوطه در داخل جعبه وان پلاس ۶ قرار دارد که از طریق آن می‌توانید باتری دستگاه‌تان را بسیار سریع شارژ کنید.

مطالب مرتبط:


برخی قابلیت‌های سخت افزاری دیگر نیز در این محصول وجود دارند که باید به آن‌ها اشاره کرد. وان پلاس ۶ دارای قابلیتی است که نظیر آن را در سایر تلفن‌های هوشمند اندرویدی نمی‌توانید پیدا کنید. وان‌پلاس در این محصول یک دکمه فیزیکی برای سایلنت کردن گوشی در نظر گرفته است. البته اگر از کاربرانی هستید که قبلا هم دستگاه وان‌پلاس داشتید، باید توجه داشته باشید که عملکرد این دکمه در محصول جدید تاحدودی تغییر کرده. حال این دکمه به جای کنترل حالت Do Not Disturb، حجم صدای خروجی را کنترل می‌کند که حس بهتری را در زمان استفاده القا می‌نماید.
وان‌پلاس در محصول جدید خود نیز قابلیتی قرار نداده تا کاربران از طریق آن بتوانند به صورت خودکار حالت DND را در شب یا جلسات فعال کنند.

دو راه برای باز کردن قفل وان‌پلاس وجود دارد. این دو روش، استفاده از اثر انگشت یا چهره هستند. با وجود اینکه قفل گشایی گوشی از طریق تشخیص چهره در این محصول نمی‌تواند همانند قابلیت Face ID در آیفون ایکس ایمن باشد، اما راحت و سریع است. وان‌پلاس در محصول جدید خود دستور حرکتی سنسور اثر انگشت را حذف کرده است. این قابلیت باعث می‌شد که کاربران با کشیدن انگشت خود را سنسور اثر انگشت، از نوتیفیکیشن‌ها مطلع شوند و در واقع استفاده از چنین گوشی بزرگی را راحت‌تر می‌کرد.

با وجود اینکه برخی از تولید کنندگان مطرح تلفن‌های هوشمند، جک ۳.۵ میلی متری صدا را در محصولات جدید خود حذف کرده‌اند، اما وان پلاس ۶ همچنان مجهز به این جک است. با این اوصاف محصول مذکور می‌تواند برای کاربرانی که چندان تمایلی به استفاده از هدفون‌های وایرلس ندارند، محصولی دوست داشتنی باشد. البته این محصول از هدفون‌های بی‌سیم نیز پشتیبانی می‌کند و بلوتوث ۵، AptX و استریم صدای AptX HD در این محصول پشتیبانی می‌شوند.
در حال حاضر بسیاری از پرچم‌داران بازار صدایی استریو را از طریق اسپیکر‌های دوگانه خود در اختیار کاربران قرار می‌دهند اما وان پلاس ۶ تنها به یک اسپیکر مجهز شده که البته صدای خروجی واضح و خوبی دارد.
اگرچه ادعا می‌شود که وان پلاس ۶ در برابر نفوذ آب مقاوم است، اما این محصول هیچ تاییدیه رسمی در این خصوص ندارد و به همین دلیل خیس شدن دستگاه ممکن است خطراتی برای آن به همراه داشته باشد. با وجود اینکه استفاده از این تلفن هوشمند در زیر باران مشکل خاصی برای آن به وجود نمی‌آورد، اما هرگز آن را با خود به داخل استخر نبرید.

دوربین

در بخش پشتی OnePlus 6 شاهد دوربین دوگانه هستیم. حضور دوربین دوگانه در پرچم‌داران فعلی تبدیل به یک استاندارد شده است. سنسور اصلی این دوربین ۱۶ مگاپیکسلی است که وظیفه اصلی عکاسی بر عهده آن قرار دارد. سنسور دوم ۲۰ مگاپیکسل قدرت دارد که باعث می‌شود تصاویر با جزئیات بیشتری ثبت شوند و کاربران امکان ثبت تصویر در حالت پرتره با افکت بلور را داشته باشند. سنسور اصلی این دستگاه دارای پیکسل‌های بزرگ‌تری است و به لرزشگیر اپتیکال تصویر نیز مجهز شده است. این قابلیت‌ها باعث می‌شوند که دستگاه مذکور بتواند در شرایط نوری ضعیف، تصاویر خوبی را ثبت کند. امکان فیلم برداری با وضوح 4K و ۶۰ فریم بر ثانیه در این محصول وجود دارد و کاربران می‌توانند از طریق آن ویدیو‌های حرکت آهسته‌ای تا ۲۴۰ فریم بر ثانیه در وضوح 1080p و تا ۴۸۰ فریم بر ثانیه در وضوح 720p ضبط کنند.

وان پلاس ۶ در مقایسه با نسخه‌های قبلی خود که وان پلاس ۵ و وان پلاس 5T نام داشتند دارای دوربین بهتری است. در این محصول تصاویر وضوح بیشتری دارند و جزئیات بیشتری را شامل هستند. این موضوع به خصوص در زمان عکاسی در شرایط نوری ضعیف بیشتر به چشم می‌خورد. اپلیکیشن دوربین به سرعت اجرا می‌شود و رابط کاربری ساده و راحتی دارد. حالت عکاسی پرتره در این نسخه نیز همانند گذشته کمی عجیب است. در خصوص ویدیو‌های حرکت آهسته نیز این تلفن هوشمند عملکرد خوبی از خود نشان می‌دهد.

اما اگر بخواهیم دوربین وان پلاس ۶ را با پرچم‌دارانی نظیر گوگل پیکسل ۲، سامسونگ گلکسی S9 یا هواوی P20 Pro مقایسه کنیم، این محصول حرف زیادی برای گفتن نخواهد داشت. با وجود اینکه دوربین این تلفن هوشمند می‌تواند رنگ‌ها و نوردهی را بسیار خوب تنظیم و ثبت کند، اما تصاویر در نگاه کلی بیش از حد تیز هستند. این موضوع در زمانی که روی تصویر زوم کنید، بیشتر به چشم می‌خورد. اگرچه وان پلاس ۶ دارای حالت عکاسی HDR به صورت دستی و اتوماتیک است، اما همچنان نمی‌تواند بخش‌های روشن و تاریک تصویر را به خوبی با هم ادغام کند. از سوی دیگر عملکرد دوربین پرچم‌دار هواوی در زمان عکاسی در محیط‌های تاریک، بهتر از دوربین پرچم‌دار وان‌پلاس است.

مطلب مرتبط:

مقایسه دوربین گوشی P20 Pro با دوربین حرفه ای Canon ۷۰۰D
تمام این موارد در خصوص دوربین سلفی گوشی نیز صادق هستند. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی این محصول در زمینه نوردهی و دقت رنگ‌ها عملکرد خوبی از خود نشان می‌دهد اما شفافیت بیش از حد تصاویر در این دوربین نیز آزاردهنده هستند. حالت Beautification هم برای دوربین سلفی این محصول در نظر گرفته شده که با حرکت دادن نوار لغزنده آن، چهره فرد را زیباتر می‌کند. برخلاف دوربین پشتی، دوربین سلفی این تلفن هوشمند فعلا حالت پرتره ندارد. اما وان‌پلاس اعلام کرده است که این قابلیت را در بروزرسانی‌های آتی ارائه خواهد کرد.
باید توجه داشت که هیچ کدام از این موارد بدان معنا نیستند که دوربین وان پلاس ۶ بد است یا عملکرد نامناسبی دارد. بلکه تصاویر بسیار خوبی را نسبت به قیمتی که دارد ثبت می‌کند. اما در مقایسه با سایر پرچم‌داران بازار چندان قدر نیست.

نرم افزار


اگر بخواهیم نیم نگاهی به نرم افزار این تلفن هوشمند بیاندازیم، باید بگوییم که این محصول از سیستم عامل Oxygen OS استفاده می‌کند که بر اساس نسخه ۸.۱ از اندروید Oreo است. استفاده از رابط کاربری این محصول بسیار ساده است و هیچ مورد اضافه‌ای وجود ندارد که باعث سختی کار با آن شود. در واقع رابط کاربری از نظر سادگی استفاده، شباهت‌های زیادی به سری پیکسل گوگل دارد.

مطلب مرتبط:

کاربران اندروید باید این ۷ نکته را یاد بگیرند
تمام روش‌های انتقال اطلاعات از تلفن هوشمند قدیمی به جدید را فرا بگیرید
دو قابلیت منحصر به فرد در رابط کاربری این محصول وجود دارند که باید به آن‌ها اشاره کنیم. نخستین قابلیت مربوط به دستورات حرکتی می‌شود که می‌توانید از آن‌ها بر روی دکمه‌های روی صفحه اندروید استفاده کنید. ایده این دستورات حرکتی بسیار دوست داشتنی است. متاسفانه استفاده از این دستورات حرکتی چندان مانند آیفون ایکس روان و ساده نیست.
دومین قابلیت نرم افزاری وان پلاس ۶، حالت مطالعه یا همان Reading Mode است. در این حالت، صفحه به حالت تک رنگ تغییر می‌یابد و شبیه به کتاب خوان‌های دیجیتال می‌شود. با استفاده از قابلیت مذکور، خواندن کتاب و مقالات طولانی راحت‌تر انجام می‌شود و کاربر احساس بهتری دارد. امکان فعال سازی اتوماتیک این حالت بر اساس اپلیکیشن‌های مورد نظر کاربر نیز وجود دارد.

وان پلاس ۶ یک انقلاب در محصولات وان‌پلاس به حساب می‌آید. هر چند که همچنان قالب کلی وان‌پلاس را حفظ کرده است. این محصول همانند گذشته دارای طراحی جذاب، نمایشگر عالی، باتری قابل اطمینان، سخت افزار قدرتمند و نرم افزار عالی است. ولی برخی قابلیت‌های عجیب پرچم‌داران فعلی بازار را ندارد که از این جمله می‌توان به قابلیت‌های هوش مصنوعی، دکمه اختصاصی دستیار صوتی و رابط کاربری عجیب اشاره کرد. همچنین این محصول از برخی قابلیت‌ها بهره می‌برد که در سایر اسمارت فون‌ها شاهد آن نیستیم. وان پلاس ۶ در واقع بهترین تلفن هوشمندی است که با این قیمت می‌توانید بخرید.
البته این اسمارت فون دارای معایبی نیز هست که از این جمله می‌توان به دوربین نه چندان خوب، عدم امکان استفاده روی شبکه Verizon، عدم مقاومت در برابر آب و نداشتن نسخه‌ای با ابعاد کوچک‌تر اشاره کرد. این موارد برای برخی از افراد بسیار مهم هستند و سایر مزیت‌های این محصول نمی‌تواند آن‌ها را جبران کند.
تلفن‌های هوشمند وان‌پلاس با گذشت زمان بهتر از قبل می‌شوند و وان‌ پلاس ۶ نیز از نظر پردازنده، دوربین، نمایشگر و بسیاری از موارد دیگر نسبت به وان پلاس 5T بهتر شده است. اما برخی افراد ممکن است که تغییر جنس بدنه آن از فلز به شیشه را چندان نپسندند که موضوعی سلیقه‌ای است.

وان پلاس ۶ بدون شک می‌تواند بسیاری از طرفداران وان پلاس را خوشحال کند. اما انتظار داریم که در نسخه بعدی این دستگاه مشکلات وان پلاس ۶ را شاهد نباشیم و محصول آینده بتواند تبدیل به انتخاب اغلب کاربران شود.

نقاط قوت وان پلاس ۶ به شرح زیر هستند:

نقاط ضعف وان پلاس ۶ نیز به شرح زیر هستند:

همان‌طور که در این مقاله از موبایلستان مطالعه کردید، با وان پلاس ۶ آشنا شدیم و به بررسی مزایا و معایب آن پرداختیم. نظر شما در خصوص این تلفن هوشمند چیست؟ نظرات خود را از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما و کاربران موبایلستان به اشتراک بگذارید.


بیشتر بخوانید:

بررسی تخصصی گلکسی اس ۹ پلاس – کیفیت به توان سامسونگ
بررسی بلک بری Key2 ؛ کلاسیک و دوست داشتنی
بررسی تخصصی سامسونگ گلکسی A8 مدل ۲۰۱۸

خروج از نسخه موبایل