موبایلستان

سهم ۸۶ درصدی گوشی های اندرویدی در بازار سه ماهه دوم ۲۰۱۶

تازه‌ترین آمار به دست آمده حاکی از سهم بالای ۸۶ درصدی فروش گوشی های اندرویدی در بازار است. در همین راستا خبر می‌رسد که گوشی های آیفون نیز از این بازار سهم ۱۲٫۹ درصدی را به دست آورده‌اند. نکته جالب توجه در این میان، محو بودن گوشی های سایر پلتفرم‌ها نظیر ویندوز و بلک بری است که به ترتیب فروش ۱٫۹۷ و ۴۰۰ هزار دستگاه را به نام خود ثبت کرده‌اند.
به نقل از گزارش تازه به دست آمده از سوی Statista، بین تمامی تلفن‌های فروخته شده طی سه ماهه دوم در سراسر جهان، گوشی های اندرویدی موفق به کسب سهم ۸۶٫۲ درصدی شده‌اند. در آخرین آمار به دست آمده که از فروش تلفن‌های هوشمند در سه ماهه سوم سال گذشته میلادی، مشخص شده بود که سهم گوشی های اندرویدی ۸۴٫۷ درصد بوده و ۱۲٫۹ درصد نیز به آیفون‌های اپل اختصاص یافته است. نکته جالب توجه محو شدن گوشی‌های حاوی پلتفرم ویندوزفون و بلک بری از جدول فروش بوده است.
اما بد نیست سری به گذشته بزنیم؛ جایی که اندروید صاحب قدرت کنونی نبود و تمام توجه بازار به سمت و سوی دیگری بود. در گزارشی که حاصل از فروش تلفن همراه در سه ماهه دوم سال ۲۰۰۹ میلادی است، سیمبیان با سهم ۵۱ درصدی از بازار به حکمرانی مشغول بود. در این بین بلک بری با ۱۹ درصد و پس از آن iOS با ۱۳ درصد، ویندوز موبایل ۹ درصد و در انتها اندروید با سهم ۲ درصدی در بازار به فعالیت می‌پرداختند. نکته قابل توجهی که توسط این آمار قابل مشاهده است، وفاداری کاربران آی او اس به این پلتفرم موبایلی خواهد بود. این در حالی است که طرفداران تمامی پلتفرم‌ها به سمت اندروید آمده‌اند. اوج گیری اندروید از سه ماهه نخست سال ۲۰۱۱ آغاز شده و دیگر هیچ وقت به عقب بازنگشت!
 
سهم 86 درصدی گوشی های اندرویدی

طی سه ماهه دوم سال جاری چیزی حدود ۲۹۶٫۹۱ میلیون گوشی اندرویدی در سراسر جهان به فروش رفته که در همین حال گوشی های آیفون‌های اپل نیز آمار فروش ۴۴٫۴ میلیونی را به نام خود ثبت کرده‌اند. ۱٫۹۷ میلیون گوشی ویندوزفونی و ۴۰۰ هزار گوشی پلتفرم بلک بری نیز طی این دوره از بازه زمانی به فروش رسیده است. اگر این آمار را بخواهیم با آمار فروش تلفن‌های همراه با سال ۲۰۰۹ مقایسه کنیم باید گفت که گوشی های سیمبیان فروش ۲۰٫۸۸ میلیونی را ثبت کرده‌اند. در آن دوره زمانی گوشی‌های بلک بری ۷٫۷۸ میلیون دستگاه، ۵٫۳۳ میلیون آیفون و ۳٫۸۳ میلیون گوشی ویندوزفونی فروخته شده است. جالب اینجاست که طی آن دوره تنها ۷۶۰ هزار قطعه از گوشی های اندرویدی به فروش رفتند.

این‌ها همه آمار جذابی برای تمامی علاقه‌مندان به صنعت تلفن‌های همراه است و می‌توانیم دریابیم که چگونه گوشی های اندرویدی به یک باره ورق را به سمت خود چرخانده‌اند. شاید اندروید این موفقیت را مدیون عرضه گوشی موتورولا دروید در نوامبر ۲۰۰۹ باشد. این محصول نخستین گوشی هوشمند اندرویدی مجهز به نسخه اندروید ۲٫۰ بود که همان زمان موفق به فروش ۷۶۰ هزار دستگاه شد. با آغاز سال ۲۰۱۰ میلادی و در نخستین فصل از این سال، چیزی حدود ۵٫۲۳ میلیون از گوشی های اندرویدی به فروش رسیدند و در سه ماهه دوم همان سال نیز با عرضه گوشی نکسوس وان این میزان فروش به ۱۰٫۶۵ میلیون گوشی هوشمند رسید.

خروج از نسخه موبایل