نماد سایت موبایلستان

هدفون ایرپادز جدید اپل با دوربین در سال ۲۰۲۶ از راه می رسد

هدفون ایرپادز جدید اپل با دوربین در سال 2026 از راه می رسد

اپل به توسعه نسخه جدیدی از هدفون ایرپادز با دوربین ادامه می‌دهد که قادر به تجزیه و تحلیل محیط و ارائه اطلاعات مفید با استفاده از هوش مصنوعی خواهد بود.

مارک گورمن از بلومبرگ گزارش داده است. این روزنامه نگار تاکید کرد که هدفون ایرپادز به جای دوربین معمولی از سنسورهای مادون قرمز استفاده خواهد کرد. تحلیلگر Ming-Chi Kuo در ژوئن ۲۰۲۴ گفت که این شرکت قصد دارد تا سال ۲۰۲۶ تولید انبوه ایرپادز جدید با دوربین مادون قرمز را آغاز کند. به گفته وی، سنسور مادون قرمز مشابه ماژول Face ID در آیفون خواهد بود.

این ایرپادز جدید با دوربین مادون قرمز می‌توانند تجربه صدای فضایی را در صورت اتصال با هدست ویژن پرو اپل بهبود بخشند. به عنوان مثال، هنگام تماشای ویدیو از طریق ویژن پرو و ​​استفاده از ایرپادهای جدید، اگر کاربر سر خود را به سمت خاصی بچرخاند، صدا در آن جهت متمرکز می‌شود. این باعث بهبود اثر صدای فضایی می‌شود.

هدفون ایرپادز جدید اپل سال آینده از راه می رسد

همچنین به احتمال زیاد این دوربین  قادر به کنترل ژست‌ها در هوا هستند که به شما امکان می‌دهد از طریق حرکات دست با دستگاه‌ها تعامل داشته باشید. اگر برنامه تولید انبوه تغییر نکند، ایرپادز جدید با دوربین مادون قرمز ممکن است در سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ عرضه شوند.

مارک گورمن همچنین گفت که اپل تصمیم گرفته است تا عرضه اپل Smart Home Hub خود را به دلیل تاخیر در معرفی ویژگی‌های جدید سیری به تعویق بیندازد. به گفته وی، این شرکت ابتدا قصد داشت این دستگاه را در ماه مارس معرفی کند، اما به دلیل وابستگی هاب به سیری به‌روز شده، مهلت آن به تعویق افتاد.

در دیگر خبرها ظاهرا اپل در حال کار بر روی یک هاب خانه هوشمند با نمایشگر آیپد مانند است که به عنوان مرکزی برای کنترل تمام لوازم جانبی خانه هوشمند عمل می‌کند. انتظار می رود این اپل اسمارت هوم هاب نرم افزار جدید HomeOS را برای محصولات خانه هوشمند اپل اجرا کند. در ابتدا برای عرضه در سال جاری برنامه ریزی شده بود، اما بعدها تا سال ۲۰۲۶ به تعویق افتاد.

اکنون، یک گزارش جدید حاکی از آن است که این دستگاه به دلیل تاخیر در ویژگی‌های ارتقا یافته سیری، بیشتر به تعویق افتاده است. این اطلاعات از یک منبع معتبر، مارک گورمن از بلومبرگ به دست آمده است. به گفته گورمن، Smart Home Hub امسال عرضه نخواهد شد، اما همچنین از پیشنهاد یک جدول زمانی بازنگری شده خودداری کرد.

سیری ارتقا یافته، که در WWDC 2024 به نمایش گذاشته شد، انتظار می‌رفت با iOS 18.4 عرضه شود. با این حال، ویژگی‌های ارتقا یافته سیری بعداً گزارش شد که به iOS 18.5 منتقل می‌شوند. طبق گزارش‌ها، اپل با برخی از باگ‌های نرم افزاری مواجه است که رفع آنها ممکن است مدتی طول بکشد. سیری ارتقا یافته برای اپل اسمارت هوم هاب مهم است، زیرا ویژگی‌هایی مانند درک زمینه شخصی، آگاهی از روی صفحه، کنترل‌های عمیق‌تر برنامه و غیره را در خود جای داده است.


مواردی که می‌توانید مطالعه کنید:

 

خروج از نسخه موبایل