گوشی های هوشمند، امروزه امکاناتی را در اختیار ما قرار می دهند که پیش از این حتی تصور آن ها برای ما ممکن نبود. برای مثال در حال حاضر ما می توانیم با استفاده از گوشی هوشمند خود لحظات خاص خود را ثبت کنیم و آن ها را با دوستان و آشنایان به اشتراک بگذاریم و با هر کسی در هر کجای دنیا ارتباط برقرار کنیم. پس از بررسی تعداد زیادی پیام رسان توانستیم یک لیست از بهترین اپلیکیشن های پیام رسان با قابلیت تماس صوتی و تصویری تهیه کنیم که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
علاوه بر تمام این امکانات و قابلیت های خاص و کاربردی که گوشی های هوشمند در اختیار شما قرار می دهند شما می توانید با نصب اپلیکیشن های متنوع به این قابلیت ها اضافه کنید.
یکی از محبوب ترین و پر کاربردترین اپلیکیشن هایی که امروزه با آن روبرو هستیم پیام رسان ها هستند که با کیفیت در عملکرد و قابلیت های خود طرفداران زیادی را از سراسر دنیا به خود جذب کردند.
این پیام رسان ها به شما امکان ارسال پیام و گرفتن تماس های صوتی و تصویری به صورت رایگان می دهند. همچنین شما می توانید با استفاده از آن ها عکس ها و ویدیوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. تعدادی از این اپلیکیشن ها نیز برخی قابلیت های خاص و منحصر به فرد دارند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.
بدون شک WhatsApp باید در لیست بهترین پیام رسان ها قرار می گرفت. این اپلیکیشن یکی از پرطرفدارترین پیام رسان های دنیا است که می توانید به راحتی و به صورت رایگان از آن استفاده کنید.
شما می توانید در این اپلیکیشن چت کنید، چیزهای چون عکس، موقعیت مکانی و فایل های خود را به اشتراک بگذارید. در عین حال شما می توانید با دوستان خود تماس های صوتی و تصویری برقرار کنید. همچنین این اپلیکیشن از تماس های تصویری گروهی تا ۸ نفر پشتیبانی می کند.
در حین راه اندازی این برنامه، برای اینکه بتواند یک لیست از مخلطبینتان در واتساپ به صورت خودکار ایجاد کند، این برناهه نیاز به اجازه دسترسی به مخاطبینتان دارد.
یکی از جذابیت های این اپلیکیشن در کنار محبوبیت زیاد آن، اضافه شدن رمزنگاری سرتاسری به این اپلیکیشن است که به امنیت و حفظ حریم خصوصی کاربران در آن اضافه کرده است.
در آخرین نسخه این اپلیکیشن می بینیم که ویژگی های کاربردی چون پیغام های محو شونده به آن اضافه شده است که به شما این امکان را می دهد که پیغام های خود را طوری تنظیم کنید که بعد از ۷ روز ناپدید شوند.
همچنین واتساپ در حال اضافه کردن قابلیت های خوب دیگری چون ترک کردن گروه در سکوت (طوری که به هیچکدام از اعضای گروه خبر داده نمی شود تنها ادمین گروه از این مسئله با خبر خواهد شد) و جلوگیری از اسکرین شات گرفتن از پیام های یک بار مصرف است.
Messenger
Meta (Facebook) نیز پیام رسان جدای خود را برای چت کردن با دوستان و آشنایان دارد. این اپلیکیشن همانند اپلیکیشن قبلی به صورت خودکار یک لیست از مخاطبین شما می سازد، در عین حال شما می توانید به این لیست اضافه کنید و یا اینکه به یک نفر اجازه دهید با اسکن کردن کد، شما را به لیست مخاطبین خود اضافه کند.
در این اپلیکیشن شما می توانید به صورت رایگان از تعداد زیادی استیکر رایگان و GIF استفاده کنید. علاوه بر این ها عملکرد این اپلیکیشن در تماس های صوتی و تصویری نیز بسیار خوب است. شما می توانید در این اپلیکیشن فایل ها و موقعیت مکانی خود را به دیگران ارسال کنید و یا حتی یک مکالمه مخفیانه را به صورت رمزگذاری سرتاسری انجام دهید.
همچنین می توانید آن را روی حالت ناپدید شونده بگذارید تا زمانی که از چت خارج شدید پیام های شما ناپدید شوند و یا این که از قابلیت Watch together استفاده کنید که به شما امکان تماشای برنامه های تلویزیونی، فیلم ها و ویدیوها به صورت زنده در تماس تصویری با دوستانتان را می دهد.
Telegram
احتمالا زمانی که عنوان این مقاله را خواندید نام اپلیکیشن تلگرام جزو اولین پیام رسان هایی بود که به ذهنتان آمد. Telegram یکی از بهترین و پر طرفدارترین پیام رسان های موجود در دنیا است. شما می توانید از این اپلیکیشن بر روی دستگاه های موبایل و پلتفرم های دسکتاپ استفاده کنید.
این پیام رسان پرطرفدار از چیزهایی چون استکیر و GIF، ویرایش عکس و ویدیو و همچنین از گروه های چت تا ۲۰۰ هزار نفر پشتیبانی می کند.
از قابلیت های جدید این اپلیکیشن می توان به استیکرهای انیمیشنی برای عکس و ویدیو، یک ویرایشگر مدیا که به شما در بالا بردن کیفیت ویدیوها و اضافه کردن متن و استیکر کمک می کند اشاره کرد.
یکی دیگر از کارهایی که این اپلیکیشن انجام می دهد این است که این گزینه را در اختیار شما قرار می دهد که در صورت تمایل ویس چت های خود را زمان بندی کنید و یا پیام های خود را طوری تنظیم کنید که پس از ۲۴ ساعت و یا ۷ روز پس از ارسال به صورت خودکار حذف شوند.
یکی از ویژگی های خوب این اپلیکیشن این است که شما می توانید این اپلیکیشن را به صورت رایگان و بدون داشتن تبلیغات های مزاحم داشته باشید. البته لازم به ذکر است که شما می توانید با پرداخت مقداری پول تلگرام پریمیوم را خریداری کنید که تعدادی قابلیت اضافه و به درد بخور دیگر نیز در اختیار شما قرار می دهد.
قابلیت ارسال فایل های سنگین و توانایی پین کردن ۱۰ چت و از همه مهم تر قابلیت تبدیل صوت به متن از برخی قابلیت هایی هستند که می توانید در تلگرام پریمیوم از آن بهره ببرید.
Signal
اپلیکیشن Signal یکی از آن پیام رسان هایی است که زمانی که بحث حریم خصوصی و امنیت می شود بسیار توصیه می شود. همچنین این اپلیکیشن یک جایگزین بسیار خوب برای پیام رسان WhatsApp است
همچنین در صورتی که به دلیل نگرانی هایی که از بابت حریم خصوصی و امنیت دارید به دنبال یک جایگزین برای اپلیکیشن WhatsApp هستید، پیام رسان Signal همان چیزی است که به دنبالش هستید.
یکی از ویژگی های مهم این اپلیکیشن امنیت بالای آن در پیام و تماس های صوتی شما است. این پیام رسان از قابلیت هایی چون ارسال متن، تماس صوتی، چت های گروهی و.. پشتیبانی می کند.
Edward Snowden نیز یکی از افرادی است که این اپلیکیشن را توصیه کرده است. همین مسئله این اپلیکشن را تبدیل به اولین انتخاب افرادی می کند که به حفظ حریم خصوصی خود اهمیت می دهند.
از برخی قابلیت های جدید این اپلیکیشن می توان به حالت تاریک، استیکرهای جدید، قابلیت ریکشن نشان دادن به پیام ها با ایموجی، و تنظیمات بی صدا کردن ۸ ساعته که اعلانات را در زمان خواب شما ساکت می کند و پس زمینه چت و … اشاره کرد.
Skype
احتمالا نام این اپلیکیشن بارها به گوشتان خورده و یا پیش از این از آن استفاده کرده اید. Skype یکی دیگر از ان پیام رسان های محبوبو و معروف است. شما با استفاده از این اپلیکیشن می تواند به افراد در سراسر دنیا پیام دهید و یا تماس بگیرید. شما می توانید از ایلیکیشن بر روی گوشی و یا دسکتاپ خود استفاده کنید.
این اپلیکشن نیز تعدادی قابلیت خاص و منحصر به فرد دارد برای مثال در اسکایپ می توانید تصویر نمایشگر را به اشتراک بگذارید، تماس تصویری رایگان بگیرید، مکالمه خود را ضبط کنید و فایل های خود را به اشتراک بگذارید و حتی در تماس های تصویری می توانید با استفاده از حالت Together تمام اعضا را یکجا ببینید.
از برخی قابلیت های جدید این اپلیکیشن می توان به رمزگذاری سرتاسری پیام ها، ترجمه زنده به ۴۲ زبان متفاوت دنیا و … اشاره کرد.
Discord
اولین بار Discord در سال ۲۰۱۵ به عنوان یک اپلیکیشن چت برای در ارتباط نگه داشتن گیمرها در حین بازی کردن، منتشر شد.
امروزه نزدیک به ۳۰۰ میلیون کاربر از این پیام رسان با اهداف متفاوت استفاده می کنند. در صورتی که گیمرها فکر می کنند ممکن است چت کردن در حین بازی برایشان مشکل باشد می توانند از قابلیت ویس گرفتن اپلیکشن Discord استفاده کنند که برای حل این مشکل طراحی شده است.
لازم به ذکر است که این اپلیکشین از رمزگذاری سرتاسری در پیام ها استفاده نمی کند در نتیجه اگر به حریم خصوصی و امنیت پیام های خود اهمیت می دهید ما این اپلیکیشن را چندان به شما توصیه نمی کنیم. به جای آن می توانید از برخی اپلیکیشن های دیگر که در این لیست قرار دارند استفاده کنید.
Snapchat
اپلیکیشن Snapchat یکی از آن اپلیکیشن هایی است که از لحظه اول انتشار پرطرفدار بود. کاربران می توانند با استفاده از این اپلیکیشن با دوستان و عزیزان خود از طریق ویدیوهای کوتاه، عکس ها و پیام هایی که در نهایت ناپدید می شوند در ارتباط باشند. این پیغام ها برای مدتی در صفحه باقی می مانند و سپس ناپدید می شوند.
یکی از قابلیت های هیجان انگیز این اپلیکیشن وجود چندین فیلتر بامزه و نرم افزار ویرایش عکس و… در آن است. علاوه بر تمام این ها این پیام رسان از گروه های چت بزرگتر نیز پشتیبانی می کند.
Wickr Me
اپلیکیشن Wickr Me یکی از آن برنامه های است که به حفظ حریم خصوصی کاربرانش اهمیت ویژه ای می دهد. این اپلیکیشن به شما امکان ارسال پیام ها، عکس ها، ویس و پیام های ویدیویی محرمانه ای را می دهد که رمزگذاری سرتاسری شده اند.
خود تخریبی پیام ها که می توان زمان آن ها را تنظیم کرد و قابلیت Shredder این اپلیکیشن که به صورت کاملا امن فایل ها، عکس ها و سایر اطلاعات ضمیمه شده را پاک می کند.
شما می توانید چت های جدا و شخصی انجام بدهید یا در گروه هایی که تا ۱۰ نفر عضو دارند عضو شوید و از همه مهم تر برخلاف اکثر پیام رسان های خوب، شما در این پیام رسان نیاز نیست برای استفاده از این برنامه اطلاعاتی چون شماره و ایمیل خود را وارد کنید.
به همین منظور ما این اپلیکیشن را به تمام افرادی که به دنبال یک اپلیکیشن امن هستند توصیه می کنیم.
Line
پیام رسان Line در آسیا بسیار پرطرفدار و محبوب است. این اپلیکیشن بیش از ۱۶۴ میلیون کاربر فعال به صورت ماهانه دارد. در کنار تمام قابلیت های استانداردی که اکثر پیام رسان ها دارند این اپلیکیشن قابلیتی چون Meta دارد که به شما این امکان را می دهد که پست بگذارید و دوستانتان در آن پست کامنت بگذارند.
چت های گروهی تا تعداد ۵۰۰ عضو نیز در این اپلیکیشن ممکن است و شما می توانید به صورت رمزگذاری سرتاسری نیز در آن چت کنید. همچنین لازم به ذکر است که می توانید آرتیست ها و برندها را در این برنامه دنبال کنید.
Viber
پیام رسان Viber با بیش از ۸۲۳ میلیون کاربر از سرتاسر جهان یکی از محبوب ترین و معروف ترین اپلیکیشن های پیام رسانی است که در حال حاضر می توانید آن را دانلود کنید.
شما با استفاده از این اپلیکیشن می توانید پیام، ایموجی، استیکرهای خود را ارسال کنید و با دوستانتان تماس های صوتی و تصویری برقرار کنید و عکس های مورد علاقه خود را به اشتراک بگذارید. علاوه بر این می توانید در این اپلیکشن با دوستانتان به صورت گروهی صحبت کنید و پیام های محو شونده ارسال کنید.
یکی از قابلیت های منحصر به فرد و جذاب این برنامه قابلیت Viber Out است. این قابلیت به شما امکان برقرارکردن تماس های تلفنی به صورت بین المللی حتی با افرادی که وایبر ندارند را می دهد. شما می توانید این تماس ها را به صورت کم هزینه تر از حالت عادی برقرار کنید. این درحالی است که تماس هایی که افراد با مخاطبینشان در وایبر میگیرند به صورت رایگان است.
از قابلیت هایی که اخیرا به این اپلیکیشن اضافه شده اند می توان به حالت تاریک، create-your-own-GIF که به شما این امکان را می دهد که هر ویدیوی از هر چتی را تبدیل به GIF کنید و… اشاره کرد. علاوه بر تمام این ها شما اکنون می توانید در این اپلیکیشن گروه هایی تا ۲۵۰ نفر بسازید و تماس های تصویری گروهی تا ۴۰ نفر عضو بگیرید.
منبع: digitaltrends
امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات موجود در آن برایتان مفید و سودمند بوده باشد.