نماد سایت موبایلستان

کره جنوبی برای ۷ میلیون نفر اینترنت نامحدود فراهم کرد!

اینترنت

دولت کره جنوبی در اقدامی بی‌سابقه و در واکنش به بحران‌های امنیتی اخیر اپراتورهای مخابراتی، دسترسی به اینترنت را یک «حق پایه ارتباطی» اعلام کرده و ارائه خدمات نامحدود را برای بیش از هفت میلیون کاربر اجباری ساخت. بر اساس مصوبه جدید وزارت علوم و فناوری اطلاعات این کشور، سه اپراتور بزرگ یعنی اس‌کی تلکام، کی‌تی و ال‌جی یوپلاس موظف شده‌اند پس از اتمام حجم ماهانه مشترکان، اینترنت با سرعت ۴۰۰ کیلوبیت بر ثانیه را به صورت رایگان در اختیار آنان قرار دهند.

پیش از این، در صورت اتمام بسته اینترنتی، یا دسترسی کاربر به طور کامل قطع می‌شد یا هزینه‌های اضافی دریافت می‌گردید. اما اکنون سیاست جدید جایگزین این رویه شده است. گرچه سرعت ۴۰۰ کیلوبیت بر ثانیه در مقایسه با شبکه‌های ۵G با سرعت بیش از یک گیگابیت بر ثانیه، بسیار اندک به نظر می‌رسد و حتی برای تماشای ویدئو با کیفیت استاندارد (نیازمند حداقل ۵ مگابیت بر ثانیه) کافی نیست، اما برای انجام فعالیت‌های ابتدایی مانند ارسال پیام، برقراری تماس صوتی اینترنتی (VoIP) یا احراز هویت دو مرحله‌ای، کاملاً کاربردی و مفید است.

بِی کیونگ‌هون، معاون نخست‌وزیر و وزیر علوم و فناوری اطلاعات کره جنوبی، اعلام کرد این الزام در پاسخ به زنجیره‌ای از مشکلات امنیتی سال گذشته برای اپراتورها وضع شده است. وی تأکید کرد که هزینه ارائه این خدمات نامحدود باید توسط خود اپراتورها تأمین شود و دولت آن را از جیب مردم برنخواهد داشت.

وزیر علوم در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: «پس از حوادث هک سال گذشته، مسئولیت سنگین شرکت‌های مخابراتی بیش از پیش روشن شد. اکنون زمان آن رسیده که از وعده‌های تکراری عبور کنیم و با نوسازی و تحولی ملموس، پاسخگوی رویدادهای پیش‌آمده باشیم.» او همچنین کمک به معیشت مردم از طریق تضمین «حقوق پایه ارتباطی» را از اولویت‌های اصلی دولت دانست.

گفتنی است هر سه اپراتور بزرگ کره جنوبی در ماه‌های اخیر با بحران‌های امنیتی جدی مواجه بوده‌اند. اس‌کی تلکام دچار نشت گسترده داده‌های مشترکان شد و شرکت کی‌تی نیز مرتکب اقدامی بی‌سابقه گردید؛ به طوری که عمداً بدافزاری را برای حدود ۶۰۰ هزار نفر از مشترکانی که از سرویس اشتراک فایل مبتنی بر بیت‌تورنت استفاده می‌کردند، ارسال کرد. این بدافزار منجر به حذف فایل‌ها و از کار افتادن رایانه‌های کاربران شد.

علاوه بر الزام به ارائه اینترنت نامحدود با سرعت پایین، اپراتورهای کره جنوبی متعهد شده‌اند که حجم اینترنت و سهمیه تماس سالمندان را افزایش دهند، خدمات وای‌فای در حمل‌ونقل عمومی را بهبود بخشند و بسته‌های ۵G با قیمت حداکثر ۱۳٫۵۰ دلار (معادل حدود ۷۰۰ هزار تومان) معرفی کنند. وزیر علوم همچنین از اپراتورها خواسته است سرمایه‌گذاری بیشتری برای توسعه شبکه‌های متناسب با پردازش‌های هوش مصنوعی انجام دهند.

خروج از نسخه موبایل