رونمایی اسپیس ایکس از کوله پشتی برای جابجایی تجهیزات اینترنت
شرکت اسپیس ایکس به تازگی یک کولهپشتی برای حمل و جابجایی تجهیزات دریافت اینترنت ماهوارهای استارلینک از جمله روتر، پایه و کابلها معرفی کرده که 250 دلار قیمت دارد.
این کوله پشتی گران قیمت ساختار سادهای داشته و دارای بند به همراه دسته در جهات مختلف برای حمل و نقل آسان تجهیزات دریافت اینترنت ماهوارهای استارلینک است. کیس نگهداری تجهیزات استارلینک برای مسافرت طراحی شده تا استفاده از اینترنت ماهوارهای در هر زمان و هر مکانی میسر شود.
این کوله پشتی تجهیزات دریافت اینترنت ماهوارهای از جمله روترها، داکها و کابلها را در خود جای داده و فقط با آنتنهای جدید مستطیلی شکل استارلینک سازگار است. اندازه کوله پشتی استارلینک برابر 64.8 در 43.2 در33.7 سانتی متر بوده و وزن آن هم به 4.5 کیلوگرم میرسد.
اسپیس ایکس اخیرا اعلام کرده بهروزرسانیهای جدیدی را برای ماهوارههای استارلینک 2 خود اعمال کرده است که این شامل نامرئی ساختن آنها است که به گفته آنها این امر تداخل رصد برای جامعه نجومی جهانی کاهش مییابد.
اسپیس ایکس و کوله پشتی برای حمل و نقل تجیهزات اینترنت ماهوارهای
آنها در این اطلاعیه روندی را که ماهوارههای استارلینک در حین چرخش به دور زمین، نور خورشید را منعکس میکنند، توضیح دادند و سپس راه حلی برای نامرئی کردن نور آن ارائه کردند. اگر روش آنها همانطور که اسپیس ایکس ادعا کرده کارآمد باشد، این امر ماهوارههای استارلینک را در ارتفاع عملیاتی استاندارد برای چشم غیر مسلح نامرئی خواهند کرد.
این خبر پس از تلاشهای هماهنگ جامعه نجومی جهانی برای مبارزه با تاثیر صور فلکی ماهوارهای بر کارشان منتشر شد. چندی پیش در حالی که اخترشناسان و رصدگران آسمان نسبت به استقرار تعداد زیادی از ماهوارههای اینترنتی در مدار زمین طی اجرای پروژه استارلینک ابراز نگرانی کرده بودند، ایلان ماسک رئیس اسپیسایکس قول داد که تاثیر آنها را کاهش دهد.
ماهوارههای استارلینک تاثیر نامطلوبی بر جامعه نجومی جهانی داشته است. اکنون اسپیس ایکس سندی عمومی منتشر کرده است و در آن اظهار کرده است که اقدامات جدیدی را برای کاهش تاثیر ماهواره اینترنتی بر جامعه نجومی ارائه خواهد کرد.
اقدامات جدید با توجه به اینکه ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس اخیراً اعلام کرد که انتظار دارد بیش از 4200 ماهواره استارلینک در مدت 18 ماه آینده پرتاب کند، بسیار مهم هستند. تقریبا 2300 ماهواره استارلینک در حال حاضر در مدار هستند و اسپیس ایکس برای پرتاب 30 هزار ماهواره دیگر نیز تاییدیه گرفته است.
بیشتر بخوانید
- تفاهم نامه ایرانسل، رگولاتوری و قوه قضائیه برای آگاهی بخشی درباره جرایم
- برخی از پرچمداران سامسونگ تا 5 سال آپدیت امنیتی دریافت خواهند کرد
- مقایسه دوربین گلکسی S21 Ultra با دوربین DSLR در عکاسی از منظره
- گوشی های محبوب سری Nova 9 هواوی در راه اند؛ قدرتمند اما خوش قیمت