بهترین بازی های کنسول پلی استیشن 5 سونی
شرکت سونی در سال 2020 نسل جدید کنسول بازی خود را به نام کنسول پلی استیشن 5 معرفی و عرضه کرد. کنسول نسل نهم که از قدرت پردازشی بالایی برخوردار است و میتواند عملکرد بالایی در تجربه گیم پلی بازیها ارائه دهد.
بسیاری از کسانی که قصد مهاجرت از پلی استیشن 4 به 5 دارند، نمیدانند کدام بازی این کنسول میتواند برای آنها یک تجربه همه جانبه باشد. در این بین تصمیم گرفتیم بهترین بازی های کنسول پلی استیشن 5 سونی را لیست کنیم تا باتوجه به تمایل خود چند گزینهای را انتخاب کنید.
این نکته حائز اهمیت است که برخی عناوین با قیمت 60 تا 70 دلار قابل تهیه بوده و افراد میتوانند آن را تهیه کنند. بنابراین جهت کسب جزئیات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.
1- بازی Ghost of Tsushima کنسول پلی استیشن 5
بی شک یکی از عناوین انحصاری کنسول پلی استیشن 5 که برای پی سی هم منتشر شد، Ghost of Tsushima بود. این بازی ماجراجویی جهان باز، جین ساکای، شخصیت اصلی را در حال جستجو در زمین به امید اینکه بتواند تسوشیما را پس بگیرد، نمایش میدهد. بعد از اینکه مغولها نیروهای سامورایی را شکست دادند، جین باید تصمیم بزرگی در مورد کاری که میخواهد انجام دهد، رو به رو میشود.
این بازی با بیش از 45 ساعت محتوای داستانی همراه با کوئستهای جانبی، گیمرها را سرگرم میکند و داستانی باورنکردنی را روایت خواهد کرد که کنار گذاشتن کنترلر را سخت میکند.
این بازی مانند فرنچایز Assassin’s Creed از رویدادهای واقعی الهام گرفته شده است اما رویدادهای تخیلی برای کمک به گیم پلی اضافه شده است. ناگفته نماند بازیکنان میتوانند این عنوان را با وضوح 4K/60fps روی کنسول نسل نهم سونی تجربه کنند. گذشته از آن با بخش داستانی نسبتا طولانی یک اثر جذاب بوده که میتواند تجربه لذت بخش باشد.
مزایا: حالت داستانی درگیرکننده/تنظیمات گرافیکی متنوع/وضوح گرافیکی بالا
معایب: کسل کنندگی شخصیت اصلی/قابل پیش بینی بودن نسبی داستان
2-بازی Ratchet & Clank: Rift Apart کنسول پلی استیشن 5
مجموعهای که در سال 2002 نسخه اول آن منتشر شد، این بازی در ژوئن 2021 به عنوان دنباله Ratchet & Clank منتشر شد. این بازی دارای شخصیتهای جدید، سلاحهای جدید و دنیاهای مختلف در حین پرش از شکافهای ابعادی است.
با یک امپراتور روباتیک که تلاش میکند هر یک از قلمروها را فتح کند، در ابعاد مختلف سفر کنید. با استفاده از سلاحهای جدید از جمله Burst Pistol، Topiary Sprinkler و Shatterbomb، میتوانید در دنیای بازی گشت و گذار کرده و سپس به مبارزه بپردازید.
مزایا: شخصیت جدید در کنار سلاح های جدید/پشتیبانی از سیستم سه بعدی صدا/حالت فوتومود
معایب: گذر مراحل آسان/چالش نه چندان سخت
3-بازی Gran Turismo 7 کنسول پلی استیشن 5
وقتی صحبت از اکثر شبیه سازهای مسابقه میشود، احتمالا iRacing، rFactor یا Assetto Corsa را به عنوان واقعیترین شبیه سازها در نظر میگیرید. با جدیدترین قسمت از مجموعه Gran Turismo، یک تجربه مسابقهای معتبر در کنسول به دست میآورید.
بزرگترین مشکل اکثر بازیهای مسابقهای کنسولی، هوش مصنوعی یا به قول برخی «رایانه» است. Gran Turismo یک سیستم هوش مصنوعی به نام GT Sophy را توسعه داده که حتی توسط بهترین سیمراسرهای بازی هم نتوانسته است آن را شکست دهد. با هوش مصنوعی رقابتی مانند GT Sophy، مسابقات آفلاین تحول بزرگی در این فرانچایز تاریخی ایجاد خواهد کرد.
این بازی شامل پیستهایی میشود که از مسیر بینالمللی دیتونا، خانه Daytona 500، تا Mount Panorama Circuit که با نام Bathurst شناخته میشود. یک بازی مسابقهای به این پیشرفتگی هنوز در پلی استیشن 5 دیده نشده است، اما این بازی میتواند برای سالهای آینده یک بازی کلاسیک باشد.
مزایا: محتواهای متنوع/گرافیک خیره کننده/مسابقات غنی
معایب: فریم ریت کم/بدون پیست بارانی
4- بازی MLB The Show 22 کنسول پلی استیشن 5
در حالی که EA در مورد هر دو فرنچایز Madden و FIFA بهترین شهرت را نداشته است، شهرت آنها در MLB The Show کاملا مثبت است. این شهرت در این بازی با توجه دقیق به جزئیات از جمله استادیومها و هواداران در سکوها تقویت میشود.
بیسبال یک بازی است که در آن لیگهای کوچک تاثیر زیادی بر ورزش دارند. همانطور که گفته شد، این بازی شامل تیمهایی از لیگهای کوچک نیز میشود. با گنجاندن لیگهای کوچک در بازی، حالت فرنچایز عمیقتری ارائه میشود. از آنجایی که بازیکنان سعی میکنند نام خود را در MLB بر سر زبانها بیندازند، شما باید در ردههای بالاتر پیشرفت کنید.
بنابراین باید برای اینکه یک بازیکن موفق بیسبال شوید، بایستی مهارت کسب کنید.
مزایا: وجود لیگ های جزئی در داستان/حالت Co-op/قابلیت سفارشی سازی استادیوم
معایب: محیط های تکراری/عدم تغییر گیم پلی و گرافیک در نسل جدید
5-بازی Call of Duty: Vanguard کنسول پلی استیشن 5
فرنچایز Call of Duty کاملاً مشهور و محبوب است. از زمان ساخت اولین نسخه این سری در سال 2003، بیش از 400 میلیون نفر بازی Call of Duty را خریداری کردند. در حالی که چند سال گذشته بازیهای بسیار آیندهنگر با جتپکها و مگا جامپها از این فرنچایز به نمایش گذاشته شدهاند، Call of Duty: Vanguard در دوره جنگ جهانی دوم سپری شده و دلیل اصلی عدم برآورده کردن انتظارات سازنده این قسمت بوده است.
اما، بخش چند نفره نسبت به Call of Duty Black Ops: Cold War که در سال 2020 منتشر شد، بسیار بهبود یافت. در نهایت، اگر به دنبال یک FPS جدید هستید و از هواداران بازیهای Call of Duty محسوب میشود. این عنوان یک گیم پلی سراسر هیجان برای شما دارد.
مزایا: بیش از 20 نقشه در بخش چندنفره/پشتیبانی از کراس پلفترم
معایب: داستان خسته کننده/تشخیص دشوار دوستان در بخش چندنفره
بیشتر بخوانید
- تفاهم نامه ایرانسل، رگولاتوری و قوه قضائیه برای آگاهی بخشی درباره جرایم
- برخی از پرچمداران سامسونگ تا 5 سال آپدیت امنیتی دریافت خواهند کرد
- مقایسه دوربین گلکسی S21 Ultra با دوربین DSLR در عکاسی از منظره
- گوشی های محبوب سری Nova 9 هواوی در راه اند؛ قدرتمند اما خوش قیمت