شرکت ال جی پیشتر گوشی هوشمند میان رده منحصربفرد خود را با نام Velvet معرفی کرد. اسمارتفونی که دو نسخه 4G و 5G آن را به بازار عرضه شده است. حال به تازگی شرکت کرهای اعلام کرده این تلفن هوشمند در ماه ژوئن راهی بازار جهانی خواهد شد.
LG تاکنون کره جنوبی و بازار چین را هدف قرار داده بود اما از این ماه سایر مناطق نیز شاهد عرضه ولوت خواهند بود. گفتنیست که ولوت یک پرچمدار نیست و از پردازنده میان رده Snapdragon 765G کوالکام با پشتیبانی شبکه 5G برخوردار است. در سایر مشخصات باید به صفحه نمایش 6.8 اینچی ناچ Full-HD+ OLED با وضوح 2340*1080 پیکسل و نسبت تصویر 20.5:9 بهره میبرد.
Velvet ال جی به بازار جهانی می رسد

دوربین سلفی این گوشی 16 مگاپیکسلی بوده و طراحی ساده و مینیمالیستی برای Velvet در نظر گرفته شد. در بخش عقب دوربین سه گانه 48/8/5 مگاپیکسلی تعبیه شده که هر یک قابلیت خاصی در تصویر برداری دارند. همچنین قابلیت صوتی Voice-out Focus و ASMR هم برای این گزینه فراهم شده است.
در بخش فنی همانطور که گفته شد شامل پردازنده Snapdragon 765G کوالکام، حافظه رم 8 گیگابایتی، حافظه داخلی 128 گیگابایتی با قابلیت ارتقا از طریق اصلات کارت میکرو اس دی تا 1 ترابایت، سیستم عامل اندروید 10کیو، باتری 4300 میلی آمپرساعتی با فناوری شارژ سریع 18 واتی و پشتیبانی از فناوری شارژ بی سیم و برخی دیگر میشود.
ناگفته نماند ولوت از پورت USB-C، جک هدفون، استاندارد IP68 ضداب برخوردار است.
مطالب مرتبط: