شرکت سامسونگ پس از معرفی خانواده پرچمداران گلکسی اس ۲۰، حال تمرکز خود را روی سری گلکسی نوت ۲۰ گذاشته تا این سری نیز به عنوان پرچمدارانی قابل توجه بزودی معرفی و عرضه شوند.
تاکنون اطلاعات خاصی از سری گلکسی نوت ۲۰ منتشر نشده و البته گفته میشود امسال سامسونگ سه مدل نوت ۲۰ معرفی خواهد کرد که باید به گلکسی نوت ۲۰، نوت ۲۰ لایت و نوت ۲۰ پلاس یا اولترا اشاره داشت. سری نوت همیشه از مشخصات و طراحی برخوردار هستند که حتی سری گلکسی اس سال بعد نیز با برخی ویژگیهای آنها عرضه میشوند. بنابراین سامسونگ با معرفی سری نوت ۲۰ از مواردی بهره خواهد گرفت که پیش بینی شده در سری گلکسی اس ۳۰ نیز به کار گرفته شود.
به تازگی در USPTO پتنتی درباره نوت ۲۰ به ثبت رسیده که طراحی محصول نسل بعدی سامسونگ را به خوبی فاش میکند. طبق این تصویر، گلکسی نوت ۲۰ دارای صفحه نمایش منحنی بوده که به نوعی آبشاری محسوب میشود. سامسونگ همچنان کلید فیزیکی را روی نوت ۲۰ حفظ خواهد کرد که باید به کلید پاور و کاهش یا افزایش حجم صدا اشاره کرد. در حالی که سری میت ۳۰ هوآوی از سیستم کنترل مجازی به جای فیزیکی بهره میبرند.
گلکسی نوت ۲۰ با ویژگی های خارق العاده
یک نکته جالب در پتنت این است که سامسونگ چند حسگر جدید به نام الکترومیوگرام (EMG)، الکتروانسفالوگرام (EEG) و یک حسگر الکتروکاردیوگرام (ECG) را به کار گرفته است. درباره قابلیتهای این حسگرها باید چنین بیان داشت که EMG برای یافتن بیماریهای عصبی عضلانی استفاده میشود. سنسورهای EEG فعالیت الکتریکی مغز را رصد میکنند. این در حالی است که سنسور ECG، مانند سنسورهای موجود در برخی ساعتهای هوشمند، ضربان غیر طبیعی قلب را نشان میدهد
گذشته از آن یک ویژگی جالب دیگر هم وجود دارد که نوت ۲۰ بتواند تصاویر سه بعدی را روی دیوار یا فضا پخش کند و نقش یک پروژکتور هولوگرافی را داشته باشد. البته این موضوع کمی غیرواقع گرایانه بوده و مشخص نیست آیا سامسونگ از آن بهره خواهد گرفت یا خیر.
سری گلکسی نوت معمولا شامل ویژگیهای جدیدی است که به دلیل زمانبندی یا محدودیتهای قیمت، امکان اضافه کردن آنها به سری اس وجود ندارد. گلکسی نوت جدید ممکن است مجهز به دوربین سلفی درون صفحهای باشد که به سامسونگ اجازه میدهد اندازه حاشیههای نمایشگر را بیشتر کاهش دهد. گفته میشود از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ در نوت بعدی استفاده خواهد شد، اما این احتمال وجود دارد که در صورت عرضه اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس، از این مدل به عنوان مغز متفکر دستگاه بهره گرفته شود. هدفگذاری این تراشه برای سه ماهه سوم سال جاری میلادی صورت گرفته است.
هیچ دلیلی وجود ندارد که انتظار داشته باشیم ماژول دوربین عقب گلکسی نوت ۲۰ فاقد ویژگی Space Zoom باشد. همانطور که میدانید، این سیستم تله فوتو پریسکوپی زوم تا ۱۰۰ برابری را برای گلکسی اس ۲۰ اولترا به ارمغان میآورد. همچنین باید منتظر حضور دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی مدل اولترا نیز باشیم که با ترکیب ۹ پیکسل در یک پیکسل تصاویری با نویز کمتر تولید میکند. اگر دوربین اولترا واید و سنسور عمقسنج ToF را هم کنار گذاریم، سامسونگ چه کار دیگری میتواند انجام دهد تا نوت بعدی را در بخش دوربین از اس ۲۰ اولترا متمایز کند؟ در حال حاضر برخی خبرها حکایت از آن دارد که از ماژول دوربین عقب گلکسی اس ۲۰ اولترا در گلکسی نوت بعدی استفاده خواهد شد. به هر حال باید منتظر ماند تا مشخص شود، برنامه سامسونگ چیست.