بررسی‌ تخصصی

بررسی تخصصی گوشی آنر ۷C / میان‌رده‌ای شگفت انگیز

آنر ۷C نام یک میان رده‌ی قدرتمند و البته اقتصادی از کمپانی چینی آنر است که با مشخصات سخت افزاری متوسط رو به بالا برای کاربران عرضه شده است. امروز در موبایلستان قصد داریم نگاهی ویژه بر این محصول آنر داشته باشیم. با ما همراه باشید.
آنر ۷ دومین پرچمدار کمپانی آنر است که در سال ۲۰۱۵ علاوه بر بازارهای چین برای اروپا و کشورهای آسیایی نیز عرضه شد. تا کنون سه میان‌رده برای پرچمدار آنر ۷ معرفی شده است: آنر ۷i و آنر۷C  و آنر ۷X
آنر ۷C با بهره مندی از مشخصات سخت افزاری خوب و قیمتی که با توجه به این مشخصات مقرون به صرفه است٬ به عنوان یک گوشی اقتصادی معرفی شده است. یک گوشی بسیار زیبا که با حفظ برخی ویژگی‌های نسخه‌ی پرچمدار خود یعنی آنر ۷ ٬ به خوبی نظر همگان را به خود جلب نموده است. گفتنی است گوشی هوشمند آنر ۷C که در دو نسخه و با رم و حافظه داخلی مختلف عرضه شده است٬ در ظاهر بسیار شبیه به گوشی آنر ۷X  است اما با بررسی مشخصات فنی متوجه تفاوت‌های اصلی این دو خواهیم شد.


معرفی گوشی آنر ۷C :


گوشی آنر ۷C در مارس ۲۰۱۸ با قیمتی در حدود ۱۴۰ یورو (برای نسخه‌ی ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی) و یا با برچسب قیمت ۲۰۰ دلار(برای نسخه‌ی ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی) و در ۳ رنگ مشکی٬ طلایی و آبی بطور رسمی برای کاربران عرضه شد. این گوشی اقتصادی برخلاف میان رده‌های آنر ۶ دارای بدنه‌ای فلزی است که سبب طراحی زیباتر آنر ۷C شده است. این محصول آنر دارای یک نمایشگر ۵.۹۹ اینچی با رزولوشن +HD 720 در ۱۴۴۰ پیکسل است. نمایشگر این میان‌رده‌ی آنر دارای حاشیه‌های بسیار باریکی است که در کنار وزن ۱۶۴ گرمی دستگاه حس خوشایندی را حین استفاده به کاربر القا می کند. آنر برای این محصول زیبا و خوش قیمت خود یک تراشه‌ی اسنپدراگون ۴۵۰ است با ۸ هسته پردازشی در نظر گرفته است که در حقیقت قلب تپنده‌ی این دستگاه محسوب می‌شود. یک باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی نیز وظیفه‌ی تامین انرژی گوشی آنر ۷C را به عهده دارد. این میان‌رده‌ی قدرتمند که به سیستم عامل اندروید ۸.۰ اوریو مجهز است٬ از دوربین دوگانه با سنسورهای های ۲ و ۱۳ مگاپیکسلی برخوردار شده است همچنین یک دوربین ۸ مگاپیکسلی نیز برای ثبت تصاویر سلفی در پنل جلویی تعبیه شده است. آنر برای احراز هویت کاربر در این میان رده سنگ تمام گذاشته؛ آنر ۷C علاوه بر سیستم تشخیص چهره دارای حسگر اثر انگشت در قاب پشتی خود است. از مواردی که کمتر در میان‌رده‌ها شاهد آن هستیم وجود یک اسلات ترکیبی در این دستگاه است که امکان قرار گرفتن دو نانو سیم و یک درگاه میکرو اس دی را در این گوشی هوشمند فراهم می‌کند. با استفاده از این درگاه حافظه امکان افزایش حافظه جانبی تا ۲۵۶ گیگابایت وجود دارد.


مشخصات فنی گوشی آنر ۷C :


۱٫ بدنه: بدنه‌ی فلزی در ابعاد (۱۵۸.۳ در ۷۶.۷ در ۷.۸ میلی‌متر ) و وزن ۱۶۴ گرم ٬ دو سیم‌کارته نانو-سیم, همزمان یکی فعال
۲٫ صفحه نمایش: در اندازه ۵.۹۹ اینچ از نوع IPS LCD لمسی خازنی٬ ۱۶ میلیون رنگ با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و نسبت تصویر ۱۸ به ۹
۳٫ دوربین اصلی: دوربین دوگانه  ۱۳ مگاپیکسل و ۲ مگاپیکسل با توانایی فوکوس خودکار و تشخیص فاز٬ فلش LED و قابلیت برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره٬ پاناروما و HDR
 ۴٫ دوربین سلفی: دوربین ۸ مگاپیکسلی با فلش LED
۵٫ تراشه : یک تراشه‌ی اسنپدراگون ۴۵۰ با پردازنده مرکزی  ۸ هسته‌‌‌ی ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A53 و پردازنده گرافیکی Adreno 506
۶٫ حافظه: ۳/۴ گیگابایت رم و حافظه داخلی ۳۲/۶۴ گیگابایت
۷٫ باتری: باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت
۸٫ سیستم عامل: اندروید ۸٫۰ (اوریو) و رابط‌ کاربری EMUI ۸.۰
۹٫ اتصالات: شبکه بی‌سیم؛ Wi-Fi ۸۰۲.۱۱ b/g/n٬ Wi-Fi Direct هات‌اسپات و بلوتوث۴٫۲٬  A۲DP٬ LE همچنین دارای USB از نوع microUSB ۲.۰  GPS است و این میان رده فاقد رادیو است.
۱۰٫ صدا: دارای جک ۳.۵ میلی‌متری و لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی
۱۱٫ سایر قابلیت‌ها:  حسگر اثرانگشت در پشت گوشی٬ قطب‌نما٬ شتاب‌سنج٬ سنسور مجاورت٬ ویراستار عکس و فیلم٬ نمایش‌دهنده‌ی اسناد٬ پخش‌کننده‌ی MP۳/eAAC+/WAV/Flac و پخش‌کننده‌ی MP۴/H.۲۶۴
۱۲٫ شبکه: دارای فناوری GSM / HSPA / LTE


جعبه گشایی:

آنر 7C
در بررسی اولیه جعبه آنر ۷C ٬ شاهد جعبه‌ آبی رنگ با برند آنر هستیم که با فونتی بزرگ بر روی جعبه نمایان است و نام دستگاه یعنی honor 7C در کنار برند آنر بر روی جعبه با فونتی سفید رنگ حک شده است. مانند محصولات پیشین آنر٬ هیچ عکسی از گوشی‌ هوشمندی که دورن جعبه قرار دارد٬ مشاهده نمی‌شود. در پشت جعبه این دستگاه٬ اطلاعاتی مانند اندازه و نوع صفحه نمایش٬ اطلاعات مربوط به دوربین دستگاه و .. درج شده است.
پس از بازگشایی جعبه٬ یک عدد گوشی هوشمند٬ دفترچه راهنما٬ کابل ساده microUSB و شارژر در اختیار قرار می‌گیرد.این دستگاه در پوششی پلاستیکی در دسترس است که محافظی در برابر صدمات احتمالا در زمان بارگیری محسوب می‌شود.


طراحی:

آنر 7C
بدنه‌ی فلزی این میان‌رده‌ی آنر با گوشه‌های خمیده برتری ویژه‌ای برای آن بشمار می رود. زیرا نمایشگر بزرگ دستگاه با حاشیه های باریک در کنار این بدنه‌ی فلزی که اثر انگشت و لک نیز روی آن چندان بجا نمی‌ماند حس خوشایندی را به کاربر القا می‌کند.با وجود این بدنه‌ی فلزی این گوشی دارای وزنی معادل ۱۶۴ گرم است. این محصول آنر در رنگ‌های مشکی، آبی، طلایی و قرمز روانه بازار شده است.
در پنل جلویی شاهد یک نمایشگر ۵.۹۹ اینچی با حاشیه‌های بسیار باریک و شیشه منحنی هستیم. این گوشی از طراحی ناچ استایل به بهره بوده و در قسمت بالا و پایین دستگاه دارای حاشیه‌ی نسبتا قوری است. در حاشیه‌ی بالا سنسور و دوربین سلفی جای گرفته و حاشیه‌ی پایین لوگوی honor را در برگرفته است.
آنر 7C
پنل پشتی گوشی آنر ۷C  از فلزی صاف و یکدست ساخته شده است که یک نوار پلاستیکی باریک در قسمت بالا و پایین پنل کشیده شده است. این دستگاه دارای دوربین دوگانه است که در یک قاب بیضی شکل به همراه یک فلش LED با چینش افقی قرار گرفته است. برخلاف پرچمدارانی مانند پی ۲۰ پرو دوربین این دستگاه فاقد هرگونه برجستگی یا بیرون‌زدگی است. سنسور اثر انگشت دایره‌ای شکل در مرکز دستگاه تعبیه شده و در بخش پایینی پنل آنر ۷C لوگوی آنر با ظرافت تمام در کنار اطلاعات رگولاتوری درج شده است که سبب خلوت تر بنظر رسیدن پنل پشتی دستگاه می شود.

لبه‌ی راست گوشی آنر ۷C شامل دکمه‌های تغییر صدا و پاور است که در کنار هم تعبیه شده اند.
آنر 7C
لبه‌ی چپ این دستگاه دربرگیرنده‌ی یک اسلات ترکیبی بوده که جایگاهی برای دوسیم کارت نانو و یک کارت حافظه میکرواس‌دی است.

لبه‌ی بالایی این گوشی٬ صاف و یکدست است و هیچ‌گونه پورت و درگاهی برای آن درنظر گرفته نشده است.
آنر 7C
لبه سمت پایین مجموعه‌ای از میکروفون تماس٬ جک هدست٬ اسپیکر اصلی و پورت microUSB است.


نمایشگر:


نمایشگر این دستگاه در اندازه ۵.۹۹ اینچ از نوع IPS LCD لمسی خازنی با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و نسبت تصویر ۱۸ به ۹ است. همچنین شیشه‌ای ۲.۵ بعدی، نمایشگر را فرا گرفته است بنابراین انحنای خفیفی در لبه‌های صفحه‌نمایش وجود دارد که لمس آن حس خوشایندی را برای کاربر به ارمغان می‌آورد. نمایشگر آنر ۷C زاویه دید وسیعی دارد و تصاویر را با رنگ‌های روشن و بسیار طبیعی به نمایش می‌گذارد. وضوح تصاویر در این دستگاه با توجه به قیمت و میان‌رده بودن این محصول آنر٬ امتیاز خوبی می‌گیرد. البته وضوح دستگاه در فضای باز و زیر نور خورسید کمی بازتاب دارد و در حد متوسط است.


دوربین:


آنر برای این گوشی زیبا دوربین دوگانه با سنسورهای ۱۳ و ۲ مگاپیکسل در نظر گرفته است. دوربین ۲ مگاپیکسلی وظیفه‌ی عمق دادن به تصاویر را به عهده دارد با این حال در زمان استفاده از حالت بوکه٬ که یک حالت عمق دادن و مات کردن تصویر است٬ تصاویر ثبت شده چندان دقیق نیستند و کیفیت بالایی از خود به نمایش نمی‌گذارند. عکاسی و ثبت تصاویر در روز نیز شرایط بهتری از عکاسی در شب و محیط‌های تاریک دارد. در روز تصاویر ثبت شده کیفیت خوبی دارند ولی عکس‌های گرفته شده در شب وضوح و دقت لازم را ندارند. در زمان فیلمبرداری نیز این دستگاه عملکرد چشمگیری ندارد.
برای ثبت تصاویر سلفی یک دوربین ۸ مگاپیکسلی در پنل جلویی تعبیه شده است که بطور پیش فرض حالت Beauty mode را اجرا می‌کند. این دوربین هم در محیط‌های روشن عملکرد به مراتب بهتری نسبت به محیط‌های تاریک دارد.
نمونه عکس های ثبت شده


باتری:


آنر برای این میان‌رده‌ی قدرتمند خود٬ یک باتری غیر قابل تعویض ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته است که در صورت استفاده‌ی معمولی حدودا یک روز و نیم شارژ را نگاه می دارد و در زمان استفاده‌ی پر توان حدودا یک روز می‌تواند انرژی مورد نیاز دستگاه را تامین کند. این گوشی هوشمند از فناوری شارژ سریع پشتیبانی نمی‌کند و با استفاده از شارژری که برای این گوشی در نظر گرفته شده٬ حدود ۲ساعت و نیم برای شارژ کامل زمان صرف می‌کند. باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپری این دستگاه برای طول عمر بالا طراحی شده است که تا بیش از ۸۰٪ ظرفیتش را حتی پس از ۵۰۰ بار شارژ کامل حفظ می‌کند.


نرم افزار:

گوشی آنر ۷C سیستم عامل اندروید ۸.۰ اوریو و رابط کاربری EMUI 8.0 را اجرا می کند. این رابط کاربری سفارشی سازی‌های بیشماری را برای کاربر به ارمغان می‌آورد که کار با این دستگاه را بسیار راحت و خوشایند کرده است. به عنوان مثال در بخش نرم افزاری این گوشی هوشمند قابلیت Ride Mode را می‌توان مشاهده کرد که برای دوچرخه سواران یا موتورسوران امکان استفاده‌ی تک لمسی را فراهم نموده است. همچنین رابط کاربری EMUI 8.0 با بلوکه کردن پیام‌ها حالتی بنام حالت بدون‌مزاحمت را فعال می کند که با وجود آن کاربر می‌تواند بدون اینکه هیچ اتفاقی باعث حواس‌پرتی او شود٬ بازی کند. همچنین امکانات بسیاری مانند تقسیم صفحه تنها با یک کلیک و یا Navigation Dock و بسیاری دیگر را برای کاربر فراهم آورده است.
این گوشی هوشمند دارای ۵ بازی از شرکت بازی سازی گیم لافت است و برنامه‌های کاربردی نیز بروی آن نصب شده است. از جمله این برنامه ها می توان به TrueCaller، Netflix، Messenger و UC Browser اشاره کرد. نصب و اجرای برنامه ها در آنر ۷C بخوبی انجام پذیر است و در کل یکی از بهترین تجربه‌های کاربری را برای فرد به وجود می‌آورد.

سخت افزار و عملکرد:


کمپانی چینی آنر برای این میان‌رده ی قدرتمند٬ یک تراشه‌ی اسنپدراگون ۴۵۰ کوالکام برگزیده است که دارای تراشه هشت هسته‌ای ۱۴nm و پردازنده گرافیکی قدرتمند Adreno 50 GPU است. همانطور که گفتیم این گوشی هوشمند در دو نسخه با رم ۳ و ۴ گیگابایت و حافظه داخلی ۳۲ و ۶۴ گیگابایت عرضه شده است.
انتخاب چنین پردازنده‌ای برای این میان‌رده کمی نا امیدکنند بنظر می‌رسد اما در زمان بازی٬ کاربر تجربه بازی روان، بی‌وقفه و طولانی‌مدتی را خواهد داشت. گرچه در زمانی که گوشی در حال اجرای چند برنامه کاربردی است٬ احتمالا با کمی کندی مواجه خواهید شد. در کنار این موارد باید به وجود بلوتوث دوگانه در این دستگاه نیز اشاره کرد٬ دو بلوتوث این امکان را می‌دهد که همزمان گوشی خود را همزمان به دو دستگاه از طریق بلوتوث وصل کنید.

یکی دیگر ازمواردی که در این بخش باید ذکر شود سیستم تشخیص چهره در گوشی آنر ۷C است. نحوه عملکرد این سیستم در شرایطی که نور محیط مناسب باشد٬ در سطح مطلوبی قرار دارد و در واقع در شرایط نوری مناسب با اولین تلاش و اسکن چهره با سرعت قفل گشایی می‌گردد. اما در نور شدید خورشید و در محیط‌های تاریک عملکرد این سیستم با اختلال‌هایی مواجه می‌شود.


نقاط ضعف و قوت:


نقاط قوت آنر ۷C  کم نیستند ولی به چند مورد که بیشترین رای را از سمت کاربران دریافت کردند اشاره میکنیم؛
۱٫ وجود اسلات ترکیبی دربرگیرنده‌ی دوسیم‌کارت و یک کارت حافظه میکرواس‌دی
۲٫ دوربین دوگانه
۳٫ قابلیت‌های نرم‌افزاری بسیار جالب و کاربردی
۴٫ طراحی بدنه بسیار خوب و وجود بلوتوث دوگانه
و در برابر این نقاط قوت نقاط ضعفی هم برای این دستگاه وجود دارد:
۱٫ نمایشگر می‌تواند روشن‌تر باشد و در برابر نور خورشید وضوح بهتری داشته باشد
۲٫ وجود پردازنده‌ی نه چندان قوی که برخی اوقات کندی و لگ به همراه دارد
۳٫ عدم پشتیبانی از فناوری شارژ سریع

جمع‌بندی:

در نهایت تهیه این گوشی هوشمند کاربردی و البته بسیار زیبا را به تمام کسانی که قصد خرید یک میان‌رده قدرتمند را دارند٬ پیشنهاد میکنیم. قیمت آنر ۷C در مقایسه با میان‌رده های دیگر با توجه به قابلیت‌هایی که دارد بسیار مناسب است. بنابراین اگر به دنبال یک گوشی پرچمدار با قیمت نجومی نیستید می‌توانید با پرداخت حدودا ۱۴۰ یورو تجربه ای متفاوت را از کار کردن با یک میان‌رده نسبتا عالی بدست آورید.
 


بیشتر بخوانید:

نمایش بیشتر

‫۳ دیدگاه ها

  1. ممنون خانوم نویسنده٬ این گوشی چون قیمتش پایینه یا شاید چون یه میان رده ی چینیه خیلی سایتای دیگه برای وقت نذاشتن حتی بعضی از سایتا به اسم بررسی فقط به معرفی ساده از این گوشی گذاشتن. الان وضعیت جوری شده که خیلی از مردم فقط می تونن به خرید این جور گوشی ها فکر کنن و قید گوشی هایی مثه ایفون و اپل رو باید بزنن خوبه که این جور گوشی ها هم بررسی گذاشته بشه ازشون که حداقل بدونیم داریم چی میخریم

  2. من اکثرا مطالب سایتتون رو دنبال می کنم ولی تا الان کامنت نذاشته بودم براتون. الان دیگه بنظرم حیفه که نگم… این بررسی خیلی خوب و قابل فهمه ولی نکته منفیش تعداد و تنوع عکساییه که به عنوان نمونه عکس گذاشتین. مثلا نمونه عکس در شب یا در محیط های کم نور نداره مطلبتون و همین طور عکس بوکه هم نداره ولی در کل خوب بود مرسی

    1. سلام و درود. ممنون از انتقادی که کردید. چشم حتما توی بررسی های بعدی قوی تر عمل میکنیم و در شرایط مختلف هم عکسبرداری میکنیم و نتیجه رو در بررسی قرار میدیم. با سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا