اخبار فناوری

انتشار اطلاعاتی از گوشی اوپو A1 Pro 5G

اوپو A58 5G اخیراً در چین عرضه شد. اکنون، این برند آماده است تا پیشرفته‌ترین گوشی سری A خود، اوپو A1 Pro 5G را عرضه کند. این شرکت در پیج ویبو خود تایید کرد که روز 16 نوامبر باید شاهد رونمایی آن بود.

پوستر تاریخ عرضه اوپو A1 Pro نشان می‌دهد که این دستگاه صفحه نمایش لبه خمیده در جلو دارد. پنل عقب دستگاه دارای یک ماژول دوربین بیضی شکل است که دارای دو حلقه دوربین خواهد بود. حلقه دوربین در بالا یک سنسور اصلی 108 مگاپیکسلی بوده که حسگرهای دیگر و فلاش LED دارد.

در اوایل این ماه، یک مدل گوشی OPPO با شماره مدل PHQ110 توسط پایگاه‌های چینی مانند 3C و TENAA تأیید شد. همین دستگاه در پایگاه داده سایت بنچمارک Geekbench نیز مشاهده شد. PHQ110 چیزی نیست جز اوپو A1 Pro 5G. در گزارش‌های اولیه، این دستگاه با نام آزمایشی آن، OPPO A98 نامیده می‌شد.

اوپو A1 Pro 5G یک میان رده جذاب خواهد بود

OPPO A1 Pro دارای صفحه نمایش 6.7 اینچی AMOLED با وضوح +FHD از نوع 10 بیتی و اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر است. به نظر می‌رسد که این همان صفحه نمایش بوده که در سری Reno 9 در دسترس خواهد بود.

این گوشی مجهز به چیپست اسنپدراگون 695 خواهد بود. انتظار داریم تلفن هوشمند با حداکثر 12 گیگابایت رم LPDDR4x و حداکثر 256 گیگابایت حافظه UFS 3.1 عرضه شود. برای فضای ذخیره‌سازی بیشتر، یک اسلات کارت microSD خواهد داشت.

A1 Pro یک دوربین 16 مگاپیکسلی سلفی خواهد داشت. گویی که پنل عقب آن دارای سیستم دوربین دوگانه 108 مگاپیکسلی + 2 مگاپیکسلی است. این دستگاه توسط یک باتری 5000 میلی آمپر‌ساعتی پشتیبانی می‌شود که احتمالاً از شارژ سریع 67 واتی پشتیبانی می‌کند. برای کسب جزئیات بیشتر باید منتظر اخبار موثقی باقی ماند تا این محصول معرفی شد.


مواردی که می‌توانید مطالعه کنید:
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا