سامسونگ به دنبال کاهش تولید گازهای گلخانهای
شرکت سامسونگ که به عنوان غول فناوری کره جنوبی شناخته میشود، اخیراً به یکی از دوستداران محیط زیست تبدیل شده و سرمایهگذاری هنگفتی برای کاهش میزان انتشار کربن و گازهای گلخانهای فعالیتهای تولیدی خود کرده است. این شرکت بزرگ قصد دارد تا سال ۲۰۵۰ میزان انتشار کربن کسب و کار خود را به صفر برساند.
شرکت کرهای سامسونگ ساعاتی قبل اعلام کرد که برای کاهش سطح کربن تولید شده هنگام ساخت محصولات جدید تا سال ۲۰۵۰ یک استراتژی جامع زیستمحیطی را اتخاذ کرده است. بخش تجربه کاربردی دستگاهها، تا سال ۲۰۳۰ به این هدف بزرگ دست خواهد یافت.
با این حال Samsung قصد دارد میزان تولید کربن کسب و کار خود در سراسر جهان را به صفر برساند. بر همین اساس مهمترین بخش شرکت سامسونگ که وظیفه تولید تراشههای نیمههادی را برعهده دارد، قرار است تا سال ۲۰۵۰ میزان تولید کربن را کاهش و به صفر نزدیک کند.
گازهای گلخانهای به معضل جهانی تبدیل شد
این شرکت کرهای همچنین اعلام کرده است که در صورت تحقق این هدف، انتشار گاز گلخانهای دیاکسیدکربن نیز تا ۱۷ میلیون تن در سال کاهش خواهد یافت. این رقم درواقع تولید گاز گلخانهای سامسونگ در سال ۲۰۲۱ بوده است.در همین راستا Samsung قرار است به غیر از هزینههای مربوط به توسعه فرایند استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر، بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار در پروژههای زیستمحیطی سرمایهگذاری کند. برخی از این ابتکارات زیستمحیطی شامل کاهش انتشار گازهای فرایندی، صرفهجویی در مصرف آب، جمعآوری زبالههای الکترونیکی و کاهش سطح آلایندگی است.
در حال حاضر تصمیم گرفته شده تا سال ۲۰۳۰ در خطوط تولید تراشههای الکترونیکی فیلترهای جدید و خاصی نصب شود که از انتشار گازهای فرایندی به میزان قابلتوجهی جلوگیری میکنند. در زمینه کاهش مصرف آب برنامه خاصی وجود ندارد ولی طبق اعلام سامسونگ تا سال ۲۰۳۰ قرار است میزان برداشت آب حداقل بدون تغییر مانده و افزایشی نداشته باشد.
این غول فناوری کرهای اخیراً به گروه RE100 پیوسته است تا با همکاری اعضا، هدف استفاده کامل از انرژیهای تجدیدپذیر را دنبال کند. اعضاء گروه RE100 سعی دارند تا با ایجاد ابتکار و تغییر روند کسب و کار خود طی سالهای آینده میزان تولید گازهای گلخانهای را کاهش داده و به سمت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر حرکت کنند.
بر همین اساس، انتظار میرود طی پنج سال آینده تمام برق مورد نیاز فعالیتهای سامسونگ خارج از کره جنوبی، با استفاده از منابع تجدیدپذیر تأمین شود. البته بخشی از این روند با کمک شرکتهای فعال در زمینه تولید برق پاک و انعقاد قرارداد بلندمدت همکاری با آنها امکانپذیر خواهد شد.