اخبار

۱۰ روش ایمن سازی تلفن هوشمند به پیشنهاد کارسناسان امنیت

۱۰ روش ایمن سازی تلفن‌همراه خود طبق نظر کارشناسان امنیتی را بیاموزیم. همراه موبایلستان به ادامه مطلب توجه فرمایید.

مطالب مرتبط:

یک تلفن همراه معمولی شامل مقدار زیادی اطلاعات شخصی مانند: پسورد،شماره کارت اعتباری، آدرس‌ها و سایر اطلاعات است. کارمندان شرکتی از کارشناسان چگونگی ایمن کردن تلفن همراه خود توسط مردم را تقاضا کردند. کارشناسان روش‌هایی مانند استفاده کردن از دو پسورد هویتی و همچنین خودداری کردن از شارژ تلفن خود در مکان‌های عمومی را پیشنهاد کردند. در ادامه برای اطلاع از روش‌های بیشتر با ما همراه باشید.

کاربران تلفن همراه تقریبا برای هرکاری به تلفن خود وابسته هستند. به عنوان مثال خرید، تجارت، ارتباطات، سرگرمی و…. به گفته مرکز تحقیقات Pew، آمریکایی‌ها یک گوشی همراه دارند که نصف آنها بیش از ۵۰ بار آن را در روز چک می‌کنند.

باوجود این وابستگی به تلفن همراه، هنوز بعضی از ما در مورد ایمن سازی آن اقدام نکرده‌ایم.

اساسی‌ترین راه ایمن کردن گوشی قفل کردن صفحه اصلی آن است. طبق گزارش Pew در سال ۲۰۱۷ نزدیک ۳۰% مالکان تلفن همراه صفحه اصلی را رمزدار نکرده و یا ویژگی‌های امنیتی دیگری برای گوشی خود استفاده نکرد‌ه‌اند.

برای جلوگیری از دزدیده شدن اطلاعات شخصی و پسورد‌های خود، تلفن همراه‌تان را با ۱۰ روش ذیل از نظر امنیتی محافظت کنید.

صفحه اصلی گوشی را رمزدار کنید!

قفل کردن صفحه اصلی گوشی مشهودترین راه حل برای در امان نگه داشتن اطلاعات خصوصی‌تان است. و می‌تواند از چشم‌های ناخواسته که گوشی‌تان را دید می‌زنند حفاظت کند.

وقتی که مستقیما از صفحه گوشی استفاده نمی‌کنید آن را  قفل کنید، تا از کسی که سعی دارد به محتویات گوشی دست یابد در امان بمانید. Stacy Caprio  بنیان گذار Accelerated Growth Marketing از کارمندان این شرکت تجاری نامیده شد.

همچنین با استفاده از تنظیمات گوشی خود رمز آن را تا بالاترین حدمجاز طولانی و سخت تعیین کنید تا درمقابل هک شدن ایمن‌تر گردد.

برنامه‌ای برای حفاظت از تماس‌ها نصب کنید

برنامه‌های Burner و Firewall از گوشی شما در برابر هکرها، مزاحمت‌های تلفنی و تماس‌های ناخاسته که به گوشی شما دسترسی پیدا می‌کنند حفاظت می‌کنند.

burner کمک می‌کند که شماره‌تان را خصوصی نگه دارید بدین وسیله که شماره تلفن‌های جدیدی در اختیار شما قرار می‌دهد که تاهروقت خواستید از آن‌ها استفاده کرده و سپس از بین ببرید. firewall به کاربران ios اجازه می‌دهد که تماس‌های ناخواسته را مستقیما به ایمیل صوتی بفرستد.

از شارژ کردن تلفن همراه خود در مکان های عمومی خودداری کنید

رعایت کردن این مورد کمی سخت به نظر می رسد اما شارژ کردن موبایل در مکان‌های عمومی مثل فرودگاه‌ها، راه آهن‌ها،هواپیماها و مراکز خرید می‌تواند شما را به مراکز امنیتی متصل کند.

اتصال گوشی به شارژ در مکان‌های عمومی باعث انتقال اطلاعات می‌شود، طوری که اگر به یک خروجی خطرناک وصل شود هکرها می توانند به ایمیل‌ها، عکس‌ها، پیام‌ها و دیگر محتویات گوشی شما دستیابی پیدا کنند. این شیوه‌ی هک کردن تلفن همراه به عنوان Juices Jacking شناخته شده که طبق مرکز امنیت Krebs on Security, از جمله جرائم سایبری و سیستم‌های امنیت کامپیوتری است.

به گفته Drew Paik از شرکت موثق امنیتی CNN: “تنها با شارژ کردن تلفن همراه خود در این مکان‌ها تلفن شما آلوده شده و اطلاعات آن به خطر می‌افتد.”

از دو فاکتور احراز هویت استفاده کنید

مراحل اضافی می‌تواند خسته کننده به نظر آید اما این مرحله امنیتی هویت شما را دوبار چک می‌کند و از نظر قانونی این اجازه را به شما می دهد که از یک حساب شخصی مانند ایمیلتان به راحتی استفاده کنید.

فرم رایج این امنیت، زیاد کردن کدهای امنیتی در آن واحد است. زیرا این کدها که از طریق پیامک به گوشی شما ارسال می‌شود یکبار مصرف بوده و با یکبار وارد کردن شما به صفحه خود دسترسی پیدا می‌کنید.

درست است که این روش برای شما اضافه کاری است اما کار را برای هکرها بسیار دشوار می‌کند تا به راحتی نتوانند به حساب شما دست یابند.

به طور منظم برنامه‌های خود را به‌روز کنید

شما ممکن است این تذکر به روز رسانی تلفن خود را جدی نگیرید، اما انجام دادن آن می‌تواند تلفن شما را در مقابل هک شدن ایمن‌تر کند. این به روزرسانی ممکن است زحمت زیادی داشته باشد اما به نفع شماست.

بلوتوث و wifi تلفن خود را هنگامی که از آن‌ها استفاده نمی‌کنید خاموش کنید

هک کردن کانال‌های بلوتوثی از روش‌های رایج حمله هکرها برای دستیابی به اطلاعات خصوصی شماست. بلوتوث گوشی‌های آیفون و اندروید به طور پیش فرض روشن است بنابراین با یک ضربه انگشت ذخیره می‌شود و این یک مشکل امنیتی به حساب می‌آید.

هکرهای بلوتوثی می‌توانند دستگاه خود را مخفی کنند و آن را شبیه یک دستگاه قانونی نشان دهند و شما به آن متصل شوید.

همچنین برای اتصال به دستگاه‌های دیگر با دوبار چک کردن مطمئن شوید که خطا نکرده‌اید مخصوصا وقتی برای اولین بار به آن‌ها وصل می‌شوید.

از دور انداختن گوشی خود خودداری کنید

پاک کردن یا ریکاوری کردن تلفن همراه فواید زیادی از جمله خصوصی کردن تلفن، طولانی‌تر کردن عمر باتری تلفن و دانلود برنامه‌های تایید نشده دارد. اما قبل از انجام آن خوب فکر کنید تا دستگاه شما دچار خطرات آسب پذیر نشود.

هات‌اسپات دستگاه‌تان را رمزدار کنید

هات اسپات ممکن است زندگی شما را راحتتر کند، به طوری که هرکجا می روید wifi داشته باشید اما اگر حفاظت نشود ممکن است دردسرساز باشد و اجازه دهد اشخاص بدون اطلاع شما به اطلاعات و فایل‌های شخصی‌تان دسترسی پیدا کنند.

برای مقابله با این موضوع از یک رمز قوی استفاده کنید زیرا بعضی اوقات رمز پیشفرض ممکن است تاریخ گذشته یا غیر ایمن باشد. همچنین از برنامه‌های امنیتی هات‌اسپات مانند WPA2 استفاده کنید. WPA2 در سال ۲۰۰۶ سازماندهی شده که قویترین امکانات امنیتی را داراست.

فایل های مهم خود را رمزدار کنید

ایمن ترین راه حفظ کردن اطلاعات مهم در تلفن همراه استفاده از یک برنامه حفاظتی پسورد مثل LastPass،است. لازم به ذکر است که اگر هکرها به اطلاعات دست یافتند با این برنامه اطلاعات رمزدار خواهد شد که شکستن رمز برای آن‌ها بسیار مشکل است.

از VPN استفاده کنید

VPN به کاربران اجازه می‌دهد که یک ارتباط امن در فضای مجازی و اینترنت ایجادکنند. همچنین کاربران را به ارسال و دریافت اطلاعات در فضای عمومی توانا کرده بدون اینکه کاربران غیر مجاز بتوانند آنها را ببینند.

VPN با انتقال شما به یک IP موقت و پنهان کردن آدرس واقعی شما از هر وبسایت و ایمیلی که به آن متصل هستید، اطلاعاتتان را ایمن نگه می دارد. اساسا آن‌ها بین شما و هکرها یک لایه محافظتی اضافه می‌کنند.

هنگامی که در یک کافی شاپ یا مکان عمومی دیگری هستید به جای استفاده از یک شبکه عمومی، از یک شبکه خصوصی که به شما IP خصوصی می‌دهد استفاده کنید.

همانطور که این مقاله از موبایلستان را مطالعه کردید، با روش‌هایی برای امن‌تر کردن تلفن‌های هوشمند آشنا شدیم. البته روش‌های بسیار دیگری نیز در این خصوص وجود دارند که هر کدام بخش دیگری از تلفن هوشمند شما را ایمن می‌کنند. شما چه راهکار‌هایی در این خصوص دارید؟ شما می‌توانید این راهکار‌هایتان را از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما و سایر کاربران موبایلستان به اشتراک بگذارید.


دیگر مطالب پیشنهادی از موبایلستان:

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا