اخبار تکنولوژی

خانواده گلکسی اس ۲۵ همگی چیپ اسنپدراگون ۸ الیت دارند

سری گلکسی اس سامسونگ مدت‌ها است که بخشی از استراتژی شماره‌گیری سامسونگ بوده و بسته به بازارهای منطقه‌ای، از چیپست‌های اسنپدراگون و اگزینوس بهره می‌برد. با این حال، یک نکته جدید نشان می‌دهد که خانواده گلکسی اس ۲۵ ممکن است پس از سری Galaxy S23 یک بار دیگر این سنت را بشکند.

کارشناس مشهور Ice Universe ادعای قبلی خود را تکرار می‌کند و می‌گوید که سامسونگ تمام مدل‌های سری گلکسی S25 را با چیپست اسنپدراگون ۸ الیت کوالکام همراه خواهد کرد و اگزینوس ۲۵۰۰ را برای این نسل کنار می‌گذارد. این اولین گمانه زنی در مورد استراتژی تامین تراشه سامسونگ برای پرچمدار آینده‌اش نیست.

شایعات قبلی حاکی از استفاده سامسونگ از ترکیب چیپست‌های اسنپدراگون و اگزینوس یا حتی استفاده از پرچمدار مدیاتک برای مدل‌های منتخب بود. با این حال، ادعای Ice Universe احتمال وجود یک مجموعه تمام اسنپدراگون را تقویت می‌کند و تغییر قابل توجهی را برای سری پرچم‌داران سامسونگ رقم می‌زند.

خانواده گلکسی اس ۲۵ قوی تر از همیشه

فرآیند ۳ نانومتری Samsung Foundry که Exynos 2500 به آن متکی است، در حال حاضر نرخ بازدهی در حدود ۲۰ درصد دارد. برای زمینه، بازده نیمه هادی نشان دهنده درصد تراشه‌های تولید شده با موفقیت نسبت به حداکثر تعداد تراشه در ویفر است. با نرخ معیوب همبستگی معکوس دارد. برای اینکه فرآیند ساخت از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد، معمولاً به نرخ بازده حداقل ۷۰ درصد نیاز است. در مقایسه، فرآیند ۳ نانومتری TSMC که برای اسنپدراگون ۸ الیت استفاده می‌شود، طبق گزارش‌ها به نرخ بازدهی بیش از ۸۰ درصد می‌رسد.

چنین بازدهی پایینی تولید را پرهزینه و ناپایدار می کند و احتمالاً بر تصمیم سامسونگ برای استفاده از اسنپدراگون برای سری گلکسی اس ۲۵ تأثیر می گذارد. در زمینه مهم، سامسونگ همچنین در حال بررسی احتمالات برای برون سپاری تولید اگزینوس به TSMC است، مانند بسیاری از تولیدکنندگان بدون داستان مانند کوالکام و مدیاتک.

در حالی که هیچ چیزی تا زمان عرضه رسمی سری گلکسی اس ۲۵ تایید نشده است، این استراتژی شایعه شده می‌تواند اعتماد کاربران را به دستگاه‌های پرچمدار سامسونگ افزایش دهد. انتظار می‌رود این سریال در ژانویه ۲۰۲۵ و احتمالاً در هفته‌های ابتدایی ماه عرضه شود.

در دیگر خبرها پس از انتشار اندروید ۳.۰ Honeycomb در سال ۲۰۱۱، به نظر می‌رسید تمرکز گوگل بر رقابت تبلت‌های اندرویدی با اپل کم رنگ شده است. این باعث شد که تبلت‌های اندرویدی و برنامه‌های طراحی‌شده برای آنها بیشتر شبیه گوشی‌های هوشمند بزرگ‌تر شوند. با این حال، به نظر می‌رسد تلاش‌های مجدد گوگل برای بهبود اندروید برای دستگاه‌های بزرگ‌تر، با تولیدکنندگانی مانند برند سامسونگ که از علاقه مجدد عمومی به تبلت‌های اندرویدی سود می‌برند، نتیجه داده است.

شرکت بین المللی داده (IDC) داده‌هایی را منتشر کرده که نشان می‌دهد خوش بینی رو به رشد در بازار تبلت‌های اندرویدی همراه با اطلاعاتی در مورد محموله جهانی تبلت برای سه ماهه سوم سال ۲۰۲۴ است. سامسونگ با ۷.۱ میلیون محموله گلکسی تب، پیشتاز بازار شد و رشد سالانه ۱۸.۳ درصدی را به دست آورد و ۱۸.۲ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داد.


مواردی که می‌توانید مطالعه کنید:

 

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا