اخبار

کینکت پنهان در آیفون ۱۰

هر آنچیزی را که در مورد کینکت مایکروسافت می دانیم باید در نظر داشته باشیم که به طور کامل در آیفون ۱۰ قرار گرفته است. اگر نگاهی به سخت افزار حاشیه بالای آیفون ۱۰ بیندازیم یک سیتم سخت افزاری کاملا شبیه به کینکت در آن جاسازی شده است. این قسمت دارای دوربین تشخیص عمق، دوربین تشخیص رنگ و مادون قرمز است که بتواند به راحتی حرکات کینکت را پیاده سازی کند.
اگر در مورد کینکت اطلاع داشته باشید می دانید که این سیستم با تاباندن نقاط مادون قرمز و دریافت آن و تشخیص عمق می تواند نقاط سه بعدی را تحلیل و شناسایی کند.
خروجی کینکت یک نقشه‌ی عمقی با وضوح ۳۲۰ در ۲۴۰ پیکسل و ۲۰۴۸ سطح حساسیت است. این نقشه حاصل تابش بیش از ۳۰ هزار نقطه‌ی مادون قرمز با الگویی خاص در یک صحنه است. کینکت در زمان عرضه‌، رکورد سریع‌ترین فروش را در میان ابزارهای الکترونیکی به خود اختصاص داد. اگرچه کینکت در دنیای بازی‌های کامپیوتری موفقیت چندانی نصیب مایکروسافت نکرد؛ اما فناوری انقلابی سنجش عمق به‌کاررفته، موجب پیشرفتی بزرگ در صنعت رباتیک و بینایی ماشین بود.
با یکی شدن شرکت پرایم سنس با اپل، قابلیت های دوربین های سه بعدی آن شرکت گسترده تر شد تا اپل بتواند به طور عمده از آن ها استفاده کند همچنین نسخه دوم کینکت ساخته شد تا با جزییات بیشتر در اختیار عموم قرار گیرد. اینتل، غول دنیای پردازنده‌ها نیز بیکار نماند و فناوری سنجش عمق اختصاصی خود موسوم به RealSense را توسعه داد. همچنین در سال ۲۰‍۱۵، همکاری‌هایی میان اینتل و مایکروسافت صورت گرفت که ثمره‌ی آن ارائه‌ی ویژگی Windows Hello در سیستم‌عامل محبوب ویندوز بود. در سال ۲۰‍۱۶، شرکت چینی لنوو گوشی Phab 2 Pro را عرضه کرد؛ این گوشی اولین محصول منطبق بر فناوری تانگوی گوگل بود که در زمینه‌ی واقعیت افزوده و بینایی ماشین کاربرد داشت و بر اساس همان ایده‌ی سنجس عمق به‌وسیله‌ی نور مادون قرمز کار می‌کرد.
حال آیفون ۱۰ اپل با دارا بودن سخت افزار این چنینی برای استفاده در تشخیص چهره با این سخت افزار بهتر عمل خواهد کرد.دوربین TrueDepth آیفون ۱۰، با تابش بیش از ۳۰ هزار نقطه‌ی نامرئی روی چهره‌ی کاربر، اسکن دقیقی از چهره‌ی او ایجاد می‌کند. شاید ایموجی‌ها یا همان شکلک‌های متحرک اپل شما را شگفت‌زده کرده باشند؛ اما شگفتی اصلی، API استفاده‌شده برای ارائه‌ی این قابلیت‌های نرم‌افزاری است. فناوری به‌کار‌رفته در آیفون ۱۰، نه‌تنها تصویری سه‌بعدی و متحرک از چهره‌ی شما ایجاد می‌کند، بلکه با تعیین ویژگی‌های نورپردازی، به نرم‌افزارهای واقعیت افزوده اجازه می‌دهد بیش از پیش واقعی جلوه کنند.

Show More

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button