اخبار

آموزش تبدیل نسخه عادی اندروید به اندروید گو (Android GO)

اندروید گو در حال حاضر تبدیل به سیستم عامل برخی از تلفن‌های هوشمند ارزان قیمت و ضعیف شده است. این سیستم عامل باعث می‌شود که عملکرد دستگاه بهتر شده و دستورات روان‌تر اجرا شوند. در این مقاله از موبایلستان قصد داریم تا روشی را برای کاربران نسخه عادی آموزش دهیم تا از طریق آن بتوانند دستگاه خود را از نظر عملکرد شبیه به اندروید Go کنند. همراه ما باشید. 
اندروید گو (Android Go) نام نوآوری جدید گوگل است که برای دستگاه‌هایی با مشخصات نسبتا ضعیف عرضه شده است. این سیستم عامل باعث می‌شود که دستگاه از نظر عملکرد بهتر شود و روان‌تر کار کند. در واقع اندروید گو برای دستگاه‌های اقتصادی و ارزان قیمتی عرضه شده که با استفاده از نسخه عادی اندروید دچار برخی مشکلات در زمینه عملکرد می‌شوند و چندان روان کار نمی‌کنند. اندروید گو در واقع جایگزینی برای اندروید One به حساب می‌آید و در تلاش است تا برخلاف نسخه قبلی، موفق شود. لازم به ذکر است که اندروید One نیز اکنون تغییر رویکرد داده و برای دستگاه‌های نسبتا بالارده در کمپانی‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مطالب مرتبط:

در طول ماه‌های گذشته شاهد محصولات بسیار زیادی توسط کمپانی‌های مختلف بودیم که از اندروید گو استفاده می‌کردند و برای بازار‌های مختلف جهان عرضه شده بودند. البته باید توجه داشت که اندروید گو بیشتر بازار کشور‌های در حال توسعه را هدف قرار داده است. زیرا اغلب تلفن‌های هوشمند اقتصادی و ارزان قیمت نیز در این بازار‌ها عرضه می‌شوند.
اندروید گو
کاربران سیستم عامل اندروید اکنون می‌توانند با انجام برخی تنظیمات، عملکردی شبیه به اندروید گو را روی دستگاه خود اعمال کنند. انجام این کار باعث خواهد شد که عملکرد تلفن هوشمند سریع‌تر از قبل شود و دستورات روان‌تر انجام شوند. البته باید توجه داشت که اگر تلفن هوشمند شما مشخصات نسبتا بالایی دارد، بهتر است که به اندروید گو مهاجرت نکنید و از همان نسخه عادی سیستم عامل اندروید استفاده نمایید. در ادامه آموزش انجام این کار و شیوه مهاجرت از اندروید عادی به اندروید گو قرار گرفته است.
این نسخه باعث می‌شود که حافظه رم کمتری روی دستگاه مورد استفاده قرار گیرد و در نتیجه فضای خالی بیشتری از رم باقی می‌ماند. فضای بیشتر رم نیز به معنای قدرت بیشتری دستگاه برای انجام سریع‌تر دستورات است. با انجام این کار، گوگل پلی شما را به عنوان یکی از کاربران اندروید گو خواهد شناخت و در نتیجه نسخه سبک‌تری از اپلیکیشن‌های مطرح نظیر یوتیوب و Gboard را نیز برای شما پیشنهاد خواهد کرد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید در طول چند روز گذشته، اینستاگرام نیز یک نسخه سبک از اپلیکیشن اندرویدی خود را معرفی کرد که تنها حدود ۵۰۰ کیلوبایت حجم دارد. نسخه سبک و لایت برخی اپلیکیشن‌های مطرح را از طریق لینک‌های زیر می‌توانید دانلود و روی دستگاه خود نصب کنید. حتی اگر از نسخه عادی اندروید نیز بهره می‌برید، استفاده از نسخه لایت اپلیکیشن‌های مختلف می‌تواند سرعت اجرای آن‌ها را افزایش دهد.

دانلود اپلیکیشن کیبورد Gboard از طریق گوگل پلی

دانلود اپلیکیشن YouTube Go از طریق گوگل پلی

دانلود اپلیکیشن Gmail Go از طریق گوگل پلی

دانلود اپلیکیشن Instagram Lite از طریق گوگل پلی

اندروید گو
اگر بخواهیم در خصوص مصرف رم در اندروید گو اطلاعات مشهودتری ارائه کنیم، باید بگوییم که در موتورولا موتو G3 که ۱ گیگابایت حافظه رم دارد، سیستم عامل تنها ۳۹۰ مگابایت از آن را اشغال می‌کند و باقی آن خالی می‌ماند. همین امر باعث بهبود عملکرد دستگاه می‌شود.
پیش از اینکه آموزش را شروع کنیم، اعلام می‌کنیم که موبایلستان هیچ مسئولیتی در خصوص مشکلات احتمالی دستگاه شما ندارد و ریسک این انتقال را باید در نظر بگیرید. البته توصیه می‌کنیم که پیش از این انتقال، از اطلاعات خود فایل پشیتبان تهیه کنید. حال به سراغ آموزش شیوه انجام این کار می‌رویم.
۱- دو فایل موجود در لینک زیر را روی تلفن هوشمند خود دانلود کنید. یکی از این فایل‌ها android_lowram_enabler و دیگری android_lowram_disabler نام دارد که حالت مصرف کم رم را فعال یا غیرفعال می‌کنند.

لینک دانلود فایل‌های مربوطه از طریق MEGA

۲- تلفن هوشمند خودتان را خاموش کرده و سپس آن را در حالت ریکاوری (Recovery Mode) روشن کنید (روش این کار در انتهای مقاله ذکر شده است). بعد از اینکه دستگاه روی این حالت روشن شد،‌ گزینه نصب (Install) را انتخاب و فایل دانلود شده را نصب کنید. این فایل عموما در پوشه دانلود‌ها قرار دارد. حال فایل android_lowram_enabler را انتخاب و نصب کنید.
۳- بعد از نصب شدن فایل، دستگاه را رستارت کنید. حال مراحل به اتمام رسیده است و دستگاه شما درست همانند اندروید گو با حالت رم کم مصرف کار می‌کند. برای بازگردانی گوشی به حالت قبل نیز همین مراحل را سپری کرده و سپس فایل android_lowram_disabler را نصب کنید.

روش روشن کردن تلفن هوشمند در حالت ریکاوری:

  • ۱- دستگاه را خاموش کنید.
  • ۲- دکمه کاهش صدا و پاور را فشار دهید تا تلفن هوشمند روشن شود.
  • ۳- از طریق دکمه‌های افزایش و کاهش صدا در منو حرکت کنید و روی گزینه Recovery Mode بروید.
  • ۴- با فشار دادن دکمه پاور، این گزینه را انتخاب کنید.

لازم به ذکر است که این روش در تمام نسخه‌های اندروید که از کیت ۴.۴ بالاتر هستند کار می‌کند. اگر عملیات فوق را روی دستگاه خود انجام دادید،‌ از طریق بخش دیدگاه‌ها تغییرات عملکرد دستگاه‌تان را با ما کاربران موبایلستان در میان بگذارید.


بیشتر بخوانید:

نمایش بیشتر

‫۳ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا