آموزش و ترفنداخبار

آشنایی با سخت افزار و پیش نیازهای ارتقا به ویندوز ۱۰

اگر مراحل زیر را انجام دهید می توانید ویندوز خود را به درستی به جدیدترین نسخه انتقال دهید. قرار شد ویندوز ۱۰ در تاریخ ۲۹ جولای ارائه شود. در یک سال اول به روز رسانی کیفی برای کاربران ویندوز ۷، ویندوز ۸ و ویندوز ۸٫۱ رایگان است.
در این جا می توانید متوجه شوید که آیا می توانید سیستم خود را رایگان آپدیت کنید یا خیر. ویندوز ۱۰ علاوه بر طراحی پیشرفته و عملکرد بهتر، دکمه شروع واقعی را مشخص کرده است. مایکروسافت هم چنین دستیار صوتی کورتانا، مرورگر جدید وب گردی اج ، بازی های ایکس باکس و غیره را به این ویندوز افزوده است.
پیش از آنکه سریعا وارد عمل شوید و ویندوز ۱۰ را نصب کنید، باید چند لحظه وقت بگذارید و pc را آماده کنید تا مطمئن شوید که فرآیند ارتقادهی بدون هیچ خللی انجام می شود. این مقاله در بررسی مراحل بروزرسانی به شما کمک خواهد کرد، اطلاعات شخصی تان را کپی می کند و یک تصویر مهم از سیستم می سازد.
 
آیا سیستم شما می تواند این کار را انجام کند؟
به احتمال زیاد جواب مثبت است. ویندوز ۱۰ نیازمند حداقل سخت افزار مشابهی است که ویندوز ۷ می خواهد. این نیازمندی ها عبارتند از:
پردازشگر: ۱ گیگاهرتز یا سریع تر
رم (حافظه): ۱ گیگابایت (۳۲ بیت) یا ۲ گیگابایت (۶۴ بیت)
فضا دیسک: ۱۶ گیگابایت (۳۲ بیت) یا ۲۰ گیگابایت (۶۴ بیت)
گرافیک: دایرکت ایکس ۹ کارت ویدیو با درایور WDDM
هم چنین می توانید بررسی کنید که آیا دستگاه تان قادر به اجرا ویندوز ۱۰ از دسکتاپ خودتان است یا نه. به یک کامپیوتر یا تبلت برای اجرا به روز رسانی که دارای ویندوز ۷ سرویس پک ۱ یا ویندوز ۸٫۱ نیاز خواهید داشت. از دسکتاپ، بر روی آیکون کوچک ویندوز که در انتها سمت راست نوار پایین صفحه (تسک بار) قرار دارد کلیک کنید و گزینه “بررسی PC من” را از لیست سمت چپ انتخاب کنید.
فضا خالی
برای نصب ویندوز ۱۰ به حداقل ۱۶ گیگا بایت فضا خالی نیاز دارید. برای بررسی میزان فضا خالی هارد درایوتان، به سمت کامپیوتر بروید، بر درایو C راست کلیک کنید و ویژگی ها (properties) را انتخاب کنید. می توانید با کلیک بر دکمه پاکسازی دیسک یک سری فضاها را آزاد کنید. این کار معمولا فضا خیلی زیادی را آزاد یا مهیا نمی کند در نتیجه باید برنامه هایی را که دیگر مورد استفاده تان قرار نمی گیرد حذف (uninstall) کنید. برای حذف برنامه ویندوز ۸ به لیست شروع بروید (صفحه با قسمت های موزاییکی)، بر قسمت (موزاییکی) که می خواهید خارجش کنید راست کلیک و گزینه حذف را انتخاب کنید. هم چنین می توانید از طریق کنترل پنل، در ویندوز ۸، برنامه ها را حذف کنید. در ویندوز ۷ بر دکمه شروع کلیک کنید، به کنترل پنل بروید و حذف برنامه را انتخاب کنید، مانند مسیر روبه رو.  Start > Control Panel > Uninstall a program
اطلاعاتتان را در کلود یا یک درایو خارجی کپی کنید
کپی اطلاعات، صرف نظر از این که آیا سیستم تان را به ویندوز ۱۰ ارتقا می دهید یا نه، همیشه کار خوبی است. می توانید از خدمات کلود مانند وان درایو، دراپ باکس یا گوگل درایو، یا از یک درایو خارجی استفاده کنید. خیلی ساده فایل های شخصی تان مانند اسناد، عکسها، فیلم ها، موسیقی را در آن ها قرار دهید، و زمانی که این کار را انجام می دهید، مطمئنا می خواهید که در درایو خارجی یا کلود امن باشند.
هم چنین کاربران ویندوز ۸ می توانند از سابقه فایل (file history) استفاده کنند تا فایل های شخصی شان به طور خودکار کپی شوند.
تصویری از سیستم بسازید
در هر دو ویندوز ۷ و ۸٫۱ ابزاری وجود دارد که به شما اجازه می دهد تصویری از سیستم بسازید (یک کپی کامل از هر چیزی که در کامپیوترتان وجود دارد). به کنترل پنل بروید و در بخش سیستم و امنیت “کپی کامپیوترتان” را انتخاب کنید. در سمت چپ ساخت تصویری از سیستم را انتخاب کنید، قسمتی که می خواهید در آن ذخیره شود را مشخص کنید (من درایو ذخیره خارجی ام را انتخاب کردم)، به مرحله بعد بروید و تایید کنید که همه چیز خوب است و سپس بر شروع کپی (backup) کلیک کنید. در پایان فرآیند گزینه ای خواهید داشت تا دیسک اصلاح سیستم را بسازید. در صورتی که به هر مشکلی برخورد کردید این کار می تواند به شما در اصلاح یا تعمیر ویندوز کمک کند. هم چنین می توانید درایو بازیافت USB هم بسازید. مسیر گفته شده مانند روبه رو است: Control Panel > Back up your computer > pick the location you want to save it to > Next > Start backup
اگر نمی خواهید دیگر ذخیره مجدد PC تان در تصویر سیستم صورت بگیرد، می توانید همین کار را در کنترل پنل انجام دهید. با نوشتن “RECOVERY” در قسمت جستجو شروع کنید، بر ریکاوری کلیک کنید، که با روش های پیشرفته ریکاوری دنبال می شود، و تصویر سیستمی را که قبلا ساخته اید را برای استفاده انتخاب کنید.
درایورهای دستگاه را به روز رسانی کنید
هر وقت نسخه جدیدی از ویندوز را نصب می کنید، بهتر است همیشه از درایورهای سازگار یا هماهنگ استفاده کنید. این کمک می کند تا از گیر کردن در یک حالت که به علت مشکلات سخت افزاری کامپیوتر ایجاد می شود جلوگیری شود. بسیاری از تولیدکنندگان سخت افزار درایورهای ویندوز ۱۰ را دارند. برای بررسی درایور به وب سایت پشتیبانی تولیدکنندگان PC تان بروید. کاربران پیشرفته تر و حرفه ای تر می توانند برای بررسی درایورها از ابزار DXDIAG در ویندوز استفاده کنند. هم چنین توصیه می کنیم درایورها را در یک تامب درایو خارجی دانلود کنید، شاید در طول فرآیند نصب به آن ها نیاز پیدا کنید.
بعد از آن که کامپیورتان را با موفقیت به ویندوز ۱۰ به روز رسانی کردید، از راهنمای کامل کلیک برای دریافت نکته ها و راه کارهای بیشتر هم بازدید نمایید. امیدواریم این متن آموزشی برای شما مفید باشد.

 
منبع : کلیک

Show More

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button