اخبار

آپدیت اندروید ان دقیقا مانند کروم‌ بوک و به‌صورت یک‌پارچه انجام خواهد شد

طبق معمول تمام کنفرانس‌های I/O گوگل، مراسمی که لحظاتی پیش برگزار شد نیز بیشتر پیرامون سیستم عامل اندروید و نسخه‌ی جدید آن گذشت. یکی از بخش‌های مهمی که مدیران گوگل در این کنفرانس به آن پرداخته‌اند، نحوه‌ی آپدیت اندروید ان (Android N) و تغییرات آن با ورژن‌های قبلی اندروید است.
یکی از مهم‌ترین تغییرات در آپدیت اندروید ان این خواهد بود که گوگل قصد دارد بعد از سال‌ها با سیستم به‌روزرسانی OTA خداحافظی کند و کاربرانی که قصد دارند این سیستم عامل را بر روی اسمارت فون یا تبلت خود نصب کنند، آپدیت آن را به‌صورت یکپارچه، مستقیم و مستقل دریافت خواهند کرد؛ دقیقا مشابه روندی که در لپتاپ‌های کروم بوک گوگل رخ می‌دهد.
درواقع برای آپدیت اندروید ان ابتدا لازم است که آپدیت مورد نظر به‌صورت یک ایمیج از سیستم عامل جدید، توسط گوگل عرضه شود. سپس کاربرانی که می‌خواهند سیستم عامل خود را به‌روز‌رسانی کنند، این آپدیت را توسط دیوایس خود در پس‌زمینه دانلود خواهند کرد و این ایمیج بر روی دیوایس ذخیره خواهد شد. در نهایت هم برای انجام مراحل نصب ورژن جدید کافی است که دیوایس را یک بار ریبوت (ریستارت) کنید تا ورژن جدید اندروید N بر روی آن نصب شود و با بالا آمدن مجدد، بتوانید از قابلیت‌های جدید آن بهره ببرید.
دیوید برک (David Burke) که مسئولیت معرفی این سیستم عامل را در کنفرانس دقایق پیش گوگل بر عهده داشت، از این روش به‌عنوان «آپدیت یکپارچه» نام می‌برد. البته توجه داشته باشید که کاربرانی که دیوایس خود را روت کرده باشند یا یک ریکاوری سفارشی را بر روی آن نصب کرده باشند، نمی‌توانند آپدیت اندروید ان را از طریق این روش دنبال کنند.

آیا همه می‌توانند آپدیت اندروید ان را به این روش انجام دهند؟

آپدیت اندروید ان دقیقا مانند کروم‌ بوک و به‌صورت یک‌پارچه انجام خواهد شد
با جایگزین شدن این روش به‌جای روش قدیمی OTA، به دلیلی تغییراتی که در کامپایلر JIT اعمال می‌شود، کاربران دیگر با صفحه‌ی دلهره‌آور Android is updating مواجه نخواهند شد و به لطف سیستم جدید رمزگذاری مبتنی بر فایل، بعد از ریبوت شدن دیوایس نیازی نیست که اثرانگشت خود یا رمز عددی را برای ورود به دیوایس وارد کنید.
همچنین گوگل اعلام نکرده است که آیا این روش آپدیت اندروید ان بر روی تمام دیوایس‌های اندرویدی قابل استفاده خواهد بود یا تنها سری‌های نکسوس از آن بهره خواهند برد؛ هرچند که احتمالا طی روزهای آینده مشخص می‌شود که آیا دارندگان دیوایس‌هایی نظیر گلکسی‌های سامسونگ، اچ تی سی، ال‌جی، هواوی و دیگر برندهای اندرویدی هم می‌توانند ورژن جدید اندروید را به این شکل دریافت کنند یا خیر (که احتمالا هم ‌می‌توانند).
گفتنی است که سیستم عامل اندروید ان برای اولین بار در اوایل سال ۲۰۱۶ و به‌صورت یک نسخه‌ی آلفای مخصوص توسعه‌دهندگان معرفی شد؛ گوگل بعدها از نسخه‌ی بتای اندروید N هم رونمایی کرد و کاربران اکنون می‌توانند با مسئولیت خودشان و با تحمل کردن چند باگ احتمالی، این نسخه را بر روی تلفن همراه هوشمند یا تبلت اندرویدی خود نصب کنند. البته گوگل این کار را به کاربران معمولی توصیه نمی‌کند و بهتر است که این دسته از کاربران تا تابستان و عرضه‌ی نسخه‌ی عمومی صبر کنند.

Show More

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button