با دستگاه یو پی اس و استابلایزر چقدر آشنایی دارید
یو پی اس چیست؟
یو پی اس به معنای منبع تغذیه بدون وقفه است، یو پی اس دستگاه الکترونیکی می باشد که بعد از شناسایی مشکلات برق در هنگام استفاده ، توسط مهندسین برق، برای بر طرف کردن مشکلات برق تولید شد.
دستگاه برق اضطراری می تواند ۹ مشکل موجود برق شهر را رفع نماید.
بزرگترین مشکل برق شهری را می توان قطعی برق نام برد.
دستگاه UPS در اکثر موارد به عنوان قربانی عمل می کند و قبل از اینکه به دستگاه الکترونیکی آسیب برساند به عنوان قربانی عمل کرده یا آن را رفع کرده و یا خود آسیب می بیند و در مقابل دستگاه های الکتریکی مانند محافظ عمل میکند.
دستگاه یو پی اس میتواند با ذخیره برق در باتری های داخلی و خارجی جاهایی که برق لازم دارد تامین کننده ی آنها باشد.
یو پی اس apc بعد از قطعی برق منبع تامین کننده ی برق میشود.
دستگاه برق اضطراری یکی از دستگاه های لازم و ضروری در حال حاضر میباشد و بیشتر شناخت مردم از دستگاه یو پی اس همان تولید کننده برق و برطرف کننده قطعی برق می باشد.
یوپی اس علاوه بر رفع قطعی برق به عنوان منبع پاک و بی وقفه عمل می کند و کلیه نواقصات برق شهر را برطرف میکند و برق صاف، برای مصرف کننده تامین می کند ups همان برق پاک نیز هست.
خانواده UPS انواع مختلفی دارد که شامل UPS های توان پایین و UPS های توان بالا و offline و UPS line inter active و UPS آنلاینonline که در حال حاظر ups های آفلاین از کار افتاده شده اند.
و UPS های line inter active با وقفه های ۵ms در بازار وجود دارندو ups های online تقریبا بدون وقفه در بازار وجود دارند.
با دستگاه یو پی اس و استابلایزر دیگر نگران قطعی برق نخواهیم بود.
UPS هایی را که باتری یو پی اس در داخل آنها استفاده شده به یوپی اس UPS های internal همان باطریUPS داخلی،و UPS هایی که باطری از خارج وصل می شود را یو پی اس های باطری external می نامییم.
باطری یو پی اس ها دارای آمپر مختلف بوده که به نسبت توان UPS و توان مصرفی UPS با آمپراژ مناسب وصل می شود.
توان UPS بستگی به توان مصرف کننده و انتظاری که از دستگاه ups داریم دارد.
دستگاه های UPS را می توان منبع تغذیه بدون وقفه نامید که همان un intrup tible power supply می باشد.
انواع یو پی اس:
بطور کلی سه نوع دسته بندی وجود دارد که عبارتند از:
۱- یو پی اس off line
۲- یو پی اس line interactive
۳- یو پی اس on line
off line: این نوع تکنولوژی هنگامی که برق شهر قطع می گردد به عنوان منبع جایگزین وارد سیستم می شود و موقعی که برق شهر وجود دارد, یوپی اس عملا” هیچ کاری انجام نمی دهد.
line interactive : در این تکنولوژی زمانی که برق شهر وجود دارد یا شرایط برق ورودی یوپی اس, عادی می باشد, ورودی برق از طریق بای پس به ترانسفورماتور یو پی اس منتقل می گردد.
در این شرایط ترانسفورماتور یو پی اس به عنوان شارژر دستگاه عمل میکند و در نهایت از این طریق ولتاژخروجی AC تامین می گردد.
on line: در این نوع تکنولوژی در شرایط عادی و نرمال ورودی ,ولتاژ خروجی یو پی اس پس از تصحیح ولتاژ ورودی یو پی اس انجام می پذیرد.
و فقط در شرایط خاصی از قبیل وجود نقص فنی در یو پی اس ,اضافه بار,افزایش دماو… یو پی اس به مسیر بای پس رفته و برق ورودی یوپی اس مستقیما” به خروجی منتقل میشود.
ممنون اطلاعات خوبی بود