اخبار

گوگل قابلیت پردازش‌های چند وظیفه‌ای split-screen را به تبلت‌های اندرویدی می‌آورد

کمپانی گوگل امسال اولین تبلت خود را با نام پیکسل سی  ( Pixel C ) به بازار عرضه کرد.این تبلت که به خاطر سبک طراحی و صفحه کلید همراه آن ، در دسته تبلت های هیبریدی قرار می گیرد ، رقیب اندرویدی تبلت های ویندوزی Surface Pro مایکروسافت و همچنین iPad Pro شرکت اپل به حساب می آید.اما یکی از نقاط ظعف یا شاید بهتر باشد بگوییم کمبود های این تبلت عدم پشتیبانی از پردازش های چند وظیفه ای split-screen توسط نرم افزارهای مختلف است. امری که سیستم عامل ویندوز سال هاست به خوبی از آن بهره برده است و سیستم عامل iOS نیز در ماه های گذشته این ویژگی را ارائه داده است.حالا به نظر می رسد که گوگل در حال کار بر روی این ویژگی و آوردن آن به اندروید است.
Glen Murphy یکی از مسئول های ارشد بخش اندروید و کروم شرکت گوگل در این زمینه می گوید:
ما در حال کار بر روی بهینه سازی های متعددی برای سیستم عامل اندروید هستیم و یکی از آن ها نیز پردازش چند وظیفه ای است، که زمان زیادی را به خود اختصاص داده است. امیدواریم در آینده بتوانیم اطلاعات بیشتری را در این زمینه ارائه کنیم.
هرچند به نظر می رسد برای تجربه پردازش چند وظیفه ای split-screen باید تا به روز رسانی بزرگ بعدی اندروید که فعلاً با نام اندروید N شناخته می شود صبر نماییم.
از سوی دیگر Andrew Bowers مدیر بخش سخت افزار مشتریان نهایی نیز در این زمینه عنوان کرد:
ما هم اکنون در حال کار بر روی بخش های بسیاری از به روز رسانی N هستیم که می دانیم باید زودتر به آن ها توجه می کردیم. البته ارائه توضیحات بیشتر ممکن است تلاش ما را برای شگفت زده کردن کاربران بیهوده سازد، اما باید اذعان کنم مطمئناً split-screen را تجربه خواهیم کرد.
همانطور که پیش از این نیز عنوان شد شرکت مایکروسافت قابلیت split-screen بر روی تبلت های خود را همزمان با معرفی سیستم عامل ویندوز ۸ در سال ۲۰۱۲ ارائه کرد. از سوی دیگر شرکت اپل این ویژگی را با iOS 9 در اختیار کاربران خود قرار داد و تنها شرکت گوگل است که تاکنون در ارائه تجربه ای مشابه به کاربران اندروید ناکام مانده است. البته برخی شرکت های تولید کننده مانند سامسونگ از قابلیت split-screen مختص به خود در محصولاتش استفاده کرده است، با این حال وجود این ویژگی در هسته سیستم عامل اندروید بطوریکه تمام نرم افزارها بتوانند از آن بهره برند، به شدت احساس می شود.
علاوه بر پردازش چند وظیفه ای، تبلت های اندرویدی عموماً پشتیبانی مناسبی از نرم افزارها ندارند و بسیاری از توسعه دهندگان صرفاً با بزرگ کردن رابط کاربری توسط layout های خودکار، نرم افزارهای خود را برای تبلت های با اندازه بزرگ ارائه می کنند که در نهایت تجربه مناسبی را ارائه نمی دهد.
آقای Murphy نیز در این خصوص اذعان کرد: ما زمان زیادی را با توسعه دهندگان مختلف سپری می کنیم، تا نرم افزارهای بهتری را برای تبلت ها ارائه کنند. اما ارائه این نرم افزارها با مشکلات زیادی روبرو هستند، با این حال با وجود سخت افزار قدرتمندی همچون تبلت Pixel C انتظار داریم این مشکلات نیز با مرور زمان برطرف شوند.
در نهایت باید گفت به نظر می رسد شرکت گوگل در نهایت سعی دارد به تبلت ها نیز توجه ویژه ای داشته باشد و ارائه سیستم عامل اندروید N می تواند تلاش بزرگ این شرکت برای ورود قدرتمند به بازاری باشد که تبلت هایی مانند Surface Pro مایکروسافت و iPad Pro اپل به عنوان حاکمان بلامنازع آن شناخته می شوند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا