اخبار فناوری

اولین آیفون تاشو اپل بدون حسگر اثرانگشت در نمایشگر عرضه می‌شود!

گزارش‌ها حاکی است که اولین آیفون با نمایشگر تاشو اپل، که برای ساده‌سازی از آن با نام iPhone Fold یاد می‌کنیم، احتمالا اواخر سال ۱۴۰۵ عرضه خواهد شد. این خبر پس از سال‌ها شایعات و حدس و گمان‌های فراوان درباره آیفون تاشو منتشر شده است.

با این حال، طبق ادعای تحلیلگر مشهور اطلاعات زنجیره تأمین اپل، مینگ‌چی کوو (Ming-Chi Kuo)، این دستگاه فاقد حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر خواهد بود. کوو در پست خود در شبکه اجتماعی ایکس، شایعات تازه‌ای که ادعا می‌کرد آیفون تاشو به این فناوری مجهز خواهد شد را رد کرده و دوباره تأکید کرده که حسگر اثرانگشت این گوشی روی لبه دستگاه و به صورت خازنی (capacitive) نصب خواهد شد.

آیفون تاشو

کوو همچنین اعلام کرده که اپل تأمین‌کننده خاصی برای این قطعه انتخاب کرده و آن شرکت Luxshare ICT است. با توجه به این که آیفون تاشو نیاز به دو حسگر زیر نمایشگر داشت – یکی برای صفحه داخلی تاشو و دیگری برای نمایشگر پوششی – و با در نظر گرفتن اینکه آیپدها هنوز از حسگر اثرانگشت Touch ID در کناره‌ها استفاده می‌کنند، تصمیم اپل منطقی به نظر می‌رسد.

آیفون تاشو اپل با صفحه نمایش داخلی ۷.۸ اینچ و صفحه نمایش پوششی ۵.۵ اینچ پیش‌بینی می‌شود که بازار گوشی‌های تاشو را متحول کند. هرچند قیمت احتمالی ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ دلاری آن ممکن است مانع فروش گسترده شود، اما این محصول برای علاقه‌مندان به فناوری و نوآوری جذاب خواهد بود.

به مطالعه ادامه دهید:

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا