اخبار

با گوگل پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس ال بیشتر آشنا شوید

پیکسل ۴ ایکس ال و پیکسل ۴ پرچم‌داران جدید گوگل با طراحی جدید، ماژول دوربین بزرگ‌تر نسبت به نسل قبل و تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام هستند. کمپانی گوگل در حال حاضر بر روی ۵G Pixel کار می‌کند. همراه موبایلستان به ادامه مطلب بپردازید.

مطالب مرتبط:

گوگل در پی رویداد چند هفته پیش از آخرین گوشی‌های هوشمند خود رونمایی کرد. این شرکت گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل ۴ را رونمایی کرد. گوشی‌های گوگل پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس‌ال (Google Pixel 4 XL) محصولات جدید پرچم‌دار کمپانی گوگل هستند. به نقل از Nikkei Asian Review  که می‌گوید گوگل تولید تست یک تلفن پیکسل متصل به ۵G را آغاز کرده است. این دستگاه از دو نسخه Pixel 4 متفاومت است. که فقط قابلیت اتصال ۴G را دارد. آنهایی که قبلا وارد تولید انبوه شده‌اند و بزودی پس از رونمایی از هفته آینده آماده ارسال خواهند شد. اما ممکن است Pixel 5G هفته آینده یا حتی امسال رونمایی نشود. این منبع می‌گوید کمپانی گوگل می‌تواند تا بهار صبر کند تا از Pixel 5G در کنار قیمت مناسب پیکسل ۴a رونمایی کند. این امر باز هم باعث می‌شود تا اپل که تا آخر سپتامبر سال ۲۰۲۰ لیست جدیدی را تمدید نخواهد کرد پیش بینی شود. تنها آیفون معرفی شده قبل از SE شایعه شده است و مطمئناً ۵G نخواهد داشت. به هر حال تولید آزمایشی Pixel 5G در چین در حال انجام است اما واحدهای تعیین شده برای بازار آمریکا برای جلوگیری از جنگ تجاری در جاهای دیگر ساخته می شوند. ویتنام محتمل‌ترین گزینه است. پیکسل‌ها با سهم حدود ۰.۵٪ سهم کمی در بازار دارند. با این حال طبق این گزارش امسال گوگل قصد دارد محموله‌های سال ۲۰۱۸ را به ۱۰ میلیون برساند و در واقع دو برابر کند. Google Fi قرار بود سرویس ۵G خود (در شبکه Sprint) را در اوایل سال جاری راه اندازی کند، اما این اتفاق هنوز نیفتاده است. این ممکن است به دلیل ادغام Sprint / T-Mobile به تأخیر بیفتد. به هر حال، تصور می‌کنیم Google Fi تا زمانی که این پیکسل جدید در بازار ظاهر می شود ۵G پیش برود.

گوگل

گوگل پیکسل

گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل ۴ در پنل پشتی و جلویی از شیشه‌ی محافظ گوریلا گلس ۵ استفاده می‌کنند؛ در بین این دو پنل، شاهد فریمی آلومینیومی هستیم. گوشی‌های جدید گوگل از دو سیم‌کارت (نانو سیم و سیم‌کارت الکترونیکی) پشتیبانی می‌کنند و به‌لطف بهره‌مندی از گواهی IP68 مقاومت بسیار خوبی در برابر نفوذ آب و گردوغبار دارند. در واقع پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس‌ال می‌توانند در عمق ۱/۵ متری آب تا حداکثر ۳۰ دقیقه باقی بمانند و هیچ مشکلی برایشان پیش نیاید.

در پنل جلویی پرچم‌داران جدید گوگل شاهد نمایشگری OLED هستیم که از نمایش ۱۶ میلیون رنگ پشتیبانی می‌کند و از آن با نام Smooth Display یاد می‌شود. مدل معمولی خانواده‌ی پیکسل ۴، نمایشگری ۵/۷ اینچ دارد.  پیکسل ۴ ایکس‌ال از نمایشگری با پنل مشابه پیکسل ۴ معمولی اما با اندازه‌ای بزرگ‌تر (۶/۳ اینچ) بهره‌مند است. گوگل در حاشیه‌ی بالایی گوشی‌های جدیدش حسگرهای ویژه‌ای را جای داده است که قابلیت جدیدی را با نام موشن سنس (Motion Sense) که مبتنی بر ژست‌های حرکتی است، به این گوشی اضافه می‌کنند. موشن سنس امکان کنترل گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل ۴ را از طریق ژست‌های حرکتی و بدون نیاز به لمس صفحه‌نمایش، فراهم می‌کند.

قابلیت موشن سنس پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال از فناوری ویژه‌ی گوگل با نام پروژه‌ی Soli بهره می‌گیرد. هر دو گوشی خانواده‌ی پیکسل ۴ به ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم در کنار ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی مجهز شده‌اند؛ متأسفانه امکان ارتقاء حافظه‌ی ذخیره‌سازی این گوشی‌ها از طریق کارت میکرو SD وجود ندارد. یکی از مهم‌ترین تغییرات پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال نسبت به نسل قبل، به دوربین این گوشی‌ها مربوط می‌شود. این بار در پنل پشتی شاهد ماژول بزرگ‌تری هستیم. پرچم‌داران جدید گوگل از دو دوربین مجزا بهره می‌گیرند: دوربین اصلی حسگری ۱۲/۲ مگاپیکسلی با اندازه‌ی ۱/۲.۵۵ (بخوانید یک روی ۲/۵۵) اینچ دارد و از لنزی ۲۸ میلی‌متری (عریض) بهره می‌گیرد.

این دوربین دارای سایز پیکسل ۱/۴ میکرومتر و دیافراگم f/1.7 است و از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) دوال پیکسل در کنار لرزش‌گیر تصویر اپتیکال (OIS) پشتیبانی می‌کند. دوربین دوم دستگاه، حسگری ۱۶ مگاپیکسلی دارد و از لنز تله‌فوتو‌ی ۴۵ میلی‌متری بهره می‌گیرد. این دوربین دارای سایز پیکسل یک میکرومتر است و از فوکوس خودکار تشخیص فاز دوال پیکسل در کنار لرزش‌گیر تصویر اپتیکال هم پشتیبانی می‌کند. در ضمن این دوربین، زوم ۲ برابری را به‌همراه می‌آورد؛ طبق اطلاعات رسمی منتشرشده از سوی گوگل، این زومِ ۲ برابری، ترکیبی از زوم اپتیکال و دیجیتال به‌شمار می‌آید. پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال در پنل پشتی دارای فلاش LED دوگانه هستند و دوربین این گوشی‌ها از عکاسی پانوراما در کنار HDR خودکار پشتیبانی می‌کند.

گوگل

همچنین امکان ضبط ویدئوی ۴K با نرخ ۳۰ فریم‌بر‌ثانیه و ویدئو‌ی ۱۰۸۰p با نرخ‌های ۳۰، ۶۰ و ۱۲۰ فریم‌بر‌ثانیه از طریق دوربین اصلی گوشی‌های خانواده‌ی پیکسل ۴ وجود دارد. در پنل جلویی دستگاه‌‌های جدید گوگل شاهد دو دوربین هستیم؛ دوربین اصلی، دارای حسگری ۸ مگاپیکسلی است و از لنز ۲۲ میلی‌متری (عریض) با دیافراگم f/2.0 بهره می‌گیرد. این دوربین دارای اندازه‌ی پیکسل ۱/۲۲ میکرومتر است؛ متأسفانه دوربین سلفی پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال فناوری فوکوس خودکار ندارد. دوربین سلفی دوم، یک دوربین سه‌بعدی مدت‌پرواز (۳D ToF) است. دوربین سلفی پیکسل ۴ و ۴ ایکس‌ال نیز از HDR خودکار پشتیبانی می‌کند و امکان ضبط ویدئوی ۱۰۸۰p با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه از طریق آن وجود دارد.

همانطور که ان مقاله از موبایلستان را مطالعه کردید، با پرچم‌داران جدید کمپانی گوگل آشنا شدیم. نظر شما در خصوص این تلفن‌های هوشمند چیست؟ نظرات خود را از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.


مطالب پیشنهادی دیگری از موبایلستان:

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا