اخبار

اپل در حال آزمایش مخفیانه آیفون ۱۷ پرو با ظاهری استتار شده در دنیای واقعی است

به‌نظر می‌رسد که برای نخستین بار تصویری از مدل پیش‌تولید آیفون ۱۷ پرو منتشر شده است. یک کاربر در شبکه اجتماعی X با نام کاربری @Skyfops تصویری را منتشر کرده که شخصی را در حال در دست داشتن یک مدل از سری آیفون ۱۷ نشان می‌دهد؛ این گوشی در قابی ضخیم و سیاه‌رنگ قرار دارد که نوار دوربین در پشت دستگاه را مخفی کرده است. به گفته‌ی این کاربر، در تصویر همچنین یک نگهبان امنیتی درشت‌اندام دیده می‌شود که تلاش کرده (اما ناکام مانده) تا جلوی عکاسی از گوشی را بگیرد.

باور کردنش سخت است، اما هر سال زمانی فرا می‌رسد که آن‌قدر به معرفی نسل جدید آیفون نزدیک می‌شویم که تعجب می‌کنیم زمان چطور گذشته است. مارک گورمن از بلومبرگ چند هفته پیش نوشت که انتظار دارد سری آیفون ۱۷ در هفته‌ی منتهی به ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ معرفی شود؛ یعنی تقریباً پنج هفته دیگر.

اپل آیفون 17 پرو

برای مشخص‌تر کردن تاریخ رونمایی، گورمن روزهای دوشنبه ۱۸ شهریور و جمعه ۲۲ شهریور را حذف کرد؛ چرا که اپل معمولاً مراسم‌های خود را در روزهای دوشنبه یا جمعه برگزار نمی‌کند. همچنین، روز چهارشنبه ۲۰ شهریور (مصادف با سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر) نیز کنار گذاشته شد، چون اپل معمولاً در این روز محصولی معرفی نمی‌کند.

در یکی از تصاویر، مردی با عینک آفتابی و کلاهی به سبک معمول دیده می‌شود که در یک دست، آیفونی از مدل‌های پرو اخیر و در دست دیگر، مدل استتارشده‌ی آیفون ۱۷ را نگه داشته است. حتی با وجود قاب ضخیم سیاه، می‌توان تشخیص داد که این مدل، آیفون ۱۷ با نوار دوربین است؛ چرا که برش‌های قاب برای فلش و حسگر LiDAR مشخص هستند. برش‌های لنز دوربین نیز نشان می‌دهد که گوشی موجود در تصویر مدل پرو از سری آیفون ۱۷ است.

در عکس دوم، همین صحنه از زاویه‌ای جانبی نشان داده می‌شود. در این تصویر، ضخامت زیاد قاب محافظ گوشی کاملاً مشهود است. این ضخامت به اپل اجازه داده تا نوار دوربین در پشت گوشی را به‌طور کامل پنهان کند؛ بخشی که به‌راحتی می‌تواند لو دهد که یکی از گوشی‌ها مدلی است که هنوز توسط اپل معرفی نشده است.

اپل آیفون 17 پرو

یادتان باشد که در آوریل سال ۲۰۱۰، یک مدل ناشناس از آیفون در کف یک بار در شهر سن‌خوزه کالیفرنیا پیدا شد. آن گوشی، آیفون ۴ بود که طراحی‌اش کاملاً با آیفون 3GS متفاوت بود و اپل آن را داخل یک قاب محافظ قرار داده بود تا کسی متوجه طراحی جدید نشود. اپل و سایر سازندگان گوشی در هنگام تست گوشی‌های جدید در دنیای واقعی، از چنین قاب‌هایی برای جلوگیری از افشا شدن استفاده می‌کنند.

با این حال، در این مورد، استفاده از قاب حفاظتی هم نتوانست جلوی دیده‌شدن، عکاسی و انتشار تصاویر دستگاه در شبکه‌های اجتماعی را بگیرد.

به مطالعه ادامه دهید:

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا