اخبار فناوری

پلود از پین هوشمند جدید و ابزار یادداشت‌برداری جلسات رونمایی کرد!

شرکت پلود (Plaud)، تولیدکننده خلاق سخت‌افزارهای هوشمند، در آستانه نمایشگاه محصولات الکترونیک مصرفی (CES 2026) در لاس‌وگاس، از ابزار یادداشت‌بردار جدید خود به نام Plaud NotePin S رونمایی کرد. این شرکت همچنین یک اپلیکیشن دسکتاپ جدید معرفی کرده است که به کاربران کمک می‌کند از جلسات دیجیتال و آنلاین خود به شکلی هوشمندانه یادداشت‌برداری کنند.

پلود اولین بار در سال ۱۴۰۳ (۲۰۲۴ میلادی) از یادداشت‌بردار پین‌مانند خود رونمایی کرد که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد. مدل جدید این پین اکنون به یک دکمه فیزیکی مجهز شده است که به کاربر اجازه می‌دهد ضبط صدا را به سادگی شروع یا متوقف کند. علاوه بر این، در حین ضبط می‌توانید با فشردن این دکمه، نقاط مهم گفتگو را علامت‌گذاری (Highlight) کنید؛ قابلیتی که مشابه آن در مدل تازه معرفی‌شده Plaud Note Pro نیز وجود دارد.

تطبیق‌پذیری بالا و ادغام با شبکه اپل

یکی از ویژگی‌های جذاب Plaud NotePin S با قیمت ۱۷۹ دلار، محتویات کامل جعبه آن است. خریداران همراه با این دستگاه، یک گیره (Clip)، بند گردنی، پین مغناطیسی و مچ‌بند دریافت می‌کنند. این بدان معناست که شما می‌توانید دستگاه را به هر شکلی که دوست دارید – روی لباس، دور مچ یا دور گردن – استفاده کنید. همچنین، پلود پشتیبانی از قابلیت Find My اپل را به این پین اضافه کرده است تا در صورت گم شدن، به راحتی بتوانید آن را پیدا کنید.

یادداشت برداری پلود

مشخصات اصلی این دستگاه نسبت به نسل قبل ثابت مانده است؛ ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و باتری با ظرفیت ۲۰ ساعت ضبط مداوم. این گجت به دو میکروفون سیستم میکرو الکترومکانیکی (MEMS) مجهز شده است که می‌توانند صدا را با وضوح بالا تا فاصله ۳ متری جذب کنند. کاربران ماهانه ۳۰۰ دقیقه خدمات تبدیل گفتار به متن (Transcription) را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

مقایسه با نسخه پرو و تمرکز بر پویایی

در مقایسه با مدل Note Pro، این دستگاه برد ضبط کوتاه‌تر و عمر باتری کمتری دارد، اما ابعاد کوچک‌تر آن باعث شده تا با لوازم جانبی ذکر شده بسیار راحت‌تر حمل شود. شرکت پلود اعلام کرده است که این پین هوشمند به طور اختصاصی برای افرادی طراحی شده که دائماً در حال حرکت و جابه‌جایی هستند.

این چهارمین محصول شرکت پلود است؛ شرکتی که تاکنون موفق به فروش بیش از ۱.۵ میلیون دستگاه شده است. تمرکز اصلی این گجت‌ها تا به امروز بر جلسات حضوری بود، اما حالا پلود قصد دارد با معرفی یک نسخه دسکتاپ که با تمامی اپلیکیشن‌های ویدئو کنفرانس سازگار است، به رقابت با سرویس‌هایی چون Granola، Fathom و Fireflies بپردازد. این اپلیکیشن می‌تواند زمان فعال بودن جلسه را تشخیص داده و برای ضبط و تبدیل گفتار به متن به شما اعلان بفرستد.

یادداشت‌برداری چندوجهی در دسکتاپ

نسخه مک (Mac) این اپلیکیشن با استفاده از صدای سیستم، محتوای جلسه را ضبط کرده و سپس با استفاده از هوش مصنوعی، متن پیاده‌شده را در قالب یادداشت‌هایی ساختاریافته مرتب می‌کند. پلود سال گذشته قابلیت ورودی‌های چندوجهی (Multimodal) را معرفی کرد که به کاربران اجازه می‌داد تصاویر و یادداشت‌های تایپی را در کنار متنِ پیاده‌شده از صدا قرار دهند؛ اکنون این قابلیت کاربردی به اپلیکیشن دسکتاپ نیز اضافه شده است.

به مطالعه ادامه دهید:

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا