بررسی‌ تخصصی

بررسی پرچم‌داران برتر سامسونگ در بازار

امروز می‌خواهیم همراه شما پنج گوشی پرچم‌دار برتر سامسونگ را که توجه کاربران زیادی را به خود جلب کرده‌اند، بررسی کنیم. همراه موبایلستان ادامه مطلب را مطالعه فرمائید.

مطالب مرتبط:

 

گوشی‌های مورد بررسی در این مقاله از موبایلستان شامل: سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس، سامسونگ نوت ۱۰ پلاس، گلکسی اس ۲۰، گلکسی اس ۲۰ پلاس و گلکسی اس ۲۰ اولترا هستند. اول از همه میریم سراغ قدیمی‌ترین پرچم‌دار موجود در این لیست.

گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس

گلکسی اس ۱۰ پلاس، بزرگترین عضو خانواده جدید پرچم‌داران سامسونگ است. گوشی هوشمند مذکور قابلیت‌های متنوع و زیادی را داراست. در کنار قابلیت‌های متعدد و متنوع، شاهد طراحی بسیار زیبا و بهبود یافته نسبت به نسل پیشین هستیم. گلکسی اس ۱۰ پلاس مجهز به ویژگی‌هایی نظیر نمایشگر HDR10+، سنسور اثر انگشت Ultra sonic و حداکثر حافظه داخلی ۱ ترابایتی که همگی در نوع خود اولین محسوب می‌شوند. استفاده از سخت‌افزار جدید با فناوری ساخت ۸ نانومتری در کنار باتری حجیم‌تر و ارتقا یافته سبب شده تا علاوه بر قدرت پردازشی بالا شاهد شارژدهی بسیار مناسبی از پرچم‌دار سامسونگ هستیم. کمپانی سامسونگ در ساخت گلکسی اس ۱۰ پلاس از همان ترکیب شیشه و فلز استفاده کرده است. بدنه شیشه‌ای این گوشی با دقتی بی‌نظیر به فریم آلومینیومی گوشی متصل شده‌ است و هیچ فاصله‌ای میان لبه‌ها و فریم گوشی وجود ندارد که این سبب عدم ایجاد مشکلاتی نظیر تجمع گرد و خاک یا جرم در درزهای طرفین پنل جلویی یا پشتی گوشی است. سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ پلاس ابعاد و وزنی معادل ۱۵۷.۶ x 74.1 x 7.8 میلی‌متر و ۱۷۵ دارد. مدل سرامیکی این گوشی ۲۳ گرم سنگین‌تر از مدل معمولی است و وزنی معادل ۱۹۸ گرم دارد. رنگ‌های قابل انتخاب در نسخه معمولی گلکسی اس ۱۰ پلاس سفید، سبز، آبی و مشکی هستند.

اس 10 پلاس

گوشی هوشمند مذکور دارای ضفحه نمایشگر AMOLED ۶.۴ اینچی دارای رزولوشن ۳۰۴۰ x 1440، تراکم ۵۲۲ پیکسل در هر اینچ و نسبت تصویر ۱۹.۵:۵ است. گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس مجهز به سنسورهای اولتراسونیک کوالکام هستند. این سنسور نسل جدید سنسورهای اثر انگشت ادغام شده با نمایشگر است.

گلکسی اس ۱۰ پلاس از اولین گوشی‌های سری اس سامسونگ مجهز به دوربین اصلی ۳ گانه است. ترکیب سه‌گانه دوربین پرچم‌داران سامسونگ از سنسوری ۱۶ مگاپیکسلی آلترا واید، سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی با لنز واید-انگل و سنسوری ۱۲ مگاپیسکلی دیگری با لنز تله‌فوتو تشکیل شده است.  گلکسی اس ۱۰ پلاس نیز در ۲ مدل مجهز به پردازنده‌ اگزینوس و اسنپ‌دراگون روانه بازار شده‌ است.  گلکسی اس ۱۰ پلاس به جز مدل ۱۲۸ گیگابایتی مجهز به ۸ گیگابایت حافظه رم، دارای دو مدل ۵۱۲ گیگابایتی مجهز به ۸ گیگابایت حافظه رم و ۱ ترابایتی مجهز به ۱۲ گیگابایت حافظه رم نیز هست.

سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ پلاس

گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ پلاس دارای صفحه نمایشگر ۶.۸ اینچی با رزولوشن ۳۰۴۰ در ۱۴۴۰ پیکسل همراه‌با پنل Dynamic AMOLED و تراکم پیکسلی ۴۹۸ پیکسل در هر اینچ است. تراشه گرافیکی Mali-G76 MP12 در نسخه اکسینوس و تراشه آدرنو ۶۴۰ در نسخه اسنپدراگون این محصول استفاده شده است. گلکسی نوت ۱۰ پلاس در ابعاد  ۱۶۲.۳ در ۷۷.۲ در ۷.۹ میلی‌متر با وزن ۱۹۶ گرم به بازار عرضه شده است. در مورد دوربین این‌گوشی باید بگوییم که در پنل پشتی خود دوربین سه‌گانه وجود دارد. کیفیت لنز‌های پنل پشتی به شرح زیر می‌باشد. دوربین سه‌گانه؛ ۱۲ مگاپیکسل (۱.۴ میکرومتر سایز پیسکل، ۱/۲.۵۵ اینچ سایز حسگر، ۲۷ میلی‌متری واید، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، OIS، گشودگی متغیر f/۱.۵-۱.۸-۲.۴) و ۱۲ مگاپیکسل (۱.۰ میکرومتر سایز پیکسل، ۵۲ میلی‌متری تله‌فوتو، ۱/۳.۶ اینچ سایز حسگر، فوکوس خودکار، لرزشگیر اپتیکال، زوم دو برابری) و ۱۶ مگاپیکسل (۱۲ میلی‌متری اولتراواید، ۱.۰ میکرومتر سایز پیکسل، f/۲.۲). دوربین سلفی دو‌گانه این گوشی ۱۰ مگاپیکسل، ۱.۲۲ میکرومتر سایز پیسکل، ۲۶ میلی‌متری (عریض)، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، f/۲.۲ است.

نوت 10+

مطالب مرتبط:

پردازنده‌ی اندروید نسخه‌ی ۹.۰ (پای) و رابط کاربری وان UI بر روی این گوشی نصب شده است. باتری گوشی مذکور ۴۳۰۰ میلی‌ آمپر ساعتی لیتیوم یونی می‌باشد. گلکسی نوت ۱۰ پلاس مجهز به حسگر اثر انگشت زیر  صفحه نمایشگر است. همانند دیگر سازندگان، سامسونگ نیز روش خاص خود را برای کنترل دستگاه توسعه داده است. با سوایپ رو به بالا از محل قرارگیری هر کدام از دکمه‌های لمسی در لبه پایینی نمایشگر، شاهد عملکرد دکمه مورد نظر خواهیم بود. قلم گلکسی نوت جدید در مقایسه با نسل پیشین تغییرات متعددی را تجربه کرده است. از جمله این تغییرات می‌توان به مواردی نظیر لبه‌های گردتر و ارگونومی بهتر اشاره کرد. همچنین در قلم گلکسی نوت جدید، خبری از قسمت فلزی نیست در نتیجه شاهد قلمی تمام پلاستیکی هستیم.  ژست‌های حرکتی اضافه شده به قلم گلکسی نوت ۱۰ پلاس در بسیاری از نرم‌افزارهای پیش‌فرض دستگاه قابل استفاده هستند. حداکثر برد مفید قلم هم، چیزی در حدود ۱۵ متر است. گلکسی نوت ۱۰ پلاس در حالت پیش‌فرض تنها با قلم S Pen خود کار می‌کند که می‌توان از قسمت تنظیمات امکان استفاده از چند قلم به صورت همزمان را نیز به گوشی اضافه کرد.

سامسونگ گلکسی اس ۲۰

سامسونگ گلکسی اس ۲۰ دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های ویژه و منحصربه‌فردی است که به یکی از پرطرفدارترین گوشی‌های سامسونگ در سال ۲۰۲۰ تبدیل شده است. این گوشی هوشمند از پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵، شارژ سریع، شارژ بی‌سیم، بلوتوث ۵، وای فای ۶ و … پشتیبانی می‌کند. در گلکسی اس ۲۰ حفره دوربین سلفی درون نمایشگر کوچک‌تر شده و به مرکز صفحه منتقل شده است و بخشی که دوربین اصلی گوشی در آنجا قرار می‌گیرد، بزرگ‌تر شده و به شکل مستطیل است تا دوربین‌های بیشتری را در خود جای دهد. جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون در این گوشی نیز حذف شده است. گلکسی اس ۲۰ دارای حاشیه‌های باریک با صفحه‌نمایش بزرگ است. صفحه نمایش گلکسی اس ۲۰  ۶.۲ اینچی است. گلکسی اس ۲۰ دارای نمایشگر اولد HDR+ با پشتیبانی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز می‌باشد.

سامسونگ

گوشی گلکسی اس ۲۰ برای دوربین جلو یا همان دوربین سلفی خود دوباره از حفره درون نمایشگر استفاده کرده است؛ اما این بار آن را در قسمت وسط صفحه و شبیه به آنچه که در گوشی گلکسی نوت ۱۰ دیدیم تعبیه کرده است. همچنین در این گوشی، ساختار دوربین‌های اصلی تفاوت بیشتری نسبت به سری قبلی دارد. یکی از ویژگی‌های جدیدی که در دوبین گوشی سامسونگ گلکسی اس ۲۰ وجود دارد، ثبت و مشاهده بیشتر قابلیت‌های دوربین به صورت هم‌زمان است. شما کافی است دوربین را به سمت موردی که می‌خواهید از آن عکس گرفته نگه داشته و دکمه شاتر را بزنید. حال کافی است ۱۰ ثانیه صبر کنید تا دوربین به شما مواردی مانند یک فیلم کوتاه، چندین عکس ثابت، یک پرتره یا سایر حالت‌های دیگر را ثبت کند. و در آخر ظرفیت باتری گلکسی اس ۲۰ حدود ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت است.

سامسونگ گلکسی اس ۲۰ پلاس

گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی اس ۲۰ پلاس صفحه‌ی نمایش ۶٫۷ اینچی دارد. گلکسی اس ۲۰ پلاس دارای نمایشگر اولد HDR+ با پشتیبانی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز می‌باشد. گوشی هوشمند گلکسی اس ۲۰ پلاس دارای حسگر سه‌بعدی ToF است. سامسونگ گلکسی اس ۲۰ پلاس از صفحه نمایش ۶.۷ اینچی Dynamic AMOLED بهره می‌برد که ۹۰.۵ درصد از قاب جلو را به خود اختصاص داده است. پنل جلو و قاب پشت از شیشه پوشانده شده که توسط فناوری گوریلا گلس ۶ محافظت می‌شود به علاوه فریم اطراف گوشی آلومینیومی‌ می‌باشد.

سامسونگ اس 20 پلاس

طراحی دوربین از جمله ویژگی‌های قابل توجه این گوشی هوشمند به شمار می‌رود. سامسونگ گلکسی S20 Plus مجهز به دوربین اصلی چهارگانه است که شامل سنسور های ۱۲ + ۶۴ + ۱۲ مگاپیکسلی، به همراه ماژول TOF 3D می‌باشد. سامسونگ گلکسی اس ۲۰ پلاس با حافظه‌ی رم ۱۲ گیگابایتی از نوع LPDDR5، به‌عنوان گزینه‌ای استاندارد با پردازنده‌های اگزینوس ۹۸۳۰ و اسنپدراگون ۸۶۵ بسته به نوع منطقه همراه است. ظرفیت باتری گوشی مذکور ۳۷۳۰ میلی‌ آمپر ساعتی است.

 

سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا

و اما گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا، صدرنشین سری اس ۲۰ سامسونگ که کاربران خیلی زیادی را مجذوب طراحی و زیبایی خود کرده است. سامسونگ گلکسی Galaxy S20 Ultra دارای دقیق‌ترین صفحه نمایش رنگی است. در مورد صفحه نمایش این گوشی Display Mate بررسی خود را انجام داده است. به طور خلاصه می‌توان گفت این پنل جدید درجه +A را از این تیم کسب کرده است.  بد نیست بدانید که گلکسی اس ۲۰ اولترا در ۵ مورد از تست‌های دیسپلی میت بالاترین امتیاز را داشته و با عنوان (ظاهرا بدون نقص و کامل) توصیف شده است. صفحه نمایش این گوشی جدید ۱۴ درصد پرنورتر از سری سامسونگ گلکسی اس ۱۰ است و از ویژگی High Brightness Mode برخوردار است که خوانایی صفحه را در مکان‌هایی با نور محیطی متوسط ​​و زیاد، بسیار بالا می‌برد.  نمایشگر این گوشی می‌تواند به حداکثر روشنایی برسد. حالت Super Dimming هم می‌تواند روشنایی پیکسل‌ها را با حفظ پروفایل رنگ ۲۴ بیتی آن‌ها میزان نور صفحه را تا مقدار ۲ نیت کاهش دهد.

سامسونگ

دوربین این گوشی تقریبا هیچ سخت افزار یکسانی با دوربین دو مدل دیگر نداشته و اصلی‌ترین نقطه قوت آن محسوب می‌شود؛ دوربین سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا قابلیت‌های زیادی را برای اولین مرتبه به یک گوشی‌ هوشمند آورده است و این اقدام غول کره‌ای سامسونگ قابل تحسین است. دوربین اصلی دارای سنسور بزرگ و قدرتمند ۱۰۸ مگاپیکسلی است. دوربین می‌تواند هر ۹ پیکسل را در یک پیکسل ادغام کرده و عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی یا معادل ۲.۴ میکرومتر را ذخیره کند که معیار جدیدی برای عکاسی در نور کم به حساب می‌آید. این دوربین تثبیت کننده تصویر نوری (OIS) و دیافراگم f / 1.8 را دارد. این تلفن می‌تواند ویدئوی 8K ضبط کند. دوربین تله از لنزهای پیرسکوپ سامسونگ استفاده می‌کند. این دوربین از یک سنسور بسیار بزرگ ۴۸ مگاپیکسلی ساخته شده است که از عکس‌های ۱۲ مگاپیکسلی برای پیکسل ۴ در ۱ پشتیبانی می‌کند. دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی یک قدم بزرگ دیگر است. Samsung Galaxy S20 Ultra همچنین دارای بزرگترین باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است. این تلفن از شارژ سریعتر 45W پشتیبانی می‌کند.

سامسونگ

جدول مقایسه

مدل گلکسی اس ۲۰ الترا 5G گلکسی اس ۲۰ پلاس گلکسی اس ۲۰ گلکسی نوت ۱۰ پلاس گلکسی اس ۱۰ پلاس
ابعاد (میلی‌متر) ۱۶۶.۹ در ۷۶ در ۸.۸ ۱۶۱.۹ در ۷۳.۷ در ۷.۸ ۱۵۱.۷ در ۶۹.۱ در ۷.۹ ۱۶۲.۳ در ۷۷.۱ در ۷.۹ ۱۵۷.۶ در ۷۴.۱ در ۷.۸
وزن (گرم) ۲۲۲ ۱۸۶ ۱۶۳ ۱۹۶ ۱۷۵
اندازه نمایشگر (اینچ) ۶.۹ ۶.۷ ۶.۲ ۶.۸ ۶.۴
رزولوشن نمایشگر (پیکسل) ۱۴۴۰ در ۳۰۴۰ ۱۴۴۰ در ۳۰۴۰ ۱۴۴۰ در ۳۰۴۰ ۱۴۴۰ در ۳۰۴۰ ۱۴۴۰ در ۳۰۴۰
تراکم پیکسل نمایشگر 511ppi 525ppi 563ppi 498ppi 522ppi
نوع صفحه نمایش Dynamic AMOLED 2X Dynamic AMOLED 2X Dynamic AMOLED 2X Dynamic AMOLED Dynamic AMOLED
نسبت تصویر نمایشگر ۲۰:۹ ۲۰:۹ ۲۰:۹ ۱۹:۹ ۱۹:۹
نسبت نمایشگر به بدنه ۸۹.۹۰% ۹۰.۵۰% ۸۹.۵۰% ۹۱.۰۰% ۸۸.۳۰%
محافظ نمایشگر Gorilla Glass 6 Gorilla Glass 6 Gorilla Glass 6 Gorilla Glass 6 Gorilla Glass 6
جنس بدنه جلو شیشه، پشت شیشه، قاب آلومینیومی جلو شیشه، پشت شیشه، قاب آلومینیومی جلو شیشه، پشت شیشه، قاب آلومینیومی جلو شیشه، پشت شیشه، قاب آلومینیومی جلو شیشه، پشت شیشه، قاب آلومینیومی
استاندارد محافظتی IP68 IP68 IP68 IP68 IP68
ظرفیت باتری (میلی‌آمپر ساعت) ۵۰۰۰ ۴۵۰۰ ۴۰۰۰ ۴۳۰۰ ۴۱۰۰
شارژر Fast battery charging 45W
USB Power Delivery 3.0
Fast battery charging 45W
USB Power Delivery 3.0
Fast battery charging 45W
USB Power Delivery 3.0
Fast battery charging 45W
USB Power Delivery 3.0
Fast battery charging 15W
USB Power Delivery 2.0
تراشه پردازشی Exynos 990 Exynos 990 Exynos 990 Exynos 9825 Exynos 9820
فناوری ساخت تراشه ۷ nm+ ۷ nm+ ۷ nm+ ۷ nm ۸ nm
پردازنده ۲×۲.73GHz Mongoose M5
+ ۲×۲.50GHz Cortex-A76
+ ۴×۲.0GHz Cortex-A55
۲×۲.73GHz Mongoose M5
+ ۲×۲.50GHz Cortex-A76
+ ۴×۲.0GHz Cortex-A55
۲×۲.73GHz Mongoose M5
+ ۲×۲.50GHz Cortex-A76
+ ۴×۲.0GHz Cortex-A55
۲×۲.73GHz Mongoose M4
+ ۲×۲.4GHz Cortex-A75
+ ۴×۱.9GHz Cortex-A55
۲×۲.73GHz Mongoose M4
+ ۲×۲.31GHz Cortex-A75
+ ۴×۱.95GHz Cortex-A55
پردازنده گرافیکی Mali-G77 MP11 Mali-G77 MP11 Mali-G77 MP11 Mali-G76 MP12 Mali-G76 MP12
حافظه داخلی (گیگابایت) ۱۲۸، ۲۵۶، ۵۱۲ ۱۲۸ ۱۲۸ ۲۵۶، ۵۱۲ ۱۲۸، ۵۱۲، ۱ ترابایت
نوع تراشه حافظه UFS 3.0 UFS 3.0 UFS 3.0 UFS 3.0 UFS 2.1
RAM (گیگابایت) ۱۲، ۱۶ ۸ ۸ ۱۲ ۸، ۱۲
فناوری حافظه RAM LPDDR5 LPDDR5 LPDDR5 LPDDR4X LPDDR4X
دوربین پشت ۱۰۸ مگاپیکسل – واید ۲۶ میلی‌متر – f/1.8 – ۱۲ مگاپیکسل – واید ۲۶ میلی‌متر – f/1.8 – ۱۲ مگاپیکسل – واید ۲۶ میلی‌متر – f/1.8 – ۱۲ مگاپیکسل – واید ۲۶ میلی‌متر- f/1.5-2.4 ۱۲ مگاپیکسل – واید ۲۷ میلی‌متر- f/1.5-2.4
پریسکوپی ۴۸ مگاپیکسل – تله‌فوتو ۱۰۳ میلی‌متر – f/3.5 – زوم هیبریدی اپتیکال 10x ۶۴ مگاپیکسل – تله‌فوتو ۱۰۳ میلی‌متر – f/2.0 – زوم هیبریدی اپتیکال 3x ۶۴ مگاپیکسل – تله‌فوتو ۱۰۳ میلی‌متر – f/2.0 – زوم هیبریدی اپتیکال 3x ۱۲ مگاپیکسل – تله فوتو ۵۲ میلی‌متر – f/2.1 – زوم اپتیکال 2x ۱۲ مگاپیکسل – تله فوتو ۵۲ میلی‌متر – f/2.1 – زوم اپتیکال 2x
۱۲ مگاپیکسل – آلترا واید ۱۳ میلی‌متر – f/2.2 ۱۲ مگاپیکسل – آلترا واید ۱۳ میلی‌متر – f/2.2 ۱۲ مگاپیکسل – آلترا واید ۱۳ میلی‌متر – f/2.2 ۱۶ مگاپیکسل – آلترا واید ۱۲ میلی‌متر- f/2.2 ۱۶ مگاپیکسل – آلترا واید ۱۲ میلی‌متر- f/2.2
۰.۳ مگاپیکسل – سنسور ToF 3D – f/1.0 ۰.۳ مگاپیکسل – سنسور ToF 3D – f/1.0 ۰.۳ مگاپیکسل – سنسور ToF 3D – f/1.0
دوربین جلو ۴۰ مگاپیکسل – واید ۲۶ میلی‌متر – f/2.2 ۱۰ مگاپیکسل – واید ۲۶ میلی‌متر – f/2.2 ۱۰ مگاپیکسل – واید ۲۶ میلی‌متر – f/2.2 ۱۰ مگاپیکسل – واید – f/2.2 ۱۰ مگاپیکسل – واید – f/1.9
۸ مگاپیکسل – عمق – f/2.2
فیلم برداری 8K@24fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+ 8K@24fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+ 8K@24fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+ 2160p@60fps, 1080p@240fps, 720p@960fps, HDR 2160p@60fps, 1080p@240fps, 720p@960fps, HDR
بلوتوث ۵.۰, A2DP, LE ۵.۰, A2DP, LE ۵.۰, A2DP, LE ۵.۰, A2DP, LE, aptX ۵.۰, A2DP, LE, aptX
جک ۳.۵ ندارد ندارد ندارد ندارد دارد
مودم LTE-A (7CA) Cat20; 5G (5+ Gbps DL) LTE-A (7CA) Cat20 LTE-A (7CA) Cat20 LTE-A (7CA) Cat20 LTE-A (7CA) Cat20
شبکه بی سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
سیستم عامل (در زمان عرضه) اندروید ۱۰ اندروید ۱۰ اندروید ۱۰ اندروید ۹.۰ پای اندروید ۹.۰ پای
رابط کاربری (در زمان عرضه) One UI 2 One UI 2 One UI 2 One UI 1.5 One UI 1.5

هر پنج تلفن هوشمند فوق از محصولات دوست داشتنی برند سامسونگ در بازار هستند که می‌توانند به عنوان تلفن‌های هوشمند دوست داشتنی خریداری شوند. اما باید بدین نکته نیز توجه داشت که این محصولات نیز همانند بسیاری از پرچم‌داران قیمت نسبتا بالایی در مقایسه با محصولات میان‌رده دارند و به همین دلیل بودجه بیشتری را باید به آن‌ها اختصاص داشت. اما این نکته نیز قابل توجه است که این محصولات تمام مشخصات یک تلفن هوشمند عالی را در اختیار کاربرانشان قرار می‌دهند و به همین دلیل از برترین‌های بازار به حساب می‌آیند.

همانطور که این مقاله از موبایلستان را مطالعه کردید، پرچم‌دارن سامسونگ سری اس ۲۰ مورد بررسی کامل قرار گرفته است. نظرات خود را در مورد هر یک از این گوشی‌های با ما و کاربران موبایلستان به اشتراک بگذارید. اینستاگرام موبایلستان را با آخرین مطالب روز دنبال کنید.


دیگر مطالب پیشنهادی از موبایلستان:

Show More

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button