سامسونگ هوش مصنوعی پیشرفته گلکسی S26 را به گوشیهای قدیمیتر آورد

شرکت سامسونگ در اقدامی غیرمنتظره، آپدیت جدیدی برای نسخه آزمایشی رابط کاربری One UI 8.5 منتشر کرده است که قابلیتهای هوش مصنوعی معرفیشده با سری گلکسی S26 را به برخی پرچمداران نسل قبل میآورد.
این بهروزرسانی که به صورت آزمایشی در اختیار کاربران سری گلکسی S24 و گلکسی زد فولد ۷ قرار میگیرد، شامل مجموعهای از ابزارهای پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی است که تا پیش از این تنها روی جدیدترین پرچمداران سامسونگ دیده میشد.
از جمله مهمترین قابلیتهای افزودهشده به این آپدیت میتوان به «استودیوی خلاق» (Creative Studio)، سامانه «غربالگری تماس» (Call Screening)، نسخه بهبودیافته «یار عکس» (Photo Assist) و ابزار پیشرفتهتر «پاککن صدا» (Audio Eraser) اشاره کرد.
کاربرانی که هماکنون نسخه بتای One UI 8.5 را روی دستگاه خود نصب دارند، این آپدیت را دریافت خواهند کرد. سامسونگ تأکید کرده است که تمامی این قابلیتها در آینده و با انتشار نسخه پایدار One UI 8.5، به صورت عمومی و برای همه کاربران واجد شرایط در دسترس قرار خواهد گرفت.
