اخبار تکنولوژی

سرعت عمل بیشتر حافظه UFS 4.0 با چیپ جدید Kioxia

یکی از مهم‌ترین اجزای گوشی‌های هوشمند بدون شک تراشه ذخیره‌سازی است و با حافظه UFS 4.0، فضای ذخیره‌سازی گوشی‌ها هرگز به این سرعت نبوده است، اما همیشه جای بهبود وجود دارد. تراشه‌های مدرن UFS به سرعت یک SSD کار می‌کنند، با این حال Kioxia موفق شده که UFS 4.0 را حتی سریع‌تر کند.

Kioxia، شرکتی که توسط توشیبا تأسیس شده، تنها در زمینه راه حل‌های ذخیره‌سازی و حافظه تخصص دارد. تراشه‌های معرفی شده توسط Kioxia با ظرفیت‌های ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایت، ۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایت عرضه می‌شوند. کیوکسیا از تراشه های THGJFMT1E45BATV، THGJFMT2E46BATV و THGJFMT3E86BATZ رونمایی کرد. می‌توانیم بگوییم که گوشی‌های اندرویدی که تنها ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی دارند، به سرعت قدیمی می‌شوند، اگر مطمئناً فناوری UFS 4.0 را تغییر دهند.

ابعاد تراشه‌های ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی ۹.۰ در ۱۳.۰ در ۰.۸ میلیمتر است، در حالی که ابعاد تراشه ۱ ترابایتی ۹.۰ در ۱۳.۰ در ۰.۹ میلیمتر است. کیوکسیا تراشه‌های جدید UFS 4.0 را به BiCS Flash 3D NAND مجهز کرد که آن‌ها را ۱۸ درصد در مقایسه با تراشه‌های ۱۱ میلی‌متری در ۱۳ میلی‌متری معرفی‌شده قبلی کوچک‌تر کرد.

سرعت نوشتن تراشه‌های UFS جدید ۱۵ درصد افزایش یافته و سرعت نوشتن تصادفی ۵۰ درصد افزایش یافته است، همچنین با افزایش ۳۰ درصدی سرعت خواندن تصادفی. با این حال، حداکثر حد بالای خواندن بدون تغییر باقی می‌ماند و سقف آن روی ۴۶۴۰ مگابایت بر ثانیه است. این بهبودهای سرعت بر اساس مقایسه با تراشه ۵۱۲ گیگابایتی کیوکسیا (THGJFLT2E46BATP) است که قبلاً منتشر شده بود.

حافظه UFS 4.0 سریعتر شد

کیوکسیا اعلام کرد که تولید انواع ۲۵۶ گیگابایتی و ۵۱۲ گیگابایتی این تراشه‌های جدید از ماه جاری آغاز می‌شود، در حالی که نوع ۱ ترابایتی در ماه ژوئن تولید خواهد شد.

در دیگر خبرها لنوو پیشتر حافظه اکسترنال ThinkPlus اس اس دی خود را با طراحی شیک و قیمت مناسب معرفی کرد. قیمت محصول جدید به ترتیب ۵۵ یا ۱۰۶ دلار برای نسخه‌های ۱ یا ۲ ترابایتی است.

این دستگاه به رابط USB-C 3.2 Gen1 مجهز شده و شرکت سازنده وعده سرعت انتقال اطلاعات ۵۵۰ مگابایت بر ثانیه را داده است. دستگاه از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده و با ابعاد ۷۴.۷ در ۴۳.۹ در ۸.۶ میلی‌متر با وزن تنها ۵۰ راهی بازار می‌شود.

لنوو همیشه سعی داشته محصولاتی باکیفیت در بازار عرضه کند و مدل مذکور نیز با مشخصات کلیدی قابل توجه و قیمتی مناسب به بازار خواهد رسید. لنوو یک شرکت چند ملیتی چینی است که در زمینه طراحی، تولید و توسعه رایانه های شخصی، تبلت، گوشی هوشمند، سرور و تلویزیون هوشمند فعالیت می کند. لنوو در سال ۱۹۸۴ توسط لیو شوانژی در پکن چین تأسیس شد و در حال حاضر یکی از بزرگترین شرکت های فناوری در جهان است.


مواردی که می‌توانید مطالعه کنید:

 

 

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا