سهم بازار ویندوز ۱۱ در نوامبر ۲۰۲۴ کاهش یافت
دسامبر ۲۰۲۴ رسماً شروع شد، به این معنی که زمان آن رسیده است که آخرین تغییرات در بازار ویندوز را در نوامبر ۲۰۲۴ بررسی کنیم. Statcounter جدیدترین یافتهها را منتشر کرد که نشان میدهد ویندوز ۱۱ پس از چندین ماه متوالی رشد ثابت اندکی کاهش یافته است. از سوی دیگر، ویندوز ۱۰ سهم بازار خود را بر همین اساس افزایش داد.
Statcounter میگوید که ویندوز ۱۱ در حال حاضر حدود ۳۴.۹۴ درصد را در اختیار دارد که طی یک ماه ۰.۶۴ امتیاز کاهش یافته است. با توجه به اینکه مایکروسافت تنها دو نسخه ویندوز پشتیبانی میکند، کاهش سهم بازار این نسخه ویندوز به معنای تنها یک چیز است: ویندوز ۱۰ بالا میرود. در نوامبر ۲۰۲۴، ویندوز ۱۰ به ۶۱.۸۳ درصد رسید.
در مورد رشد سال به سال، Windows 11 سهم بازار خود را از ۲۶.۶۳ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۳۴.۹۴ درصد در نوامبر ۲۰۲۴ افزایش داد. در نوامبر ۲۰۲۳، ویندوز ۱۰ در ۶۸.۰۲ درصد بود و نسبت به سال گذشته، ۶.۱۹ امتیاز از دست داد.
ویندوز ۱۱ مایکروسافت و کاهش استقبال از آن
بازار ویندوز در حال حاضر چگونه به نظر می رسد:
- ویندوز ۱۰: ۶۱.۸۳٪ (+۰.۸۸ امتیاز)
- ویندوز ۱۱: ۳۴.۹۴٪ (-۰.۶۴ امتیاز)
- ویندوز ۷: ۲.۴۷٪ (-۰.۱۵ امتیاز)
- ویندوز ۸.۱: ۰.۳۱% (بدون تغییر)
- ویندوز XP: 0.25٪ (-۰.۰۳ امتیاز)
با پایان یافتن پشتیبانی از ویندوز ۱۰ کمی بیش از ده ماه دیگر، سهم بازار بیش از ۶۱ درصد آن بسیار نگران کننده به نظر میرسد. برای سرعت بخشیدن به مهاجرت به ویندوز ۱۱، مایکروسافت اکنون کاربران ویندوز ۱۰ را با تبلیغات تمام صفحه که جنبههای مختلف رایانههای شخصی Windows 11 و Copilot+ را تبلیغ میکنند، هدف قرار داده است.
مایکروسافت میداند که در حال حاضر همه نمیتوانند ارتقا دهند، بنابراین گزینه پرداخت ۳۰ دلار برای یک سال دیگر بهروزرسانیهای امنیتی را ارائه میدهد. کسانی که نمیخواهند به مایکروسافت پول بپردازند میتوانند چندین گزینه دیگر را در نظر بگیرند که میتواند ویندوز ۱۰ قدیمی را از منسوخ شدن نجات دهد. یکی دیگر از گزینههای قابل اجرا این است که رایانه پشتیبانی نشده خود را به ویندوز ۱۱ بهروز کنید، با این فرض که می توانید با مشکلات سیستم عامل مقابله کنید.
در دیگر خبرها شرکت کوالکام در حال حاضر مشغول توسعه چیپ اسنپدراگون ایکس الیت است تا آن را در لپتاپهای مختلف آینده تعبیه کند و اکنون گزارش جدیدی منتشر شد.
احتمالاً میدانید که برخی از لپتاپهای ویندوزی با پردازندههای اسنپدراگون وجود دارند، اما این دستگاهها هرگز در عمل قدرت کافی را ارائه نمیکنند. علاوه بر این، مایکروسافت بهینه سازی ویندوز برای معماری x86 پردازنده را برای کاربران راهی جز انتخاب پردازندههای AMD یا Intel باقی نگذاشت. با این حال، به نظر میرسد با معرفی پردازنده Snapdragon X Elite این موضوع تغییر کند.
مواردی که میتوانید مطالعه کنید:
- ۱۰ حقیقت جالب جهان بازی
- نگاهی به خدمات سریع و پرشتاب بلوبانک
- معرفی ۵ پیام رسان برتر برای برقراری تماس صوتی و تصویری
- ورود دو مرحله ای به اینستاگرام و آموزش ورود بدون داشتن Security code