اخبار

هواوی از سامسونگ به دلیل نقض قانون کپی‌رایت شکایت کرد !

چین همیشه گلخانه نقض کپی‌رایت و پتنت بوده است. گرچه کپی کردن محصولات دیگر چندان طرفداری در چین ندارد، اما هنوز هم مواردی از نقض اشکار قانون کپی‌رایت و کپی‌کردن محصولات دیده می‌شود. بنابراین، بسیاری از شرکت‌های چینی به پیگیرد قانونی تهدید شده‌اند. اما هواوی قرار است این رویه را تغییر دهد.
هواوی از سامسونگ به دلیل استفاده از تکنولوژی‌های مرتبط با ارتباطات ۴G و رابط کاربری این شرکت شکایت کرده است. حرکت جسورانه هواوی علیه غولی همچون سامسونگ، این شرکت را به اولین شرکت چینی تبدیل می‌کند که علیه سازنده گلکسی شکایت کرده است. هواوی به طور غیر مستقیم می‌خواهد به اپل و سامسونگ نشان دهد که ترسی از دعوا بر سر برتری ندارد.
هواوی این شکایت را هم در چین و هم در ایالات متحده انجام داده است. دین ژیانشینگ مسئول بخش مالکیت معنوی هواوی می‌گوید:

ما امیدواریم که سامسونگ از نقض پتنت‌های ما دست بردارد و لایسنس لازم را از هواوی بدست آورد و بتوانیم با هم کار کنیم تا صنعت را به جلو ببریم.

استیو جابز فقید، سازندگان اندرویدی را به شدت تهدید کرد و نتیجه شکایت طرفین از یکدیگر بود. اما ظاهرا هواوی رویکرد مصالحه جویانه‌تر و دیپلماتیک‌تری دارد. البته که این شکایت‌ها مستلزم اقرار سامسونگ به همچین کاری است و اینکه آیا دادگاه از ادعای هواوی دفاع می‌کند یا نه. لازم به ذکر است که هواوی یکی از بزرگترین سازندگان تجهیزات مخابراتی است و ادعا می‌کند که ۵۰ هزار پتنت در این رابطه به ثبت رسانده است. سامسونگ در این زمینه گفته که عمل مناسب برای حفظ منافع تجاری خود را انجام می‌دهد.
این گونه شکایت‌ها در دنیای اسمارت فون‌ها فراوان است. به عنوان مثال، شیائومی پارسال مجبور شد به دلیل شکایت اریکسون، فروش خود را برای زمان کوتاهی در هند متوقف کند. مورد مشهورتر، شکایت متقابل اپل و سامسونگ ار یکدیگر است که در سال ۲۰۱۱ با شکایت اپل از سامسونگ شروع شد. این دو شرکت در سال ۲۰۱۴ توافق کردند که تمام شکایت‌های خود را در خارج از ایالات متحده پس بگیرند.
در سال‌های اخیر سامسونگ برای فروش در چین با مشکلاتی مواجه بوده است و اکنون رتبه ۶ را در بین فروشندگان اسمارت فون در چین دارد و بعد از شرکت‌هایی همچون اوپو، ویو، اپل و شیائومی قرار گرفته است. سامسونگ کماکان رتبه اول در تولید و فروش اسمارت فون در دنیا را دارد و تا پایان سال ۲۰۱۵ بیش از ۱۱۰ هزار پتنت را به ثبت رسانده است. هزینه تحقیق و توسعه این شرکت در سال ۲۰۱۵ در حدود ۱۲ میلیارد دلار بوده است.
 
منبع phonearena

Show More

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button