اخبار تکنولوژی

گلکسی اس ۲۵ و دریافت بروزرسانی جدید

سامسونگ یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری برای گوشی‌های هوشمند گلکسی اس ۲۵، گلکسی اس ۲۵+ و گلکسی اس ۲۵ اولترا منتشر کرده است که شامل پچ امنیتی ماه آوریل و برخی بهبودهای دیگر است.

این به‌روزرسانی علاوه بر افزایش امنیت، دوربین، شارژ و پایداری کلی سیستم را بهبود می‌بخشد. یکی از ویژگی‌های جدید و کلیدی، بازگشت ویجت پخش رسانه است که اکنون در نوار اعلان‌ها و به عنوان یک قرص Now Bar در نوار وضعیت ظاهر می‌شود. این ویژگی در دستگاه‌های قدیمی‌تر با رابط کاربری One UI 7 موجود بود، اما از زمان عرضه سری گلکسی S25 از آن حذف شده است.

این به‌روزرسانی گلکسی اس ۲۵ در کره جنوبی در دسترس است و شماره ساخت آن S938NKSU2AYD9 است. به‌زودی در کشورهای دیگر نیز در دسترس خواهد بود، اما با شماره ساخت متفاوت. می‌توانید با رفتن به تنظیمات، سپس انتخاب «به‌روزرسانی نرم‌افزار» و کلیک روی «دانلود و نصب» به‌روزرسانی را بررسی کنید.

گلکسی اس ۲۵ آپدیت شد

در دیگر خبرها کاربران سامسونگ علاقه خاصی به نحوه عملکرد این شرکت با آپدیت One UI 7 مبتنی بر اندروید ۱۵ ندارند. از زمان عرضه رسمی این نرم افزار، در مقایسه با نسخه‌های قبلی One UI، زمان بسیار بیشتری طول کشیده است و بسیاری از کاربران تلفن و تبلت گلکسی را ناامید کرده است. همچنین باعث نگرانی‌هایی در مورد بروزرسانی‌های آینده شده است، مانند سیستم عامل One UI 8 که از یک الگوی مشابه پیروی می‌کند.

با این حال، بر خلاف انتظارات، شایعات حاکی از آن است که غول فناوری ممکن است با انتشار سیستم عامل One UI 8 بر اساس اندروید ۱۶ خیلی زودتر از زمان مورد انتظار، کندتر عرضه را جبران کند. یک گزارش جدید ادعا می‌کند که نسخه نرم‌افزاری می‌تواند با عرضه Galaxy Z Fold 7 و Galaxy Z Flip 7 در تابستان امسال عرضه شود.

رویکرد سامسونگ به عرضه One UI 7 بسیاری از کاربران گلکسی را ناامید کرد. در حالی که پیش از این گمانه‌زنی‌هایی در مورد عرضه سریع‌تر One UI 8 وجود داشت، اگر آخرین گزارش را در نظر بگیریم، سامسونگ می‌تواند رویکرد بلندپروازانه‌ای را برای به‌روزرسانی نرم‌افزار خود انتخاب کند و ممکن است آن را با قابلیت تاشوی نسل بعدی خود عرضه کند.

طبق گزارش SamMobile، سامسونگ می‌تواند رویکرد متفاوتی با به‌روزرسانی One UI 8 مبتنی بر اندروید ۱۶ داشته باشد و به جای به‌روزرسانی‌های تدریجی برای عرضه One UI 7، ممکن است به جای آن One UI 8 را با گلکسی Z Fold 7 و Flip 7 عرضه کند که شایعه شده در تابستان امسال رونمایی می‌شوند. این تغییر استراتژی می‌تواند تغییر عمده‌ای را در رویکرد چرخه به‌روزرسانی نرم‌افزار این غول فناوری نشان دهد و به نوبه خود می‌تواند به شکست‌های پیش روی One UI 7 کمک کند.


مواردی که می‌توانید مطالعه کنید:

 

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا