گلکسی S23 با بهروزرسانی UI 6.1.1 افت کیفیت صدا پیدا کرد
برخی از کاربران گلکسی S23 ادعا میکنند که کیفیت صدای گوشیهایشان پس از نصب بروزرسانی One UI 6.1.1 افت کرده است. سامسونگ این مشکل را پذیرفته و ادعا کرده که در حال کار بر روی آن است و میتوان با بروزرسانی بهبودهایی را انتظار داشت.
پس از نصب بهروزرسانی One UI 6.1.1، چندین کاربر گوشیهای هوشمند سری Galaxy S23 متوجه مشکل مرتبط با صدا در گوشیهای خود شدند. به گفته یکی از کاربران، صدا به نظر میرسد “ریز و شسته شده” و ظاهراً قبلاً “روشن و منقبض” بود.
پس از اینکه کاربران از طریق اپلیکیشن Samsung Members با سامسونگ تماس گرفتند و بازخوردشان را دریافت کردند، تیم سامسونگ وجود این مشکل را رد کردند. با این حال، پس از اینکه کاربران زیادی شروع به شکایت کردند، سامسونگ به سراغ کاربران رفت و مشکل را تایید کرد.
گفته شده است که تغییر کیفیت صدا به دلیل کتابخانه Dolby Atmos است که توسط Dolby از نسخه ۳.۱۰ به نسخه ۳.۱۲ بهروز شده است. این تغییر برای بهبود ویژگی ۳۶۰ Audio بود، اما بر سایر جنبههای صوتی نیز تأثیر گذاشت. تیم پشتیبانی گفت که کاربرانی که به تنظیم صوتی قبلی عادت کردهاند، میتوانند تنظیم صوتی جدید را ضعیف تلقی کنند.
آپدیت جدید برای گلکسی S23 دردسرساز شد
تیم پشتیبانی نرم افزاری سامسونگ گفته است که پیشتر این موضوع را با Dolby در میان گذاشته است و این شرکت قصد دارد یک کتابخانه بروز شده Dolby Atmos را برای رفع نگرانیها منتشر کند. احتمالاً برای رفع این مشکل یک بروزرسانی منتشر خواهد شد. کاربران امیدوار بودند که آرشیو Dolby Atmos با آپدیت امنیتی نوامبر ۲۰۲۴ بهروز شود، اما این اتفاق نیفتاد. در حال حاضر هیچ جدول زمانی برای رسیدن بروزرسانی وجود ندارد.
در دیگر خبرها سامسونگ قبلاً تأیید کرده بود که روی هدست AR کار میکند و یک سند ثبت اختراع اخیراً نشان میدهد که اولین هدست واقعیت افزوده این شرکت چه چیزی ممکن است ارائه دهد.
پتنت این شرکت به دستگاهی که روی سر نصب شده است اشاره میکند که بر روی سیستم عامل خود کار میکند. همچنین انتظار میرود که به لطف مشارکت بین هر دو شرکت در این پروژه، از یک تراشه کوالکام استفاده شود. یک هدست واقعیت ترکیبی از سامسونگ با دستگاههای شرکتهایی مانند متا، اچتیسی و مجیک لیپ رقابت میکند، در حالی که عملکرد مشابهی را ارائه میدهد.
طبق سند ثبت اختراع، دستگاه سامسونگ مجهز به پردازندهای است که میتواند نقاط مرجع را در فضای مجازی بگیرد و از آنها برای ایجاد میدان دید (FoV) استفاده میکند. این را میتوان برای فعال کردن ویژگیهای مختلف در هدست، در حالی که اشیاء را در یک محیط مجازی مشاهده کرد، استفاده کرد. با این حال، هیچ اشارهای به فناوری نمایشگر استفاده شده در دستگاه نشده است.
مواردی که میتوانید مطالعه کنید:
- ۱۰ حقیقت جالب جهان بازی
- نگاهی به خدمات سریع و پرشتاب بلوبانک
- معرفی ۵ پیام رسان برتر برای برقراری تماس صوتی و تصویری
- ورود دو مرحله ای به اینستاگرام و آموزش ورود بدون داشتن Security code