سامسونگ گلکسی اس ۷ اکتیو چه ویژگی هایی دارد؟

بیایید با یک آشکار سازی شروع کنیم: در واقع استاندارد IP68، که در گلکسی اس ۶ اکتیو نیز وجود داشت، بر روی گلکسی اس ۷ اکتیو نیز وجود دارد و با استاندارد موجود بر روی گلکسی اس ۷ فرق میکند. به طوریکه استاندارد آی پی ۶۸ متعلق به Galaxy S7 Active تلفیقی از استاندارد IP6X ( مقاوم در برابر آب ) و استاندارد IPX8 ( امکان استفاده مداوم از گوشی هوشمند حتی در زیر آب ) بوده و به مراتب مقاوم تر از استاندارد های فعلی موجود است.
IP6X + IPX8 = IP68
تاییدیه آیپی ۶۸، امتحانِ مقاومت خود را در مقابل نفوذ گرد و غبار نیز پس داده و علاوه بر مقاومت در برابر آب، اگر شما حتی گوشی خودتان را زیر خاک کنید، قابل استفاده خواهد بود. به لطف وجود تاییدیه IPX8، شما خواهید توانست که از گلکسی اس ۷ اکتیو، تا عمق یک و نیم متری آب نیز استفاده کنید؛ البته احتمالا بعد از ۳۰ دقیقه استفاده در زیر آب، گوشی شما کاملا خواهد سوخت! اگر سامسونگ استاندارد IPX9K را نیز بکار میبرد، این بار شاهد مقاومت در برابر دمای زیاد و فشار بالا بودیم.
استاندارد نظامی به چه درد میخورد ؟
در کنار این همه استاندارد IP (!)، بالاخره یک تاییدیه متفاوت میتوان دید؛ استاندارد نظامی MIL-STD-810G، چند وقتی است که مهمان گوشی های هوشمند از جلمه LG V10 شده و به ازای آن نیز پول بیشتری از مشتری دریافت میشود. اولین بار در سال ۲۰۰۸ ایدهی استاندارد نظامی ارائه شد و چند محصول نیز این تاییدیه را دریافت کردند. وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا، از این استاندارد استقبال خوبی کرد و امتیاز آن را خرید. استاندارد نظامی را نمیتوان معیار مهم و ضروری برای گوشی های هوشمند دانست، اما افرادی که مشاغل سختی ( معدن ، ساختمان سازی و… ) دارند، MIL-STD-810G را شاخصهی مهمی برای اسمارتفون خود در نظر میگیرند. الجی وی ۱۰ ( LG V10 )، به عنوان اولین گوشی الجی با استاندارد های نظامی ، با موفقیت از زیر شکنجه های سخت و طاقتفرسا در آمد.
استاندارد نظامی را میتوان به ۲۰ مورد مقاومت مختلف تقسیم بندی کرد که ما در اینجا به مهمترین آنها اشاره میکنیم:
- مقاومت در برابر فشار کم و زیاد
- مقاومت در برابر دما
- مقاومت در برابر جسم سخت: سنگ، چوب و …
- مقاومت در برابر تابش خورشید
- مقاومت در برابر رطوبت
- مقاومت در برابر ارتعاش
- مقاومت در برابر سنگ نمک
- مقاومت در برابر شن و ماسه
- مقاومت در برابر لرزش
- مقاومت در برابر شوک ناگهانی
و چند چیز دیگر که همگی در گلکسی اس ۷ اکتیو گنجانده شده است.
باتری
یکی از مهمترین دلایل خرید گلکسی اس ۶ اکتیو، ظرفیت بالای باتری این گوشی هوشمند بود. اگر بخواهیم آن را با باتری ۲۵۰۰ میلی آمپری Galaxy S6 مقایسه کنیم، باتری ۳۵۰۰ میلی آمپری Galaxy S6 Active بسیار عظیمتر است. عمر باتری گلکسی اس ۶ اکتیو حدود ۱۲ ساعت و ۹ دقیقه بود که در مقابل نتیجه ۷ ساعت و ۱۴ دقیقهای باتری گلکسی اس ۶، بسیار شگفت انگیز ظاهر شده است؛ اگر بخواهیم به طور کلی بگوییم، باتری گلکسی اس ۶ اکتیو حدود ۶۸ درصد از گلکسی اس ۶ عمر بیشتری داشت. انتظار میرود که سامسونگ گلکسی اس ۷ اکتیو نیز از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری بهرهمند باشد.