مشکلات ویندوز Hello در جدیدترین بهروزرسانی ویندوز ۱۱ تأیید شد

اگر دستگاهی دارید که با ویندوز Hello سازگار است و تشخیص چهره دارد، مانند Surface Pro 11 یا یک وبکم شخص ثالث با اسکنر IR، ممکن است پس از نصب بهروزرسانیهای امنیتی این ماه برای ویندوز ۱۱ با مشکل احراز هویت بیومتریک مواجه شوید. در سند پشتیبانی KB5055523 که در ۸ آوریل منتشر شد، مایکروسافت مشکلات مربوط به Windows Hello را تأیید کرد.
طبق گفته مایکروسافت، تشخیص چهره یا پین ویندوز Hello پس از انجام تنظیم مجدد سیستم در حین نگه داشتن فایلهای محلی، از کار میافتد. پس از بازگشت به صفحه ورود، سیستمهای آسیبدیده پیام خطایی را نشان میدهند که ادعا میکند پین کاربر در دسترس نیست یا “مشکلی در تنظیم چهره پیش آمده است.”
شایان ذکر است که این مشکل بر همه کاربرانی که رایانههای خود را مجدداً تنظیم میکنند، تأثیر نمیگذارد. مایکروسافت میگوید این مشکل فقط در صورتی مشاهده میشود که System Guard Secure Launch یا Dynamic Root of Trust for Measurement (DRTM) پس از نصب بهروزرسانی امنیتی آوریل ۲۰۲۵ برای ویندوز ۱۱ نسخه ۲۴H2 فعال شده باشد. همچنین بر سیستمهایی با ویندوز ۱۱ نسخه 23H2 یا قدیمیتر تأثیر نمیگذارد.
خوشبختانه، عبور از این مشکل آسان است. فقط دستورالعملهای روی صفحه را دنبال کنید تا پین خود را دوباره فعال کنید و سپس دوباره تشخیص چهره را از برنامه تنظیمات تنظیم کنید.
حل مشکلات ویندوز Hello در آپدیت اخیر
در مورد اشکالات دیگر، مایکروسافت اخیراً خطای بهروزرسانی ویندوز را در سیستمهای ویندوز ۱۰ تأیید کرد. این اشکال یک راه حل بسیار ساده دارد: فقط آن را نادیده بگیرید و از بین خواهد رفت.
در دیگر خبرها دسامبر ۲۰۲۴ رسماً شروع شد، به این معنی که زمان آن رسیده است که آخرین تغییرات در بازار ویندوز را در نوامبر ۲۰۲۴ بررسی کنیم. Statcounter جدیدترین یافتهها را منتشر کرد که نشان میدهد ویندوز ۱۱ پس از چندین ماه متوالی رشد ثابت اندکی کاهش یافته است. از سوی دیگر، ویندوز ۱۰ سهم بازار خود را بر همین اساس افزایش داد.
Statcounter میگوید که ویندوز ۱۱ در حال حاضر حدود ۳۴.۹۴ درصد را در اختیار دارد که طی یک ماه ۰.۶۴ امتیاز کاهش یافته است. با توجه به اینکه مایکروسافت تنها دو نسخه ویندوز پشتیبانی میکند، کاهش سهم بازار این نسخه ویندوز به معنای تنها یک چیز است: ویندوز ۱۰ بالا میرود. در نوامبر ۲۰۲۴، ویندوز ۱۰ به ۶۱.۸۳ درصد رسید.
در مورد رشد سال به سال، Windows 11 سهم بازار خود را از ۲۶.۶۳ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۳۴.۹۴ درصد در نوامبر ۲۰۲۴ افزایش داد. در نوامبر ۲۰۲۳، ویندوز ۱۰ در ۶۸.۰۲ درصد بود و نسبت به سال گذشته، ۶.۱۹ امتیاز از دست داد.
با پایان یافتن پشتیبانی از ویندوز ۱۰ کمی بیش از ده ماه دیگر، سهم بازار بیش از ۶۱ درصد آن بسیار نگران کننده به نظر میرسد. برای سرعت بخشیدن به مهاجرت به ویندوز ۱۱، مایکروسافت اکنون کاربران ویندوز ۱۰ را با تبلیغات تمام صفحه که جنبههای مختلف رایانههای شخصی Windows 11 و Copilot+ را تبلیغ میکنند، هدف قرار داده است.
مواردی که میتوانید مطالعه کنید:
- ۱۰ حقیقت جالب جهان بازی
- نگاهی به خدمات سریع و پرشتاب بلوبانک
- معرفی ۵ پیام رسان برتر برای برقراری تماس صوتی و تصویری
- ورود دو مرحله ای به اینستاگرام و آموزش ورود بدون داشتن Security code