اخبار

پایان رسمی AIM ، اولین برنامه پیام رسان بین المللی

روز ۱۵ دسامبر روز تاریخی پایان رسمی AIM مسنجر قدیمی و پر طرفدار دهه های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی است که پس از ۲۰  سال فعالیت به پایان عمر خود رسیده است. AOL به طور رسمی اعلام کرد که این پیام رسان دیگر از ماه آینده در دسترس نخواهد بود
AOL در پیامی در صفحه‌ی مربوط به پیام‌رسان AIM در سایتش نوشت: «ما می‌دانیم AIM طرفداران وفادار زیادی دارد که دو دهه است که از آن استفاده می‌کنند و ما نیز با تمام قلبمان برای ساخت و بهبود اولین برنامه‌ی چت دنیا از سال ۱۹۹۷ کار کردیم. تمرکز ما همواره بر ارائه‌ی تجربیات نوآورانه‌ و پاسخ به تقاضای کاربران است. ما بیش از همیشه مشتاقیم که تمرکزمان را بر ساخت نسل بعدی برندهای به‌یادماندنی بگذاریم و محصولاتی را ارائه دهیم که زندگی کاربران را متحول‌ کند.
AOL همچنین در ایمیلی به کاربرانش نوشت: «از آن قابلیت ویژه‌ی Away Message تا آن صدای آشنای زنگ پیام جدید، همه چیز از AIM همیشه در قلب‌های ما به یادگار خواهد ماند.»
افرادی که به طور مداوم از ابتدا از این برنامه استفاده کرده اند به نظر بیشتر غمگین خواهند شد اگر بدانند نمی توانند اطلاعات دوستان و کاربران خود را در این برنامه ذخیر کنند. اما تنها می توانند تصاویری که در این برنامه ارسال کرده ان را در آن دانلود نمایند.
برنامه‌ی گفت‌گوی اینترنتی AIM برای اولین بار در سال ۱۹۹۷ به صورت برنامه‌ای مجزا ارائه شد. پیام‌های نمادین ملقب به Away Messages در این برنامه، نسخه‌ی نخستین توییت‌ها و استاتوس‌های امروزی است. AIM در عرصه‌ی رقابت از پس ICQ و پیام‌رسان‌هایی همچون یاهو و msn مایکروسافت برآمد اما در نهایت قافیه را به پیامک و GChat و فیسبوک باخت‌. شاید یکی از دلایل آن شکست این بود که AIM هرگز برای موبایل طراحی نشد و این کوچ کاربران به سمت تلفن‌های همراه را به خوبی درک نکرد. همین امر باعث افت ارزش AOL از ۲۲۴ میلیارد دلار به پول امروز به تنها ۴.۴ میلیارد دلاری شد که Verizon برای خرید آن در سال ۲۰۱۵ پرداخت کرد. این مبلغ در عرصه‌ی تجارت واقعا ناچیز است چرا که در همان سال فیسبوک واتس‌اپ را به قیمت ۱۹ میلیارد دلار خرید.
این برنمه در اواخر کار خود کمتر از ۱۰میلیون کاربر داشت و هزینه های پشتیبانی از آن نیز بسیار هنگفت بود، از اینرو شرکت AOL تصمیم گرفت که به ادامه کار این برنامه خاتمه دهد.
AIM را می توان پدر تمامی شیوه های نوین چت و گفت و گو های اینترنتی نام برد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا